- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.121
Aslında ben de çok kusmuyorum ama sokakta birinin parfüm kokusunu falan duyduğum an öğürüyorum. Ellerimi yıkamaya korkar oldum çok kötü bi durumbenim midem bulanıyor ama kusmuyorum, özellikle sentetik ve kolonya vs. gibi alkollü kokularda midem bi dönüyor ama öğürmüyorum da, garip bir his.
daha erken diye mi bilmiyorum
Bu dönemlerde oluyor ağrilar ayakta kalinca aYakta kalinca artiyorKizlar ya bişey sorcam 5+4 şuan ama belim çok ağrıyor azıcık iş yaptım bı kahvaltı hazırladım belime ağrı girdi balkon yikiyim dedim kovaya yarım su koydum kasığım agridi düşük riski mi var acaba normal mi doktora sordum USG çekmeden anlamayiz ağrın kanaman olursa gel dedi ☹☹☹
Çoğu kişi bel ve kasık ağrısı yaşıyor. Ben de gün içinde normalden fazla hareket ettiğimde bel ağrısı yaşıyorum ama düşük riskim yok. Normal benceKizlar ya bişey sorcam 5+4 şuan ama belim çok ağrıyor azıcık iş yaptım bı kahvaltı hazırladım belime ağrı girdi balkon yikiyim dedim kovaya yarım su koydum kasığım agridi düşük riski mi var acaba normal mi doktora sordum USG çekmeden anlamayiz ağrın kanaman olursa gel dedi
Bir sıkıntı olmaz bence lekelenme olmadığı sürece benim de başlarda belim kasığım ağrıyordu. Şimdi bile iş yapınca veya çok yürüyünce ağrıyor hafifKizlar ya bişey sorcam 5+4 şuan ama belim çok ağrıyor azıcık iş yaptım bı kahvaltı hazırladım belime ağrı girdi balkon yikiyim dedim kovaya yarım su koydum kasığım agridi düşük riski mi var acaba normal mi doktora sordum USG çekmeden anlamayiz ağrın kanaman olursa gel dedi ☹☹☹
Bende siftah taptım bugünBen de bugüne kadar hiç istifra etmemiştim 5-6 gündür hafif hafif bulantı oluyordu. Bugün başladı kusma
Canim endişelenmeyelim her şeyin hayirlisi inşallah duyariz daha erken onun için keseyi gördün sanirim sen de ama demiWings06 bibalprensesi mavii33 teşekkür ederim kizlar içim ferahliyo sağolun çok korkuyorum bu süreçten bebisin kalp atışını da duymadım daha ondan sürekli uzanmaya çalışıyorum Allahım sen koru
Yaa midemde su bile kalmadı benim ve hiçbir şey yemek istemiyorumBende siftah taptım bugün
Evet canım keseyi gördüm çok şükür doktor iki hafta snra gel dedi ama ben dayanamam haftaya giderim kesinCanim endişelenmeyelim her şeyin hayirlisi inşallah duyariz daha erken onun için keseyi gördün sanirim sen de ama demi
Allah yardımcın olsun kuzum ya hepimiz de ayrı bi sorun var kazasız belasız şu 9 ayı atlatırız inşallahYaa midemde su bile kalmadı benim ve hiçbir şey yemek istemiyorum
kanaman varsa akıntılı oda böyle yapabiliyo diye biliyorum bende hamile olduğumu öğrendim aradan 1 gün geçmedi dediğin gibi yatarken bile duramıyodum kasıntı yanma vardı tabi bnm düşük tehliken vardı kanamam olmuştu idrarda çıkan sonuca göre bu şekilde olmamam gerekiyodu kadın doğum hemsireside kanamanın bu şekilde yapabilceğini söyledi kanamam durunca geçti hepsi dediği gibi oldu bol su içtim 1 gecede uyumadan önce uroday içtim hamilelelr hep bunu kullanıyomuş 1 günde düzeldiArkadaşlar