- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #29.961
Ben bunu kullanıyorumCanım bende pembesi var özel bölge olunca kesik olur diye korkuyorum ondan sabun sürdüm ama bi daha kullanmicam jelli olanları deniym en iyisi
canım bebek arabasının kendi oto koltuğu yok mu onu ayrı mı aldın bi de beğendin mi. bende bu ay bebek arabası alıcam da araştırmalardayım.İşte minik kuşumun mal beyanıve diğer analık gereçleri
Aldıklarımız
Bebek arabası +adaptör (Maclaren Atom) ve oto koltuğu (Gb idan) Joker’den alındı toplam 3874 ₺
Organik 4’lü zıbın seti (Kitikate, kendi sitesinden, 95₺)
Organik 5’li zıbın seti (Kitikate, kendi sitesinden, 90₺)
İkili cam biberon (Avent marka, hepsiburadadan alındı, 140₺)
Islak mendil 12x40 480 yaprak(Sleepy natural, hepsiburadadan alındı, 58,89₺)
2’li Emzik (Wee marka, emzik kullanmak istemiyorum aslında ama Bim’de ucuz görünce bulunsun diye aldım, 6,95₺)
Örgü patik (Bim’den alındı, 5₺))
Müslin battaniye (Blz, 100₺)
Müslin örtü ve önlük (Blz 79 ₺)
Müslin şort (Blz, 49₺)
Yazlık tulum (Blz sitesinden, 49₺)
2’li 0-3 ay çıtçıtlı body (Bim’den, 10 ₺)
2’li 3-6 ay çıtçıtlı body (Bim’den, 10 ₺)
2 adet Kruvaze zıbın (Andywawa marka, trendyoldan alındı, 31,85₺)
3 adet bambu çorap (joker den alındı, 20₺)
Nazal burun aspiratörü +10 yedek uç (otribebe marka, trendyoldan alındı, 36,90₺)
Silikon mama önlüğü (Bim’den, 15 ₺)
Hediyeler
Arkadaşımdan 5’li takım
Anneannesi ve dedesinden Üçlü takım
Teyzesinden Alt üst çoraplı takım
Diğer teyzesinden Battaniye ve pike
Anneannesinden,
Nevresim seti
Şile bezi bornoz
Müslin bez
4’lü Ağız silme bezi
Bebek yastık ve yorganı
Ablamdan gelenler
Beşik
Zıpzıp
Park yatak
Reflü yatağı
Süt saklama poşetleri (lansinoh)
Göğüs ucu kremi (lansinoh)
El emekleri
Müslin+pike Baby nest, puset örtüsü ve battaniye(Anneannesinin göz nuru el emeği paha biçilemez)
Anasının elceğizleriyle ördüğü Amigurumi çıngırak (tabi ki paha biçilemez)
Alınacaklar
Şifonyer (ikea Hemnes) mevcut fiyatı 2300
Ateşölçer (sanırım klasik kol altı ya da kulaktan ölçer alacağım)
10’lu hastane çıkışı (Andywawa düşünüyorum, 270-300 arası fiyatları)
Ev tipi ana kucağı (tiny love, nuna, bagi dandini den biri. Fiyatlar 854-1000-600₺)
Bebek kamerası (listemde bebevo vm903 var şimdilik, mevcut fiyatı 635 ₺)
Süt pompası (listemde mamajo ve lansinoh var, mevcut fiyatları 317-340 ₺)
Gümüş kapak (marka belli değil, birçok marka var fiyatlar aşağı yukarı aynı 180-200₺ bandında)
Mama sandalyesi (henüz karar vermedim)
Seninki liste takı töreni gibi olmuş ananesinden teyzesinden...Bakayım canım sağol.
Mimzy snacker 2in1 mı yoksa mimzy lx mi?Mama sandalyesi joie mimzy öneririm. Aşırı büyük değil kibar bir modeli var ve çok sağlam.
