- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #4.321
Ya benim arkadaşım 12. Haftada öğrendi merakla bekliyorum bende
Ben de nasıl sürpriz yapsam diye netten bir sürü araştırıp en sonun da erkenden testi göstermiştim ne sürpriz diye. İlk anlamadı ne olunca hamile oluyosun diye sordu anlattım.Tabi çocuk düşünmeye başladığımızdan beri daha önce başıma gelmemesine rağmen dış gebelik, kimyasal gebelik hepsini anlattığım için adam sevinemedi, bir iki hafta her gün bugün adet oldun mu diye sordu nasıl etkilemişsem. yeni yeni kabullendik. Çok uzun oldu, kısacası ben de çok sabırsızımYine dayanamadım İçimde tutamadımerken kalkıp yapmıştım testi.. eşim uyanınca hemen gösterdim bu sefer çizgi net ama daha hemen sevinmek istemiyorum dedi daha önceki kimyasal gebelikten ötürü oyle dedi haklı aslında ben çok çabuk bağlanıyorum sonrası yıkım oluyor..
Ben de nasıl sürpriz yapsam diye netten bir sürü araştırıp en sonun da erkenden testi göstermiştim ne sürpriz diye. İlk anlamadı ne olunca hamile oluyosun diye sordu anlattım.Tabi çocuk düşünmeye başladığımızdan beri daha önce başıma gelmemesine rağmen dış gebelik, kimyasal gebelik hepsini anlattığım için adam sevinemedi, bir iki hafta her gün bugün adet oldun mu diye sordu nasıl etkilemişsem. yeni yeni kabullendik. Çok uzun oldu, kısacası ben de çok sabırsızım
Sor bana sor geçiyor mu zamanSenin yine daha az varbakalim insallah o zamanlari da konusucaz
Amin inşallah, üstüne bi de içten içe bileniyorum adama, neden çok sevinmedi, neden şöyle tepki vermedi diyeaynisini ben de yaptim, "bu su an daha hic bi anlama gelmiyor" "her an her sey olabilir" falan dedigim icin agiz tadiyla sevinemedik acikcasi, onumuzdeki hafta cumartesi randevuya kadar diken ustundeyiz. tam boyle biraz bir seyler konusuyoruz nasil olur ne yaparz diye, sonra ikimizin de aklina kotu ihtimaller geliyor susuyoruz falan - Allah hic birimize kotu versiyonu yasatmasin insallah
Kızlar sukur hastaneden geldim
Kese yerınde ben 5+4olarak hesapladım ancak ultrason da keseyı olctu 4+5 haftalık dedi ayrıca esımle kan uyusmazlıhı var daha once ıgne olmustum ama her gebelik de oldugunu bilmiyordum kanama ondan olabılır dedi ıgnemı oldum kanamam da kesildi sukur evde dinleniyorum Rabbım kimsenin basına vermesin yaa cok zor durumlar
5 +2 de wajınal bnmde gorulmustu kese karından dun goruldu. Ya hafif acık kahwe akıntı gelmıs peceteye sorun teskıl eder mı acabaBen 5+2 ya da 3te kese görmüştüm 7+1 de kalp atışı duymuştum canım ama herkese göre değişiyor bu durum6 da kalp atışı duyan da var 8 de duyan da var
Benim de var 4 gündür Dr bişey yok dedi ama stresten ölçüm bendeKızlar boyle az once wc de pencereye acık kahwe bı akıntı gelmıs sizde de oldu mu sorun teskıl ediyor mu acaba tedirgin oldum
Sor bana sor geçiyor mu zaman11-12. Haftalarda ikili test için gidicez kısmet olursa onun paniği şimdiden geldi
Yerlesme diyorlarmış ama sureklı mı geliyor sıızn nasıl kac haftalıksınızBenim de var 4 gündür Dr bişey yok dedi ama stresten ölçüm bende
Evet canım keseyı gordum vajınaldenKeseyi gördünüz mü canım tam anlayamadım? Kalp atışı kaçıncı haftadaydı
Evet canım keseyı gordum vajınalden
Hcg testi yaptılar bu hafta persembe 3090dı bugun 12450cıvarı cıktı sukur sorun yokmus
Canım benim rahmım ters oldugu için karnımdan gozukmuyoraa o degerde karindan da gorunmez mi artik?
Canım benim rahmım ters oldugu için karnımdan gozukmuyor
Daha önce kurtaj oldum 9+6haftada bile vajınalden gozukuyordu
Benim doktorum hiç vajinal bakmıyor bilmiyorum ama akıntı çok normal olabilir sorun yoktur kokusu filan yoksa canım sıkıntı etme5 +2 de wajınal bnmde gorulmustu kese karından dun goruldu. Ya hafif acık kahwe akıntı gelmıs peceteye sorun teskıl eder mı acaba
5+6 yani 5. Haftanı bitirmişsin 6. Haftadan 6 gün almışsın yarın 6. Haftanı bitirip 7. Haftandan gün alcaksın ama direk 6+0 ya da işte 6+5 filan diye söyle ben öyle yapıyomEveet daha onlar da varmesela ben bugun 5+6 yim 6 haftalik mi oluyorum 5 haftalik mi Yarin 6 haftalik olucam ama uygulamada 7. Haftayi gosterip 6+0 diyecek eger 7. Hafta sayilirsam yarin cok iyi
5+6 yani 5. Haftanı bitirmişsin 6. Haftadan 6 gün almışsın yarın 6. Haftanı bitirip 7. Haftandan gün alcaksın ama direk 6+0 ya da işte 6+5 filan diye söyle ben öyle yapıyomben de yarın 8+0 ım yani 8 i bitirdim 9. Haftadan gün alcam kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?