2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimki iki yasinda hala emiyor hatta ikisini bir emzirmeyi dusunoyorum..

Erken gibi kuzum 7 de ya da 8 de gitsen hem kalp atışını dinlersin hem de görürdün kese içinde bebiş yine de görürsün inşallah
Ben dun gittigimde kalp atisini duymustum 6+4 de ama doktor 7 haftalik dedi erken dollenmeyle alakali sanirim bu durumlar ben 2 hafta sonra gidicem, sonraki 2 hafta sonrada ikili test icin cagirdi yanlis anlamadiysam

bu kontrol muayenesi içine gireceği için de biraz gitmek istiyorum, yoksa bence de aslında 7-8'de gitmek daha mantıklı gibi gibi, bu pandemi döneminde zırt pırt gitmek de çok akıl işi değil ama.... işte...

haftaya salı gel dedi ama ben cumartesi gideceğim

güzel haberlerle gelin inşallaaah

hahaha ben kendimi resmen zor zaptettim bugüne kadar doktora gitmemek için, geç döllenme olduğunu bildiğim için kendimi çok gaza getirmek istemedim, yoksa valla soluğu doktorda alabilirdim.

genel olarak bu tavrınızı koruyun bence ama, bugünkü kontrolden anladığım kadarıyla böyle sakin kalabilmek inanılmaz önemli. doktor aleti vajinaya sokup bakınmaya başlayınca az kalsın YOK MU diyecektim mesela, allahtan çok uzatmadan söyledi

Bende çok paniğim doktor keseyi gördüm dedi bende tepki şu öteki nerede dış gebelik falan olasın öteki embriyo yanlış bi yere gitmesin doktor da o dediğin 3000 tane yapmışımdır sadece bi kere başıma geldi. Çok düşük bi ihtimal dedi. Olsa da ileride belli olur dedi. Yani hep en kötüsünü düşünüyorum elimde değil

Anladım canım o zman git yahu kontrol muayenesiyse

Benimki iki yasinda hala emiyor hatta ikisini bir emzirmeyi dusunoyorum..
Zararı olmasın kuzum doktoruna sordun mu sütler aynı olmuyor diye biliyorum. Hem 2 yaşına gelmiş artık neden bu zorluğu çekiyorsun, işine karışmak gibi olmasın tabi yine sen bilirsin

evet ama yapmamak lazim iste
Aklima kotu fikirler geldikce baska seyler dusunmeye itiyorum kendimi, elimden gelenin en iyisini yapayim diye. Siz de sakin kalmaya calisin, her sey guzel olacak

Kızlar ben sekiz haftalık hamileyim ve her sbaah kalktığımda belim kas katı kesiliyor ve eğilemiyorum. Aşırı bir bel ağrım var yani ayakta duramıyorum uzanmam lazım sürekli. Neden böyle? Fikriniz var mı

Sabırlı insanlara hayranım benim elimde olsa her hafta doktora gidicem ama inşallah bebeğim bana sabırlı olmayı öğretir şimdi tam doktorumun gel dediği tarihe randevu aldım bol bol sabır çekiyorum
Kız gidip napıcan 1cm bi şey zaten içerde takılıyor Azıcık ele avuca gelsinler ondan sonra belki heyecanlanırım ay yok kesin bende sorun var

Kız gidip napıcan 1cm bi şey zaten içerde takılıyor Azıcık ele avuca gelsinler ondan sonra belki heyecanlanırım ay yok kesin bende sorun var
O da doğru kız en son gittiğimde 1 cm bile değildi ama işte her şeyin yolunda gittiğini duymak bile rahatlatıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…