2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı olsun kuzum güle güle kullan belki de sağlamdır bende Kraft fln düşünüyorum ama kabin sistemi yada bastonlu çok rahat diyolar gidip görmek lazm pompa iyi bisy almam lazm canım sürekli kullancam gibi

Kızlar lakasız olacak ama kızımın yatağına mekan yatak bakıyorum hiç bir fikrimde yok birinin iyi dediğine yorumlarda biri berbat diyor. Öneriniz olursa açığım. 90 a 200 yatak

Ben bacaklarım için bunu kullanıyorum, herhangi bir çoğaltma olmadı. Kesik falan da olmuyor. Genital ve koltuk altım epilasyonlu olduğu için rahatım.

Bende bundan aliym canım malesf doğumdan snra lazer yapcm smdi felaket durumda inşallah enfeksiyon geçer de sonrası kesn lazer

kızlaarrr hiç alışverişe başladınız mı. aralık indirimleri oluyor ya erken mi sizce
Erken değil bence kuzu indirim gördün mü al bebek ürünleri pahalı çünkü hep pamuklu olduğu için. Ayına göre hesapla al temel olanları yani özellikle lazım olacak olan tulum dur patiklidir çoraptır.

Bende bundan aliym canım malesf doğumdan snra lazer yapcm smdi felaket durumda inşallah enfeksiyon geçer de sonrası kesn lazer
Jiletle çok hızlı çıkıyor doğuma yakın sürekli çıkan tüyleri tekrar mı alıcaz alamadan doğum başlarsa napıcaz?

Hayırlı olsun kuzum güle güle kullan belki de sağlamdır bende Kraft fln düşünüyorum ama kabin sistemi yada bastonlu çok rahat diyolar gidip görmek lazm pompa iyi bisy almam lazm canım sürekli kullancam gibi

Sagol canim benim biz hic oyle magaza filan gezemiyoruz annemlere gidince bile yemek yerken ve cay icerken maskemi cikarttiriyo esim pompa lansinosh guzelmis sanirim

Bu da gümüş. Hatırı sayılır bir maden
Ama altın alacaksa boşver pandorayı kendinde alırsın.

Bakalim gonlunden ne koparda alir gelirse artik yavas yavas isliyorum onu sen bizim kizimiza kupe almicak misin filan diyorum aklina hic gelmemis boyle seyler alana kadar ara ara soylerim

Sagol canim benim biz hic oyle magaza filan gezemiyoruz annemlere gidince bile yemek yerken ve cay icerken maskemi cikarttiriyo esim pompa lansinosh guzelmis sanirim
Kuzum bende evden hiç cikmiyorm sadce anneme ve kv ye gidiyoruz ama bakmadan almak da olmaz ki haftaya işe baslicam ztn o ara artk yavaş yavaş bakarm inşallah
Benim ilk bebeğim umarım doğumun başladığını anlayabilirim.
Sezaryen olsa zaten hazırlıklı gideriz.
Kız benim de ilk bebegm ama yazıları okuyorm herkes öyle diyo sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…