2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de nasıl sürpriz yapsam diye netten bir sürü araştırıp en sonun da erkenden testi göstermiştim ne sürpriz diye. İlk anlamadı ne olunca hamile oluyosun diye sordu anlattım.Tabi çocuk düşünmeye başladığımızdan beri daha önce başıma gelmemesine rağmen dış gebelik, kimyasal gebelik hepsini anlattığım için adam sevinemedi, bir iki hafta her gün bugün adet oldun mu diye sordu nasıl etkilemişsem. yeni yeni kabullendik. Çok uzun oldu, kısacası ben de çok sabırsızım

aynisini ben de yaptim, "bu su an daha hic bi anlama gelmiyor" "her an her sey olabilir" falan dedigim icin agiz tadiyla sevinemedik acikcasi, onumuzdeki hafta cumartesi randevuya kadar diken ustundeyiz. tam boyle biraz bir seyler konusuyoruz nasil olur ne yaparz diye, sonra ikimizin de aklina kotu ihtimaller geliyor susuyoruz falan - Allah hic birimize kotu versiyonu yasatmasin insallah

Kızlar bişey sormak istiyorum benim yoğun değil ama kanamam cuma günü bhcg yükselmişti 622.79 .Dr kanamma için progestan verdi ama hala ara ara geliyo korkuyorum sizde durum nasıl

Amin inşallah, üstüne bi de içten içe bileniyorum adama, neden çok sevinmedi, neden şöyle tepki vermedi diye İnşallah sağ salim kucağımıza aşacağız, Bunları hatırladıkça da güleceğiz

Kızlar sukur hastaneden geldim
Kese yerınde ben 5+4olarak hesapladım ancak ultrason da keseyı olctu 4+5 haftalık dedi ayrıca esımle kan uyusmazlıhı var daha once ıgne olmustum ama her gebelik de oldugunu bilmiyordum kanama ondan olabılır dedi ıgnemı oldum kanamam da kesildi sukur evde dinleniyorum Rabbım kimsenin basına vermesin yaa cok zor durumlar

Keseyi gördünüz mü canım tam anlayamadım? Kalp atışı kaçıncı haftadaydı

Kızlar boyle az once wc de pencereye acık kahwe bı akıntı gelmıs sizde de oldu mu sorun teskıl ediyor mu acaba tedirgin oldum

Ben 5+2 ya da 3te kese görmüştüm 7+1 de kalp atışı duymuştum canım ama herkese göre değişiyor bu durum 6 da kalp atışı duyan da var 8 de duyan da var
5 +2 de wajınal bnmde gorulmustu kese karından dun goruldu. Ya hafif acık kahwe akıntı gelmıs peceteye sorun teskıl eder mı acaba

Sor bana sor geçiyor mu zaman 11-12. Haftalarda ikili test için gidicez kısmet olursa onun paniği şimdiden geldi

Eveet daha onlar da var mesela ben bugun 5+6 yim 6 haftalik mi oluyorum 5 haftalik mi Yarin 6 haftalik olucam ama uygulamada 7. Haftayi gosterip 6+0 diyecek eger 7. Hafta sayilirsam yarin cok iyi

Eveet daha onlar da var mesela ben bugun 5+6 yim 6 haftalik mi oluyorum 5 haftalik mi Yarin 6 haftalik olucam ama uygulamada 7. Haftayi gosterip 6+0 diyecek eger 7. Hafta sayilirsam yarin cok iyi
5+6 yani 5. Haftanı bitirmişsin 6. Haftadan 6 gün almışsın yarın 6. Haftanı bitirip 7. Haftandan gün alcaksın ama direk 6+0 ya da işte 6+5 filan diye söyle ben öyle yapıyom ben de yarın 8+0 ım yani 8 i bitirdim 9. Haftadan gün alcam kısmetse

[/QUOTE]
Ay masallah ben o zaman bir hafta arttirarak soyliyim soranlara hosuma gitti zaten 2 hafta 5 gunluktu ogrendigimde bekle bekle daha bu kadar oldu zaman duruyor sanki yarin okullarda acilacakmis bakalim nasil olacak, anaokulunda part time psikolog olarak calisiyorum bende bu hafta oryantasyon olur gitmem herhalde, haftaya da online a doner evden devam ederiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…