Maşallahİşte minik kuşumun mal beyanıve diğer analık gereçleri
Aldıklarımız
Bebek arabası +adaptör (Maclaren Atom) ve oto koltuğu (Gb idan) Joker’den alındı toplam 3874 ₺
Organik 4’lü zıbın seti (Kitikate, kendi sitesinden, 95₺)
Organik 5’li zıbın seti (Kitikate, kendi sitesinden, 90₺)
İkili cam biberon (Avent marka, hepsiburadadan alındı, 140₺)
Islak mendil 12x40 480 yaprak(Sleepy natural, hepsiburadadan alındı, 58,89₺)
2’li Emzik (Wee marka, emzik kullanmak istemiyorum aslında ama Bim’de ucuz görünce bulunsun diye aldım, 6,95₺)
Örgü patik (Bim’den alındı, 5₺))
Müslin battaniye (Blz, 100₺)
Müslin örtü ve önlük (Blz 79 ₺)
Müslin şort (Blz, 49₺)
Yazlık tulum (Blz sitesinden, 49₺)
2’li 0-3 ay çıtçıtlı body (Bim’den, 10 ₺)
2’li 3-6 ay çıtçıtlı body (Bim’den, 10 ₺)
2 adet Kruvaze zıbın (Andywawa marka, trendyoldan alındı, 31,85₺)
3 adet bambu çorap (joker den alındı, 20₺)
Nazal burun aspiratörü +10 yedek uç (otribebe marka, trendyoldan alındı, 36,90₺)
Silikon mama önlüğü (Bim’den, 15 ₺)
Hediyeler
Arkadaşımdan 5’li takım
Anneannesi ve dedesinden Üçlü takım
Teyzesinden Alt üst çoraplı takım
Diğer teyzesinden Battaniye ve pike
Anneannesinden,
Nevresim seti
Şile bezi bornoz
Müslin bez
4’lü Ağız silme bezi
Bebek yastık ve yorganı
Ablamdan gelenler
Beşik
Zıpzıp
Park yatak
Reflü yatağı
Süt saklama poşetleri (lansinoh)
Göğüs ucu kremi (lansinoh)
El emekleri
Müslin+pike Baby nest, puset örtüsü ve battaniye(Anneannesinin göz nuru el emeği paha biçilemez)
Anasının elceğizleriyle ördüğü Amigurumi çıngırak (tabi ki paha biçilemez)
Alınacaklar
Şifonyer (ikea Hemnes) mevcut fiyatı 2300
Ateşölçer (sanırım klasik kol altı ya da kulaktan ölçer alacağım)
10’lu hastane çıkışı (Andywawa düşünüyorum, 270-300 arası fiyatları)
Ev tipi ana kucağı (tiny love, nuna, bagi dandini den biri. Fiyatlar 854-1000-600₺)
Bebek kamerası (listemde bebevo vm903 var şimdilik, mevcut fiyatı 635 ₺)
Süt pompası (listemde mamajo ve lansinoh var, mevcut fiyatları 317-340 ₺)
Gümüş kapak (marka belli değil, birçok marka var fiyatlar aşağı yukarı aynı 180-200₺ bandında)
Mama sandalyesi (henüz karar vermedim)
Hahah aynenSeninki liste takı töreni gibi olmuş ananesinden teyzesinden...
Hayır canım yok, travel sistem değil ama adaptörle koltuk takılabilenlerden. O yüzden ayrı aldık. Biz bir iki mağaza gezip denedik, sürdük, dokunduk. O yüzden beğenerek aldık tabi.canım bebek arabasının kendi oto koltuğu yok mu onu ayrı mı aldın bi de beğendin mi. bende bu ay bebek arabası alıcam da araştırmalardayım.
Bendeki lx canım. Tabi 3 sene oldu alalı belki diğeri daha iyidirMimzy snacker 2in1 mı yoksa mimzy lx mi?
Evet canımm ankaradayımAnkara’da yaşamayan arkadaşlar doktor önerilerinizi alabilir miyim?? Yakın arkadaşım hamile olduğunu öğrendi bugün orada yaşıyor. @mermitomorperiii @dlk-f @sirkencubin sizler ankaradaydınız değil mi?
Aklıma direkt senin yazdığın geldi aslında ama ismi unutmuştumEvet canımm ankaradayımliv de bora hoca çok iyidir burdan giden arkadaşlar da var..özel muaynehane düşünürse Aslı yücetürk benim doktorum tavsiye ederim mutlaka ilgili sakin sevecen bi doktor..
Bende bebek alışverişini sadece internetten yapmak istemiyorum. Gezip bakmak istiyorum. Sen nerdeyse tamamlamışsın güle güle kullansın bebeğin.Hahah aynen
Hayır canım yok, travel sistem değil ama adaptörle koltuk takılabilenlerden. O yüzden ayrı aldık. Biz bir iki mağaza gezip denedik, sürdük, dokunduk. O yüzden beğenerek aldık tabi.
