2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
canım bebek arabasının kendi oto koltuğu yok mu onu ayrı mı aldın bi de beğendin mi. bende bu ay bebek arabası alıcam da araştırmalardayım.

Maşallah sağlıkla kullansın inşallah Ben mama sandalyesi iki tane almıştım biri yatar pozisyonu da olan büyüyen küçülen tekerlekli falan bişeydi çok yer kaplıyor. İkincisi biyerlere giderken taşımalık olsun istedim katlanıyordu düz hale geliyordu ama ayarı falan yoktu. İkinci daha kullanışlıydı ama oturma yeri falan dura dura çürümüş, yazlıkta bırakmıştık. Bu sefer almak istediğim ikeanın plastik düz mama sandalyesi

Seninki liste takı töreni gibi olmuş ananesinden teyzesinden...
Hahah aynen
canım bebek arabasının kendi oto koltuğu yok mu onu ayrı mı aldın bi de beğendin mi. bende bu ay bebek arabası alıcam da araştırmalardayım.
Hayır canım yok, travel sistem değil ama adaptörle koltuk takılabilenlerden. O yüzden ayrı aldık. Biz bir iki mağaza gezip denedik, sürdük, dokunduk. O yüzden beğenerek aldık tabi.

Evet canımm ankaradayım liv de bora hoca çok iyidir burdan giden arkadaşlar da var..özel muaynehane düşünürse Aslı yücetürk benim doktorum tavsiye ederim mutlaka ilgili sakin sevecen bi doktor..

Evet canımm ankaradayım liv de bora hoca çok iyidir burdan giden arkadaşlar da var..özel muaynehane düşünürse Aslı yücetürk benim doktorum tavsiye ederim mutlaka ilgili sakin sevecen bi doktor..
Aklıma direkt senin yazdığın geldi aslında ama ismi unutmuştum çok teşekkür ediyorum canım

Hahah aynen

Hayır canım yok, travel sistem değil ama adaptörle koltuk takılabilenlerden. O yüzden ayrı aldık. Biz bir iki mağaza gezip denedik, sürdük, dokunduk. O yüzden beğenerek aldık tabi.
Bende bebek alışverişini sadece internetten yapmak istemiyorum. Gezip bakmak istiyorum. Sen nerdeyse tamamlamışsın güle güle kullansın bebeğin.

Plesanta da yukarı çıkar inşallah canım
Bu süreçte hep annende mi kaldın

özellikle kızım için çok iyi oldu canım
Hem hava çok soğuk hem de hastalık korkusu.
kaynanam da şaşırtıcı şekilde benle kibar konuşuyor
Yavrum, kızım bile dedi
Ama tabi biz de her gittiğimizde tatlı alıyoruz, yemeği dışardan alıp gidiyoruz, ondan keyfi yerinde biraz da.
Yatılı da kalmıyoruz, gündüz işlerimizi halledip akşam yemekten sonra eve dönüyoruz. Yatılı kalınca ister istemez gerginlik oluyor

Bende bebek alışverişini sadece internetten yapmak istemiyorum. Gezip bakmak istiyorum. Sen nerdeyse tamamlamışsın güle güle kullansın bebeğin.
Sağol canım. Aslında ben de hiçbir şey almadım sanıyordum ama liste yapınca baya eşyası olduğunu fark ettim acil olarak bi şifonyeri kaldı. Giysilerini yıkayıp ütüleyip kaldırmak istiyorum çünkü. Diğerleri zamanla da alınır sanırım.

Detaylı ultrason ücretini biliyor musunuz liv hospital da? Yeri biraz bize ters o yüzden ben gitmeyi düşünmemiştim.

Valla helal olan kuzum tek tek fiyatıyla yazıp liste yapmışsın sağlıcakla bebisin kullansın hepsini insallah

Valla helal olan kuzum tek tek fiyatıyla yazıp liste yapmışsın sağlıcakla bebisin kullansın hepsini insallah
Sağol canım inşallah size de faydası olsun diye özellikle fiyatlarıyla yazdım. İndirim, kampanya yakalarsak da birbirimize haber verelim

İnşallah kuzum hayırlısıyla 2 ay annemde kaldım Allah razı olsun çok ilgilendi bazen iyi olunca akşamları eve geldm uyumaya şuan evdeym ise baslicam ama başka türlü böyle tooarlanamazdm

Hahah aynen

ayy katlanınca minik valiz gibi kalıyor çok beğendim ama sadece bebek arabası 3800lerde oto koltuk 2000lerde anlayamadım tam. bn zaten max 4000 bütçe ayırdım. böyle 7000 e çıktı nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…