- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.341
Ay masallahben o zaman bir hafta arttirarak soyliyim soranlara hosuma gitti zaten 2 hafta 5 gunluktu ogrendigimde bekle bekle daha bu kadar oldu zaman duruyor sanki yarin okullarda acilacakmis bakalim nasil olacak, anaokulunda part time psikolog olarak calisiyorum bende bu hafta oryantasyon olur gitmem herhalde, haftaya da online a doner evden devam ederiz insallah
Peki ağrı sızı anlamında bir şikayetiniz var mıydı
[/QUOTE
Hayır hiç ağrım sızım yoktu
Ben normalde aşırı sabırsız biriyim ve eşime karşı ağzımda bakla ıslanmazBen de nasıl sürpriz yapsam diye netten bir sürü araştırıp en sonun da erkenden testi göstermiştim ne sürpriz diye. İlk anlamadı ne olunca hamile oluyosun diye sordu anlattım.Tabi çocuk düşünmeye başladığımızdan beri daha önce başıma gelmemesine rağmen dış gebelik, kimyasal gebelik hepsini anlattığım için adam sevinemedi, bir iki hafta her gün bugün adet oldun mu diye sordu nasıl etkilemişsem. yeni yeni kabullendik. Çok uzun oldu, kısacası ben de çok sabırsızım
Aynen ben deİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Bu akşam kızım erken uyudu, ben de kendimi iyi hissediyordum yemek yaptım mutfağımı topladım işlerim erkenden bitti.
Biraz sohbete katılayım dedim.
Herkes iyidir inşallah
Durumlar nasıl hadi konuşun benle, kolay kolay böyle fırsat bulamıyorum
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Bu akşam kızım erken uyudu, ben de kendimi iyi hissediyordum yemek yaptım mutfağımı topladım işlerim erkenden bitti.
Biraz sohbete katılayım dedim.
Herkes iyidir inşallah
Durumlar nasıl hadi konuşun benle, kolay kolay böyle fırsat bulamıyorum
Normal dogum muydu sezaryen miydiAynen ben de9 aylık bir şekerim var, sizinki ne kadarlık
Normal dogum muydu sezaryen miydi
Amin canım insallahaaa benim de ters, bunu bilmiyordum hic
bu sefer problemsiz saglikla yurusun umarim
Sağlıkla kucağınıA alırsınız inşallah. Benim ileri hafta kaybım oldu ve sezaryen olmak zorunda kaldım malesef. Normal şartlarda iki sene bana bebek yok dediler ama hem kayıp hem yaş rezerv sorunu olduğu için 8 ay sonra düşüneebilirsib dediler ben 11. Ayda gebe kaldım. Arası çok olmadı diye hep tedirgin oluyorumSezaryen, normale cesaret edemedimrahattı çok şükür yine öyle olur inş çok kilo almıcam sezeryan olduğu için umarım
Benim kızım 17 aylık olduAynen ben de9 aylık bir şekerim var, sizinki ne kadarlık
Ben söyledim canımSiz eşinize söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben daha demedim sürprizli bir şeyler yapayım dicem ama hahha dayanamayıp söyleyebilirim öyle dümdüz
Ya kizlar şimdi diceksiniz ne evhamlisin fln ama dış gebelik boş gebelik yazılarına bakıyorum iyice psikolojim bozuldu doktor bana da değerin birz düşük demişti 72.66 iki gün snra 144 adet gecikmenin üçüncü günüydü bu değer. Kafayı bozdum iyice kalp atışını duysam rahatlicam
Canım o kadr haklısın ki verende Allah alanda. Kaderimzde ne varsa onu gorcez. Birz sakin kalmak en mantıklısı sanırım kısmet de yoksa kendimi pamuklara da sarsam bos. Allah herşeyin hayırlısni versin sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi inşallahCanimm ayni seyleri bizde yasadik ama gercekten annelik sabir isiymis simdiden basliyormus sabretmekbazen gec dollenme sebebiyle beta daha dusuk olabiliyor. Betan artsa dis gebelik ihtimalini atlasan keseyi gorsen bile bos kese mi diye kuruntu yapmaya baslicaksin. Kalp atisini duysan belirtim bitti acaba kalbi mi durdu bir sey mi oldu diye dusunceksin. Bunun sonu yok aslinda her sey cok yolunda gitse saglikli mi olacak endisesi olacak. Hepimiz zaman zaman yasiyoruz aslinda bunu ama kendimizi rahat birakmamiz lazim yoksa bu 9 ay gecmez belki benim de bir yerlerim agriyor ama benim adetlerim o kadar sanciliydi ki suan cok hafif geliyor hissetmiyorum belki. Sen kendini rahat birak baska seylere odaklanmaya calis. Formda ben 10 haftalik olmus durduk yere kalbi durmus bebegi olan bir suru anne adayi da gordum Her sey olabilir su surecte, Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Sağlıkla kucağınıA alırsınız inşallah. Benim ileri hafta kaybım oldu ve sezaryen olmak zorunda kaldım malesef. Normal şartlarda iki sene bana bebek yok dediler ama hem kayıp hem yaş rezerv sorunu olduğu için 8 ay sonra düşüneebilirsib dediler ben 11. Ayda gebe kaldım. Arası çok olmadı diye hep tedirgin oluyorum
Bende öyleyim cnm hiç bu kadar zaman aksın istemedimYa kizlar şimdi diceksiniz ne evhamlisin fln ama dış gebelik boş gebelik yazılarına bakıyorum iyice psikolojim bozuldu doktor bana da değerin birz düşük demişti 72.66 iki gün snra 144 adet gecikmenin üçüncü günüydü bu değer. Kafayı bozdum iyice kalp atışını duysam rahatlicam☹
Sürekli değil ara geliyo 4 haftadayim dahaYerlesme diyorlarmış ama sureklı mı geliyor sıızn nasıl kac haftalıksınız
Canım o kadr haklısın ki verende Allah alanda. Kaderimzde ne varsa onu gorcez. Birz sakin kalmak en mantıklısı sanırım kısmet de yoksa kendimi pamuklara da sarsam bos. Allah herşeyin hayırlısni versin sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?