Plesanta da yukarı çıkar inşallah canımKuzum benim riskliydi ya hala bel ağrım var uzun süre oturunca kasık ağrım var yani eldivenle yapamam çok uzun sürer benimki seyrek de değil çok fena
Canım normal pembe renkli jilet sabun sürüyordum kaygan olsun diye belki de sabundan kaynaklı enfeksiyon oldu sen nasıl yapiyosn jelli olanlar daha mı iyi ondan mı alsam
İnşallah dediğin gibi çok değildir canım ya çok yüksek enfeksiyon diyince korktum ztn benim özel bölge çok fena hem sert hem yoğun eldivenle mümkün değil baş edemem
Kuzum çok teşekkür ederim sorduğun için kanama alanı minimum seviyede Çok şükür azalmış plesanta hala asagda 26. Haftaya kadr inşallah o da yukarı çıkar dedi. Benim düşük riski vardı o sebepten doktor ağda yapma erken doğum riskin de olur dedi bugün bol su içmeye çalıştım ztn hamile kaldığımdan beri risk var diye eşimle ilişki sıfır insallah ilaç işe yarar canım ya
özellikle kızım için çok iyi oldu canımatanamayanogretmen bu arada kuzum kızını kayınvalidene birakiyomussun senin adına çok sevindim birz daha aranız iyi olmuştur Allah bozmasın hem eşinle sana kolaylık olur hemde kuzun orda burda hastne ortamında surunmez
Sağol canım. Aslında ben de hiçbir şey almadım sanıyordum ama liste yapınca baya eşyası olduğunu fark ettimBende bebek alışverişini sadece internetten yapmak istemiyorum. Gezip bakmak istiyorum. Sen nerdeyse tamamlamışsın güle güle kullansın bebeğin.
Detaylı ultrason ücretini biliyor musunuz liv hospital da? Yeri biraz bize ters o yüzden ben gitmeyi düşünmemiştim.Evet canımm ankaradayımliv de bora hoca çok iyidir burdan giden arkadaşlar da var..özel muaynehane düşünürse Aslı yücetürk benim doktorum tavsiye ederim mutlaka ilgili sakin sevecen bi doktor..
Çok sağol canım bende denicem öneriler için teşekkür ederimBen bunu kullanıyorumEki Görüntüle 2750123 ucundaki jeller sayesinde baya konforlu oluyor. Enfeksiyonda yapmadı bende.
Valla helal olan kuzum tek tek fiyatıyla yazıp liste yapmışsın sağlıcakla bebisin kullansın hepsini insallahSağol canım. Aslında ben de hiçbir şey almadım sanıyordum ama liste yapınca baya eşyası olduğunu fark ettimacil olarak bi şifonyeri kaldı. Giysilerini yıkayıp ütüleyip kaldırmak istiyorum çünkü. Diğerleri zamanla da alınır sanırım.
Sağol canım inşallahValla helal olan kuzum tek tek fiyatıyla yazıp liste yapmışsın sağlıcakla bebisin kullansın hepsini insallah
İnşallah kuzum hayırlısıylaPlesanta da yukarı çıkar inşallah canım
Bu süreçte hep annende mi kaldın
özellikle kızım için çok iyi oldu canım
Hem hava çok soğuk hem de hastalık korkusu.
kaynanam da şaşırtıcı şekilde benle kibar konuşuyor
Yavrum, kızım bile dedi
Ama tabi biz de her gittiğimizde tatlı alıyoruz, yemeği dışardan alıp gidiyoruz, ondan keyfi yerinde biraz da.
Yatılı da kalmıyoruz, gündüz işlerimizi halledip akşam yemekten sonra eve dönüyoruz. Yatılı kalınca ister istemez gerginlik oluyor
ayy katlanınca minik valiz gibi kalıyor çok beğendim ama sadece bebek arabası 3800lerde oto koltuk 2000lerde anlayamadım tam. bn zaten max 4000 bütçe ayırdım. böyle 7000 e çıktı nerdeyseHahah aynen
Hayır canım yok, travel sistem değil ama adaptörle koltuk takılabilenlerden. O yüzden ayrı aldık. Biz bir iki mağaza gezip denedik, sürdük, dokunduk. O yüzden beğenerek aldık tabi.
Bugün ağrıdan korkumdan eşime doktoru mu arasak dedim tek değilmişimOlabilir canım. Ağrılardan telaşlanıp hastaneye gidenler bile oluyormuş.
Benim şimdiden bazen belim ağrıyor, bazen kasıklarım, sırtüstü yatarsam böbreklerim her yerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?