2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar ya bişey sorcam 5+4 şuan ama belim çok ağrıyor azıcık iş yaptım bı kahvaltı hazırladım belime ağrı girdi balkon yikiyim dedim kovaya yarım su koydum kasığım agridi düşük riski mi var acaba normal mi doktora sordum USG çekmeden anlamayiz ağrın kanaman olursa gel dedi

benim midem bulanıyor ama kusmuyorum, özellikle sentetik ve kolonya vs. gibi alkollü kokularda midem bi dönüyor ama öğürmüyorum da, garip bir his.

daha erken diye mi bilmiyorum
Aslında ben de çok kusmuyorum ama sokakta birinin parfüm kokusunu falan duyduğum an öğürüyorum. Ellerimi yıkamaya korkar oldum çok kötü bi durum senin öğürme olmaması çok iyi bişey canım umarım da olmaz. erken diye değildir bence benim başından beri hep böyleydi öğürürken kasık bölgem acayip kasılıyor.

Bu dönemlerde oluyor ağrilar ayakta kalinca aYakta kalinca artiyor

Çoğu kişi bel ve kasık ağrısı yaşıyor. Ben de gün içinde normalden fazla hareket ettiğimde bel ağrısı yaşıyorum ama düşük riskim yok. Normal bence

Bir sıkıntı olmaz bence lekelenme olmadığı sürece benim de başlarda belim kasığım ağrıyordu. Şimdi bile iş yapınca veya çok yürüyünce ağrıyor hafif

kanaman varsa akıntılı oda böyle yapabiliyo diye biliyorum bende hamile olduğumu öğrendim aradan 1 gün geçmedi dediğin gibi yatarken bile duramıyodum kasıntı yanma vardı tabi bnm düşük tehliken vardı kanamam olmuştu idrarda çıkan sonuca göre bu şekilde olmamam gerekiyodu kadın doğum hemsireside kanamanın bu şekilde yapabilceğini söyledi kanamam durunca geçti hepsi dediği gibi oldu bol su içtim 1 gecede uyumadan önce uroday içtim hamilelelr hep bunu kullanıyomuş 1 günde düzeldi

Hayır kanamam da yok sadece akıntı vardı normal kokusuz

ben haşimatoyum doktor antikorlarımın yüksekliğinden haşimato teşhisi koydu kanıma bakıldı tpo anti tpo değerleri yüksek ve hiç bi zman düşmüyor

Çok ağır kaldırma tatlım sen yine de. Ne gerek var. 5-6. haftalar yerleşme zamanı tam. Kendini yorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…