- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #29.941
Ben az önce 3 hafta önceki fotoğrafa baktım, koca bi göbek fark var5. Ayda karın aniden çıkıyor diyorlar ben daha o aya gelemedim ama sizde öyle birşey oldu mu? Çatlaklar için krem kullanıyor musunuz?
Hatta büyüme ağrısı diye birşey varmış o kadar hızlı büyüyormuş yaniBen az önce 3 hafta önceki fotoğrafa baktım, koca bi göbek fark varve birden bu kadar büyüdü..
Bende bir ağrılar var karnımda acaba ondan mı oluyor son bikaç gündür böyle farklı bir ağrıHatta büyüme ağrısı diye birşey varmış o kadar hızlı büyüyormuş yani
2 hafta sonra bende öyle olucam demekki
bebek arabası ne aldın cnm beğendin miHaha yok ya bende elektronikleri bitirdim sadece
Alinan seyler elektronik; kamera, bebek telsizi, bebek arabasi, ates olcer, sut pompasi
Digerleri; 2 tane 10 lu hastane cikisi para vermeden aldirdimlc wakikiden bir seyler bir de 3 lu uzun kollu zibin. Battaniyez, yorgan, yastik, nevresim takimi ve 2 pike
Olabilir canım. Ağrılardan telaşlanıp hastaneye gidenler bile oluyormuş.Bende bir ağrılar var karnımda acaba ondan mı oluyor son bikaç gündür böyle farklı bir ağrı
Oyy senin oğlan baya içli bir bebek kıyamamBelki de canım. Daha hassaslar galiba herkese gülüyor benim yüzüme bakmıyor asla gülmüyor dönüşte mesela çikolatayla geliyorum almıyor bile elimden ve bu 5-6 saat sürüyor. Aslında orda çok mutlu dediğin gibi bizde de 16 yaşında dayılar var ölüyor onlar için normalde. Uyuyup uyanıyor unutuyormaşallah canım nazlı ya bir de durmasa senin için ne kadar zor olurdu düşünsene Allah yardım ediyor işte
Yok valla kimseye bir şey söylemedim, aklıma da gelmediDoktorunuza söylediniz mi? Bende de bir etki yok ama biz fark etmeden fetüs-bebişe etki olmasından korkuyorum
Bebişler karışmasın diye fetüs dedim
Aman olumlu düşünelimAhh sen ne diyorsun sağ salim gününde doğarsa mucize diyorum ben bu hayatimla su anilkinde el bebek gül.bebek aman diye diye sakindim kendimi erken oldu şimdi at gibiyim zamanında dogacak bak gör
bebek arabası ne aldın cnm beğendin mi
Benimde tüm vücut epilasyonlu ama genital özellikle bitmiyor. Gerçi bende 2009-2010 gibi yaptırdım sanırım. Mecbur jiletle alıyorum çıkanlarıBen bacaklarım için bunu kullanıyorum, herhangi bir çoğaltma olmadı. Kesik falan da olmuyor. Genital ve koltuk altım epilasyonlu olduğu için rahatım.
Mama sandalyesi joie mimzy öneririm. Aşırı büyük değil kibar bir modeli var ve çok sağlam.İşte minik kuşumun mal beyanıve diğer analık gereçleri
Aldıklarımız
Bebek arabası +adaptör (Maclaren Atom) ve oto koltuğu (Gb idan) Joker’den alındı toplam 3874 ₺
Organik 4’lü zıbın seti (Kitikate, kendi sitesinden, 95₺)
Organik 5’li zıbın seti (Kitikate, kendi sitesinden, 90₺)
İkili cam biberon (Avent marka, hepsiburadadan alındı, 140₺)
Islak mendil 12x40 480 yaprak(Sleepy natural, hepsiburadadan alındı, 58,89₺)
2’li Emzik (Wee marka, emzik kullanmak istemiyorum aslında ama Bim’de ucuz görünce bulunsun diye aldım, 6,95₺)
Örgü patik (Bim’den alındı, 5₺))
Müslin battaniye (Blz, 100₺)
Müslin örtü ve önlük (Blz 79 ₺)
Müslin şort (Blz, 49₺)
Yazlık tulum (Blz sitesinden, 49₺)
2’li 0-3 ay çıtçıtlı body (Bim’den, 10 ₺)
2’li 3-6 ay çıtçıtlı body (Bim’den, 10 ₺)
2 adet Kruvaze zıbın (Andywawa marka, trendyoldan alındı, 31,85₺)
3 adet bambu çorap (joker den alındı, 20₺)
Nazal burun aspiratörü +10 yedek uç (otribebe marka, trendyoldan alındı, 36,90₺)
Silikon mama önlüğü (Bim’den, 15 ₺)
Hediyeler
Arkadaşımdan 5’li takım
Anneannesi ve dedesinden Üçlü takım
Teyzesinden Alt üst çoraplı takım
Diğer teyzesinden Battaniye ve pike
Anneannesinden,
Nevresim seti
Şile bezi bornoz
Müslin bez
4’lü Ağız silme bezi
Bebek yastık ve yorganı
Ablamdan gelenler
Beşik
Zıpzıp
Park yatak
Reflü yatağı
Süt saklama poşetleri (lansinoh)
Göğüs ucu kremi (lansinoh)
El emekleri
Müslin+pike Baby nest, puset örtüsü ve battaniye(Anneannesinin göz nuru el emeği paha biçilemez)
Puset örtüsü
Anasının elceğizleriyle ördüğü Amigurumi çıngırak (tabi ki paha biçilemez)
Alınacaklar
Şifonyer (ikea Hemnes) mevcut fiyatı 2300
