2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de o kadar çok şey aldım ve o kadar dağınık aldım ki yazmam gerekiyor benim de belki senden destek bulur yazarım

Kızlar selamm. Benim bir türlü geçmeyen kokulu akıntım var. Söyle ki hamile kalamdan once fitil kullanmıştım ve o bir süre temizlemişti sonra yeniden çıktı 1 ay önce yine bi fitil kullandım mantar oluşumu vardı travazol kullandım ve sirkeli suyla taharet aldım falan ama şuan hala akıntım devam ediyor herhangi bir yanma vs yok sadece hafif sarı renkte akıntı. Doktorum probiyotik başla dedi ona başlayacağım. Ama bu konuda tecrübesi olan var mı. Idrarda sıkıntı yok temiz..

Benimde tempoyu biraz düşürmem gerekiyor 20 dk sonra karnıma ağrı giriyor
Bebekler ağırlaşıyor ya denge merkezimiz değişti ondan galiba değişik ağrılar
Benim de sağ kasığımda bi tuhaflık oluyordu, doktora anlattım kasılma dedi. Magnezyum verdi bugün. Bu arada benim de tam 20 dk sonra oluyordu, tempoyu düşürmek lazım galiba, eşim sürekli frenlemeye çalışıyor beni yürürken

İç çamaşırlarını yüksek derecede ayrı yıkayıp ütüleyerek giy bence ve bol bol su iç. Her gün genital bölgeni yıka, kuru tutmaya çalış ve günde 2-3 kere iç çamaşırını değiş. Benim başıma geldiğinde dikkat ettiğim şeyler bunlardı

Ayyy ne dayanmak ama valla iyi sabrettin, toplanıyor galiba ya bu ara çok oluyor. Ne bilim işte 10 çocukta doğursam aynı endişeleri taşıyacağım herhalde 2 yeter bu arada çok görmek istiyorum yaa o kadar çok merak ediyorum ki minnoşum. Ne güzel gülmüş size bizimki suratını gösterir mi bilmem ama devlette 3 boyutlu yok herhalde 3 boyutlu yüzünü göremem. Olsun ya onu göreyim o da yeter bana

Ben en iyisi sorym markette fln yada Watsons da varsa ordan aliym bende çok bastrmiyorm aslında ama illa kanıyo cildimiz çok hassas belki ondandır diye düşünüyorum
Ben bacaklarım için bunu kullanıyorum, herhangi bir çoğaltma olmadı. Kesik falan da olmuyor. Genital ve koltuk altım epilasyonlu olduğu için rahatım.

Ben de yazayım bi liste, eşim diyor ki “kızım çeyizi bile hazır”

Biz doğurup kurtulacağız bakalım onların hali ne olacak

Ben bacaklarım için bunu kullanıyorum, herhangi bir çoğaltma olmadı. Kesik falan da olmuyor. Genital ve koltuk altım epilasyonlu olduğu için rahatım.

Benim dedigim buydu benim de guya epilasyonlu ama 2010 da yaptirmistim ama hala cikiyor tam bitmemis, kalanlari da doktor eldiveniyle iste

Sanırım evet uyuyor peki karnınız ne boyutta? Sabahları hic yokmus gibi aksmalari da patlicakmis gibi duruyor benimki de
Evet kuzu sabah belli Bi boyutta var ama akşam ki gibi kocaman değil. Ben anne karnında 4 gün uyumuşum annem o şartlarda doktora gitmiş bişey mi oldu diye. Doktor demişki uyuyor seninki, uykucu olacağın oradan belliydi diyor annem, inşallah bizim bebişler de uykucu olur

Abartıyorum bende ilk 20 dk artık bir tık yavaşlamak gerek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…