2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
nası yaaaaa dayanamazsın herhalde
Valla bilemiyorum esim Ben ogreneyim sana soylemem diyo ama o pek mumkun olmaz bi tane oglum var kizim olursa degisik oldu diye sevinirim oglum olursada oglumla daha iyi anlasirlar daha cok sey paylasirlar diye sevinirim yeterki saglikli olsunlar

Merhabalar bende varım ıkıncı bebeğime hamileyim biraz ani oldu tam olarak ne hissettiğimi bilmiyorum ama daha önce bu mucizevi duyguya sahip olduğum için çok heyecanlıyım hapınıza sağlıklı bir hamilelik diliyorum

Ciddi misiniz ya? Ay ben yabani olduğumu biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum maşallah size

Hoş geldin canım hayırlı olsun topikte tecrübeli anneler olunca da ayrı seviniyorum

Maşallah canım görme ihtimalin yüksek bence çünkü ben de 6+4 te gittiğimde hem bebeği görmüş hem kalp atışını duymuştum. 8 mm di inşallah sen de görürsün

Ya ahahah ben en son bu hafta gittim, kalp atışını falan duyduk iyi dedim 1 ay görüşmeyiz artık. 2 hafta sonraya randevu verince moralim bozuldu

Kızlar ben farkettim ki kendi yemeğimi yiyemiyorum yani yemeği yaparken kokuyu duyuyorum ya midem çok bulanıyor ama annem gönderdiği zaman sorun yok mesela bu akşam eşim yaptı mutfağın kapısını da kapattı günler sonra ilk kez bi tabak yemek bitirdim hamdolsun

Afiyet olsun canım koku beni de çok etkiliyo benimkisi hala çalışıyor Allah bilir ne zaman gelir

O da doğru kız en son gittiğimde 1 cm bile değildi ama işte her şeyin yolunda gittiğini duymak bile rahatlatıyor insanı
Kafaya takmamak en iyisi, ben artık yılmıştım bir şey mi var diye düşünmekten. En sonunda saldım valla dedim her şeyin hayırlısı ne olacaksa olacak.

Lizz sen nerelerdesin yahu, ne zamandır sesin çıkmadı, merak ediyorum
Rose cum beni mide bulantisi vurdu gunlerim mutsuz nesesiz geciyor. Onun yani sira tek olumlu gelismeyi yazayim, dun kalp atisini duyduk daha dogrusu sadece ben duydum, pandemiden dolayi esler muayene odasina alinmiyomus. Kendi kendime duydum. Degisik bi duyguydu❤ ama isterdim ki esimle o ani paylasabilelim. Sektere de sordum cinsiyet vs ogrenirken yani her tur ultrasonda tek olacakmisim. Bu ne tan bi is ya. Bilmiyorum hic hosuma gitmedi boyle olmasi. Belki sirf ultrason icin ilerleyen zamanda baska bi yere gideriz bi kereligine. Onun disinda mide bulantim icin zofran diye bir dil ustu tableti verdi. Ben de seviniyorum.eczaneye bi gittim 10 tanecik bisey. Devlet de odemiyor, 79 lira iyi de benim midem her gun bulaniyo bari en zor anlarda kullanayim dedim.

Bende durumlar bu. Sen nasilsin keyfin,bebisin nasil

Benim doktorum eşleri alıyor canım hatta kalp atışını duyacağımız esnada asistanına babayı da çağıralım dedi ama maalesef eşim çalıştığı için yanımda yoktu bir dahakine gelir duyar dedi doktorum bence burada dr insiyatifi önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…