Ateşölçer (sanırım klasik kol altı ya da kulaktan ölçer alacağım)
10’lu hastane çıkışı (Andywawa düşünüyorum, 270-300 arası fiyatları)
Ev tipi ana kucağı (tiny love, nuna, bagi dandini den biri. Fiyatlar 854-1000-600₺)
Bebek kamerası (listemde bebevo vm903 var şimdilik, mevcut fiyatı 635 ₺)
Süt pompası (listemde mamajo ve lansinoh var, mevcut fiyatları 317-340 ₺)
Gümüş kapak (marka belli değil, birçok marka var fiyatlar aşağı yukarı aynı 180-200₺ bandında)
Mama sandalyesi (henüz karar vermedim)
bnm şuan 4 buçuk aylık 19.haftalık karnım çok yok ama 2 gündür tam göbek deliğimin orda bi ağrı var. batma gibi.. dediğin gibi hızla büyümeye mi geçti acabaHatta büyüme ağrısı diye birşey varmış o kadar hızlı büyüyormuş yani
2 hafta sonra bende öyle olucam demekki
İşte minik kuşumun mal beyanıve diğer analık gereçleri
Aldıklarımız
Bebek arabası +adaptör (Maclaren Atom) ve oto koltuğu (Gb idan) Joker’den alındı toplam 3874 ₺
Organik 4’lü zıbın seti (Kitikate, kendi sitesinden, 95₺)
Organik 5’li zıbın seti (Kitikate, kendi sitesinden, 90₺)
İkili cam biberon (Avent marka, hepsiburadadan alındı, 140₺)
Islak mendil 12x40 480 yaprak(Sleepy natural, hepsiburadadan alındı, 58,89₺)
2’li Emzik (Wee marka, emzik kullanmak istemiyorum aslında ama Bim’de ucuz görünce bulunsun diye aldım, 6,95₺)
Örgü patik (Bim’den alındı, 5₺))
Müslin battaniye (Blz, 100₺)
Müslin örtü ve önlük (Blz 79 ₺)
Müslin şort (Blz, 49₺)
Yazlık tulum (Blz sitesinden, 49₺)
2’li 0-3 ay çıtçıtlı body (Bim’den, 10 ₺)
2’li 3-6 ay çıtçıtlı body (Bim’den, 10 ₺)
2 adet Kruvaze zıbın (Andywawa marka, trendyoldan alındı, 31,85₺)
3 adet bambu çorap (joker den alındı, 20₺)
Nazal burun aspiratörü +10 yedek uç (otribebe marka, trendyoldan alındı, 36,90₺)
Silikon mama önlüğü (Bim’den, 15 ₺)
Hediyeler
Arkadaşımdan 5’li takım
Anneannesi ve dedesinden Üçlü takım
Teyzesinden Alt üst çoraplı takım
Diğer teyzesinden Battaniye ve pike
Anneannesinden,
Nevresim seti
Şile bezi bornoz
Müslin bez
4’lü Ağız silme bezi
Bebek yastık ve yorganı
Ablamdan gelenler
Beşik
Zıpzıp
Park yatak
Reflü yatağı
Süt saklama poşetleri (lansinoh)
Göğüs ucu kremi (lansinoh)
El emekleri
Müslin+pike Baby nest, puset örtüsü ve battaniye(Anneannesinin göz nuru el emeği paha biçilemez)
Puset örtüsü
Anasının elceğizleriyle ördüğü Amigurumi çıngırak (tabi ki paha biçilemez)
Alınacaklar
Şifonyer (ikea Hemnes) mevcut fiyatı 2300
Ateşölçer (sanırım klasik kol altı ya da kulaktan ölçer alacağım)
10’lu hastane çıkışı (Andywawa düşünüyorum, 270-300 arası fiyatları)
Ev tipi ana kucağı (tiny love, nuna, bagi dandini den biri. Fiyatlar 854-1000-600₺)
Bebek kamerası (listemde bebevo vm903 var şimdilik, mevcut fiyatı 635 ₺)
Süt pompası (listemde mamajo ve lansinoh var, mevcut fiyatları 317-340 ₺)
Gümüş kapak (marka belli değil, birçok marka var fiyatlar aşağı yukarı aynı 180-200₺ bandında)
Mama sandalyesi (henüz karar vermedim)
Bakayım canım sağol.Mama sandalyesi joie mimzy öneririm. Aşırı büyük değil kibar bir modeli var ve çok sağlam.
Maşallah prensesehepimizin ki çok iyi olsun sağlıklı olsunlarda canım çok kilolu olsun da demiyorum yeteri kadar olsun sağlıklı olsun doğduktan sonra hızlı kilo alıyorlar çünkü karnımızdaki gii olmuyor bende o kadar sağlıklı beslenemiyorum mesela resmen öğünlerimin vazgeçilmezi ekmek oldu onun yanında da ne yersem ne bulursam artık çünkü hala tam anlamıyla iştahım açılmadı ve hala yemekler korkuyor tiksinmem mide sıkıntım devam ediyor ona ragmen 20 haftalık olana kadar 4 kg almışım hep ekmekten oldu benceçünkü benim gibi olanlar tam tersi zayıflıyorlar ona ragmen prensesim 350 gr olmuş
Sağol canımHarikasin valla ne guzel liste yapmissingule gule kullanin insallah
Benimde tecrübem yok etrafımdaki hamilelerden duyuyorum. O yüzden hazırladım kendimi bir sabah uyanıcam ve göbeğim kocaman olacakbnm şuan 4 buçuk aylık 19.haftalık karnım çok yok ama 2 gündür tam göbek deliğimin orda bi ağrı var. batma gibi.. dediğin gibi hızla büyümeye mi geçti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?