2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
koldan ölçüm yapanlardan omron modellerine bakabilirsin. Bende de omron var çok kullanışlı.

Herkes aynı mı bilmiyorum ama benim karnımı yarıp çıkmaya çalışıyor gibiydi. Tabi şuan çok erken. Benim son haftada öyle olmuştu. Aynı şekilde olmaz sanırım bu haftalarda. Ama bu ayda yaşadığımız kasılmadan çok farklı doğumun başlaması.resmen baskı başlıyor içeriden dışarıya doğru. Çıkmak için iteliyor. Bu haftalarda olan yalancı kasılma bebek Bi noktada toplanır gibi

Ben yakin zamanda omron digital koldan olcer aldim. Bu marka inanilmaz tavsiye ediliyodu ve manuelle hemen hemen ayni sonuclari veriyormus. Trendyoldan indirim bekledim 234 liraya aldim,1 ay falan oluyor. Saglikcilarin onerdigi markaymis. Cok memnunum simdilik.

Kızlar şekeriniz çıkmasa bile beslenmenize dikkat edin bence. Gebelik diyabetide çok zararlıymış.
Çok fazla karbonhidrat ve şekerin bebeğe ne yararı olacak ki onunda sağlığınızı düşünmeliyiz şimdiden

Modeli tam ne cnm bakayim ona

Ama ben tam 3 ay önce almışım 298 e, şimdi 490lardaymış sanırsam, nasıl oluyor o kadar artış? Yaren_5 belki indirimi beklesen daha iyi olur

Bugün şeker yüklemesi yapıldı kızlar ve şeker yüksek çıkmadı. Gayet normal değerler çıkmış. Doktor suyun fazla olmasının bazen hiçbir sebebi yoktur dedi. Yine de protein ağırlıklı beslen ve 20 gün sonra tekrar suyuna bakalım dedi.

Ebbekte subatta hergun farklı kategoride indirim olacakmış 1 subat prima bebek bezi wewell markaların da %28 indirim varmıs 15 subatta kadar olan indirimli urunler ebebek sayfasında var bılgınıze
Nerde yazıyor ben göremedim?

Kızlar bebeğinizi hıçkırık tutuyormu karnınızda?
Ay ben iyice pimpirik oldum,ilk gebelikte sürekli hıçkırırdı.şimdikinde olmuyor.niye acaba diye pğmpiriklendim

Kızlar bebeğinizi hıçkırık tutuyormu karnınızda?
Ay ben iyice pimpirik oldum,ilk gebelikte sürekli hıçkırırdı.şimdikinde olmuyor.niye acaba diye pğmpiriklendim
Daha anca ya. Ben de ilk kez bugün hissettim ama çok zayıf şekilde. Kızımda gece hıçkırık tutardı beni uyutmazdı ama son haftalar o kadar belirgindi.

Mide yanmalari ne durumda kızlar iki gündür arttı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…