- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.581
Benimki iki yasinda hala emiyor hatta ikisini bir emzirmeyi dusunoyorum..Hemde ikizlerin var ha maşallah canımpsikolojin nasıl benim kızımda 15 aylık, ben biraz değişik oldum beklemeden oldu, ilki için çok uğraştım bende. Emzirme işini nasıl yapıyorsun emziriyor musun bilmiyorum yanlış anlama kuzu, doktorum 4 aya kadar emzirebikirsin dedi. Kafamda deli sorular
Erken gibi kuzum 7 de ya da 8 de gitsen hem kalp atışını dinlersin hem de görürdün kese içinde bebişyine de görürsün inşallah
Ben dun gittigimde kalp atisini duymustum 6+4 de ama doktor 7 haftalik dedi erken dollenmeyle alakali sanirim bu durumlarben 2 hafta sonra gidicem, sonraki 2 hafta sonrada ikili test icin cagirdi yanlis anlamadiysam
haftaya salı gel dedi ama ben cumartesi gideceğim
Ya kızlar ben hiç sizin kadar heyecanlanamıyorum bende mi sorun var?Doktor 3 ay gelme dese umrumda olmaz valla gına geldi gitmekten. Unuttum bile hamile olduğumu 2 hafta sonra gidicem daha ailelere de söylemedim, hiç de söyleyesim yok doğunca öğrensinler
nası yaaaaa dayanamazsın herhaldeBen bu Sefer cinsiyet ogremiyecem bakalim dayanabilirsem ha bide esim benle ayni fikirde degil
ÇıkamıyorumKızlar gün içindeki bulantılarla Nası başa çıkıyorsunuz ?
Bende çok paniğimbu kontrol muayenesi içine gireceği için de biraz gitmek istiyorum, yoksa bence de aslında 7-8'de gitmek daha mantıklı gibi gibi, bu pandemi döneminde zırt pırt gitmek de çok akıl işi değil ama.... işte...
güzel haberlerle gelin inşallaaah
hahaha ben kendimi resmen zor zaptettim bugüne kadar doktora gitmemek için, geç döllenme olduğunu bildiğim için kendimi çok gaza getirmek istemedim, yoksa valla soluğu doktorda alabilirdim.
genel olarak bu tavrınızı koruyun bence ama, bugünkü kontrolden anladığım kadarıyla böyle sakin kalabilmek inanılmaz önemli. doktor aleti vajinaya sokup bakınmaya başlayınca az kalsın YOK MU diyecektim mesela, allahtan çok uzatmadan söyledi
Anladım canım o zman git yahubu kontrol muayenesi içine gireceği için de biraz gitmek istiyorum, yoksa bence de aslında 7-8'de gitmek daha mantıklı gibi gibi, bu pandemi döneminde zırt pırt gitmek de çok akıl işi değil ama.... işte...
güzel haberlerle gelin inşallaaah
hahaha ben kendimi resmen zor zaptettim bugüne kadar doktora gitmemek için, geç döllenme olduğunu bildiğim için kendimi çok gaza getirmek istemedim, yoksa valla soluğu doktorda alabilirdim.
genel olarak bu tavrınızı koruyun bence ama, bugünkü kontrolden anladığım kadarıyla böyle sakin kalabilmek inanılmaz önemli. doktor aleti vajinaya sokup bakınmaya başlayınca az kalsın YOK MU diyecektim mesela, allahtan çok uzatmadan söyledi
Zararı olmasın kuzum doktoruna sordun mu sütler aynı olmuyor diye biliyorum. Hem 2 yaşına gelmiş artıkBenimki iki yasinda hala emiyor hatta ikisini bir emzirmeyi dusunoyorum..
Canım Allahın izniyle gümbür gümbür duyarsın git benceKızlar doktor haftaya Perşembe kalp atışı için çağırdı Allahın izniyle 7+1 olacağız sizce duyar mıyız? Biraz daha geç mi gidelimSenemisback
bireylulmasali KirazHanim
Kuzular nane çayına çay kaşığı ucuyla toz zencefil bulantı ya iyi geliyorÇıkamıyorum
Bende çok paniğimdoktor keseyi gördüm dedi bende tepki şu öteki nerede dış gebelik falan olasın öteki embriyo yanlış bi yere gitmesin doktor da o dediğin 3000 tane yapmışımdır sadece bi kere başıma geldi. Çok düşük bi ihtimal dedi. Olsa da ileride belli olur dedi. Yani hep en kötüsünü düşünüyorum elimde değil
Temmuz annelerinde ilk doğuran olmuştum canım erken gelmişti hatırlarsan bir oğlum varAhahahah harikaa aynı zamanı mı tutturmuşuzkız mıydı erkek miydi kuzum bebişin şansa bak ne güzel oldu yaa
Kız gidip napıcan 1cm bi şey zaten içerde takılıyorSabırlı insanlara hayranım benim elimde olsa her hafta doktora gidicem ama inşallah bebeğim bana sabırlı olmayı öğretir şimdi tam doktorumun gel dediği tarihe randevu aldım bol bol sabır çekiyorum
O da doğru kız en son gittiğimde 1 cm bile değildiKız gidip napıcan 1cm bi şey zaten içerde takılıyorAzıcık ele avuca gelsinler ondan sonra belki heyecanlanırım ay yok kesin bende sorun var
Tamam canım teşekkür ederim deneyeceğimKuzular nane çayına çay kaşığı ucuyla toz zencefil bulantı ya iyi geliyor
Canım duyarsın ben de o civarda duymuştumKızlar doktor haftaya Perşembe kalp atışı için çağırdı Allahın izniyle 7+1 olacağız sizce duyar mıyız? Biraz daha geç mi gidelimSenemisback
bireylulmasali KirazHanim
YaaaCanım duyarsın ben de o civarda duymuştum
Bakalım şimdi ilk doğuran kim olacakTemmuz annelerinde ilk doğuran olmuştum canım erken gelmişti hatırlarsan bir oğlum varsenin kızdı dimi
İnşalllah kuzummmmmmCanım Allahın izniyle gümbür gümbür duyarsın git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?