- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #5.601
Çok değişik bi hisYaaaİnşallah canım çok heyecanlıyımmmm
Ben ancak öyle hamile olduğumu anlayacağım herhalde şuan bile kendimi hala hamile hissedemiyorumÇok değişik bi hiseşim videoya çekmişti açıp açıp dinliyordum en son randevuda da çekti onu da günde dinliyorum
Bende öyleyim canım ama bulantı kendini baya hissettiriyor sağolsunBen ancak öyle hamile olduğumu anlayacağım herhalde şuan bile kendimi hala hamile hissedemiyorumBulantım olmasa normal hayatıma devam ediyorum
Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar artıkBende öyleyim canım ama bulantı kendini baya hissettiriyor sağolsun
Bakalım hayirlisiyla sağlıkla huzurla alalım yavrularimizi kucağımıza sancısız ağrısız bol sutle kolayca büyütelimBakalım şimdi ilk doğuran kim olacak
Valla bilemiyorumnası yaaaaa dayanamazsın herhalde
İyiyim bebeğim hamdolsun bulantı şiddetli var onun dışında bir sorun yokİnşalllah kuzummmmmm
Sen napıyorsun nasılsın
Ciddi misiniz ya?Bizim ailemiz cok genis degil, bir de buyuklerden de kimse kalmadi cok minik bir aileyiz hem o yuzden cok ilgileniyorlar hemde ailenin ilk torunu gelecek nasip olursa o yuzden herkes cok heyecanlirandevu saatlerini biliyorlar ve hemen telefon bekliyorlar mesela ne kadar buyumus kac mm olmus her sey yolunda mi gibi soru yagmuruna tutuyorlar bende ilk zamanlar cok heyecanliydim, simdi sakinim biraz daha ama randevu gunu gelsin diye gunleri yine sabirsizlikla bekliyorum
Hoş geldin canım hayırlı olsun topikte tecrübeli anneler olunca da ayrı seviniyorumMerhabalar bende varım ıkıncı bebeğime hamileyim biraz ani oldu tam olarak ne hissettiğimi bilmiyorum ama daha önce bu mucizevi duyguya sahip olduğum için çok heyecanlıyım hapınıza sağlıklı bir hamilelik diliyorum
İyi kuzummİyiyim bebeğim hamdolsun bulantı şiddetli var onun dışında bir sorun yok
Maşallah canımBugün ben de gittiiiim ve keseyi gördüm
Doktor bebeği görene kadar heyecanlanmamızı ve kendimize hakim olmamızı istedi yine de.
5 Ekim Pazartesi tekrar bir kontrole gelmemi istedi. Hesabıma göre o zaman 6+3 olmuş olacağım, bebeği görmek için nasıl bir tarih sizce
Ya ahahah ben en son bu hafta gittim, kalp atışını falan duyduk iyi dedim 1 ay görüşmeyiz artık. 2 hafta sonraya randevu verince moralim bozuldubu kontrol muayenesi içine gireceği için de biraz gitmek istiyorum, yoksa bence de aslında 7-8'de gitmek daha mantıklı gibi gibi, bu pandemi döneminde zırt pırt gitmek de çok akıl işi değil ama.... işte...
güzel haberlerle gelin inşallaaah
hahaha ben kendimi resmen zor zaptettim bugüne kadar doktora gitmemek için, geç döllenme olduğunu bildiğim için kendimi çok gaza getirmek istemedim, yoksa valla soluğu doktorda alabilirdim.
genel olarak bu tavrınızı koruyun bence ama, bugünkü kontrolden anladığım kadarıyla böyle sakin kalabilmek inanılmaz önemli. doktor aleti vajinaya sokup bakınmaya başlayınca az kalsın YOK MU diyecektim mesela, allahtan çok uzatmadan söyledi
AmiiiiinnnnBakalım hayirlisiyla sağlıkla huzurla alalım yavrularimizi kucağımıza sancısız ağrısız bol sutle kolayca büyütelim
Amin canım insallahValla bilemiyorumesim Ben ogreneyim sana soylemem diyo ama o pek mumkun olmaz bi tane oglum var kizim olursa degisik oldu diye sevinirim oglum olursada oglumla daha iyi anlasirlar daha cok sey paylasirlar diye sevinirim yeterki saglikli olsunlar
Afiyet olsun canım koku beni de çok etkiliyoKızlar ben farkettim ki kendi yemeğimi yiyemiyorum yani yemeği yaparken kokuyu duyuyorum ya midem çok bulanıyor ama annem gönderdiği zaman sorun yok mesela bu akşam eşim yaptı mutfağın kapısını da kapattı günler sonra ilk kez bi tabak yemek bitirdim hamdolsun
Kafaya takmamak en iyisi, ben artık yılmıştım bir şey mi var diye düşünmekten. En sonunda saldım valla dedim her şeyin hayırlısı ne olacaksa olacak.O da doğru kız en son gittiğimde 1 cm bile değildiama işte her şeyin yolunda gittiğini duymak bile rahatlatıyor insanı
Rose cum
Benim doktorum eşleri alıyor canım hatta kalp atışını duyacağımız esnada asistanına babayı da çağıralım dedi ama maalesef eşim çalıştığı için yanımda yoktu bir dahakine gelir duyar dedi doktorum bence burada dr insiyatifi önemliRose cumbeni mide bulantisi vurdu gunlerim mutsuz nesesiz geciyor. Onun yani sira tek olumlu gelismeyi yazayim, dun kalp atisini duyduk daha dogrusu sadece ben duydum, pandemiden dolayi esler muayene odasina alinmiyomus. Kendi kendime duydum. Degisik bi duyguydu❤ ama isterdim ki esimle o ani paylasabilelim. Sektere de sordum cinsiyet vs ogrenirken yani her tur ultrasonda tek olacakmisim. Bu ne tan bi is ya. Bilmiyorum hic hosuma gitmedi boyle olmasi. Belki sirf ultrason icin ilerleyen zamanda baska bi yere gideriz bi kereligine. Onun disinda mide bulantim icin zofran diye bir dil ustu tableti verdi. Ben de seviniyorum.eczaneye bi gittim 10 tanecik bisey. Devlet de odemiyor, 79 lira iyi de benim midem her gun bulaniyo bari en zor anlarda kullanayim dedim.
Bende durumlar bu. Sen nasilsin keyfin,bebisin nasil❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?