2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Ay masallah ben o zaman bir hafta arttirarak soyliyim soranlara hosuma gitti zaten 2 hafta 5 gunluktu ogrendigimde bekle bekle daha bu kadar oldu zaman duruyor sanki yarin okullarda acilacakmis bakalim nasil olacak, anaokulunda part time psikolog olarak calisiyorum bende bu hafta oryantasyon olur gitmem herhalde, haftaya da online a doner evden devam ederiz insallah
[/QUOTE]
Ayyyy hadi insallahhh Adanalı mısın ? Ben de tarsusluyum Çukurova’da okudum 7-8 senem Adana’da geçti

Ayyyy hadi insallahhh Adanalı mısın ? Ben de tarsusluyum Çukurova’da okudum 7-8 senem Adana’da geçti
[/QUOTE]

Yok canim Balikesirliyim Istanbulda yasiyoruz

Ben normalde aşırı sabırsız biriyim ve eşime karşı ağzımda bakla ıslanmaz
Kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde kardeşimin evindeydik yola çıkmak üzereydik, hatta eşim valizleri arabaya taşırken ben dayanamadım test yaptım, hemen kardeşime söyledim eltimi aradım söyledim ama eşime söylemedim yola çıkacaktık heyecanlanmasın dedim, gece evimize ulaştık ama sabah da erken kalkıp memlekete benim aileme gidecektik uykusuz kalmasın dedim gece de söylemedim
Sabah kahvaltı yaparken de heyecandan nasıl söyleyeceğimi bilemedim, eve de yeni taşınmıştık her şey kolideydi testi koyacak kutu bulamadım avonun allık kutusuna koydum
Kutuyu eşimin önüne koydum aşkım sana hediye aldım dedim ama allık kutusu olunca adam bi şaşırdı kutuyu açtı testi gördü aaa çift çizgi çift çizgi diyerek havalara uçtu sonra birbirimize sarıldık ağladık o sırada da kardeşim bizi videoya çekiyordu anı kaldı

Bu bebişte de adete dört gün kala test yaptım silik çizgi çıktı, koştum uyandırdım çabuk kalk kan vermeye gidicez dedim
Yalnız ilginç bir tesadüf var iki gebelikte de ev taşıdım, eşime diyorum biz tekrar taşınmaya niyetlenmeyelim

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Bu akşam kızım erken uyudu, ben de kendimi iyi hissediyordum yemek yaptım mutfağımı topladım işlerim erkenden bitti.
Biraz sohbete katılayım dedim.

Herkes iyidir inşallah
Durumlar nasıl hadi konuşun benle, kolay kolay böyle fırsat bulamıyorum

Aynen ben de 9 aylık bir şekerim var, sizinki ne kadarlık

Siz eşinize söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben daha demedim sürprizli bir şeyler yapayım dicem ama hahha dayanamayıp söyleyebilirim öyle dümdüz

Ya kizlar şimdi diceksiniz ne evhamlisin fln ama dış gebelik boş gebelik yazılarına bakıyorum iyice psikolojim bozuldu doktor bana da değerin birz düşük demişti 72.66 iki gün snra 144 adet gecikmenin üçüncü günüydü bu değer. Kafayı bozdum iyice kalp atışını duysam rahatlicam

Birde benim kalcam belim kasığım bacağım ayak uçlarıma kadr feci ağrıyo onun dışında hiç belirti yok

Sezaryen, normale cesaret edemedim rahattı çok şükür yine öyle olur inş çok kilo almıcam sezeryan olduğu için umarım
Sağlıkla kucağınıA alırsınız inşallah. Benim ileri hafta kaybım oldu ve sezaryen olmak zorunda kaldım malesef. Normal şartlarda iki sene bana bebek yok dediler ama hem kayıp hem yaş rezerv sorunu olduğu için 8 ay sonra düşüneebilirsib dediler ben 11. Ayda gebe kaldım. Arası çok olmadı diye hep tedirgin oluyorum

Aynen ben de 9 aylık bir şekerim var, sizinki ne kadarlık
Benim kızım 17 aylık oldu hala emiyor ve birlikte yatıyoruz
En hareketli ve tehlikeli zamanları çok yoruluyorum akşama kadar her yere tırmanıyor

Siz eşinize söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben daha demedim sürprizli bir şeyler yapayım dicem ama hahha dayanamayıp söyleyebilirim öyle dümdüz
Ben söyledim canım aslında ben de sürprizli söylemek istiyordum ama biz taşınacaktık, ben de hamile olma ihtimalim olduğu için hemen öğreneyim de ona göre ağır iş yapmayım dedim adetime dört gün kala silik çizgi gördüm ve hemen eşimi uyandırıp kan vermeye götürdüm

Canimm ayni seyleri bizde yasadik ama gercekten annelik sabir isiymis simdiden basliyormus sabretmek bazen gec dollenme sebebiyle beta daha dusuk olabiliyor. Betan artsa dis gebelik ihtimalini atlasan keseyi gorsen bile bos kese mi diye kuruntu yapmaya baslicaksin. Kalp atisini duysan belirtim bitti acaba kalbi mi durdu bir sey mi oldu diye dusunceksin. Bunun sonu yok aslinda her sey cok yolunda gitse saglikli mi olacak endisesi olacak. Hepimiz zaman zaman yasiyoruz aslinda bunu ama kendimizi rahat birakmamiz lazim yoksa bu 9 ay gecmez belki benim de bir yerlerim agriyor ama benim adetlerim o kadar sanciliydi ki suan cok hafif geliyor hissetmiyorum belki. Sen kendini rahat birak baska seylere odaklanmaya calis. Formda ben 10 haftalik olmus durduk yere kalbi durmus bebegi olan bir suru anne adayi da gordum Her sey olabilir su surecte, Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Canım o kadr haklısın ki verende Allah alanda. Kaderimzde ne varsa onu gorcez. Birz sakin kalmak en mantıklısı sanırım kısmet de yoksa kendimi pamuklara da sarsam bos. Allah herşeyin hayırlısni versin sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi inşallah

Yok ya doğuran çok

Bende öyleyim cnm hiç bu kadar zaman aksın istemedim

Aynen oyle bende tipki senin gibiydim, ama sonra sunu da dusundum doktor nerdeyse tup bebek icin bizi ikna etmeye calisirken bir anda hamile kaldim. Gercekten verende alanda Allah Bu hafta cok yakin bir akrabam dort aylikken bebegini aldirmak zorunda kaldi bebegin boyun kalinligindan down oldugunu anlamislar ve baska anomalileri de varmis, kurtajla da degil normal dogumla dogurtarak almislar. Halimize sukredelim, icimizi ferah tutalim insallah guzel seyler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…