kaç gündür vajinal yanma ile uğraşıyorum. Geçen hafta wc ye gittikten sonra yanma oluyordu doktora gittim hemen idrar kültürü yaptı temiz çıktı. İdrar yolu Enfeksiyonundan şüphelendi saşe verdi iki gün onu içtim neyse geçti gibi oldu. Ertesi gün yanmam başladı ama sürekli bir yanma hali wcye gittiğimde yanma olmuyor genel olarak yanıyor. Korktum cumartesi acile gittim. Hemen idrar tahlili yaptılar idrarım temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok. Acilden benim kadın doğum doktorumu aradılar Şikayetimi belirtti ordaki doktor. Başka bir enfeksiyon olabileceğini söyledi bir günlük fitil ve travazol verdi. Ama hiçbir kaşıntım yok sadece yanma sanki biber sürmüşsün de yanmışsın gibi. Dün yine kötüydüm bugün daha iyi gibiyim ama korkuyorum tam olarak geçmedi yanma
Ben de bekleyebildiiim kadar bekleyin diyorum bu hafta giderim heralde keseyi gördük daha doğru düzgün dr gitmedim biraz erken olacak amaEvet canım keseyi gördüm çok şükür doktor iki hafta snra gel dedi ama ben dayanamam haftaya giderim kesin
Teşekkür ederim inşallahAllah yardımcın olsun kuzum ya hepimiz de ayrı bi sorun var kazasız belasız şu 9 ayı atlatırız inşallah
Hayır kanamam da yok sadece akıntı vardı normal kokusuzkanaman varsa akıntılı oda böyle yapabiliyo diye biliyorum bende hamile olduğumu öğrendim aradan 1 gün geçmedi dediğin gibi yatarken bile duramıyodum kasıntı yanma vardı tabi bnm düşük tehliken vardı kanamam olmuştu idrarda çıkan sonuca göre bu şekilde olmamam gerekiyodu kadın doğum hemsireside kanamanın bu şekilde yapabilceğini söyledi kanamam durunca geçti hepsi dediği gibi oldu bol su içtim 1 gecede uyumadan önce uroday içtim hamilelelr hep bunu kullanıyomuş 1 günde düzeldi
ben haşimatoyum doktor antikorlarımın yüksekliğinden haşimato teşhisi koydu kanıma bakıldı tpo anti tpo değerleri yüksek ve hiç bi zman düşmüyorAnnemde de vardi benim hatta o ameliyat olmustu ve ses telleriyle ilgili sorun oldu sonrasinda da konusamamisti bir sure belki genetik seye bakmak icin emin olmak mi istiyor diye dusunuyorum ama bilemedimben bir daha kadin dogum haric acibadem e gelmem zaten elini versen kolunu kurtaramiyorsun ultrasona 1300 dedi saka gibi central hospital 400 e cekiyormus
birde ayaklarını sıcak tut ben kalın kalın çoraplar giyindim bol su içtim 1 gecede uroday içtim düzeldiHayır kanamam da yok sadece akıntı vardı normal kokusuz
Valla günler geçmiyor resmen sizinki kaç günlük acabaBen de bekleyebildiiim kadar bekleyin diyorum bu hafta giderim heralde keseyi gördük daha doğru düzgün dr gitmedim biraz erken olacak ama
Çok ağır kaldırma tatlım sen yine de. Ne gerek var. 5-6. haftalar yerleşme zamanı tam. Kendini yorma.Kizlar ya bişey sorcam 5+4 şuan ama belim çok ağrıyor azıcık iş yaptım bı kahvaltı hazırladım belime ağrı girdi balkon yikiyim dedim kovaya yarım su koydum kasığım agridi düşük riski mi var acaba normal mi doktora sordum USG çekmeden anlamayiz ağrın kanaman olursa gel dedi ☹☹☹
Haklısın canım daha dikkat edicem artık yeter ki bebislerimiz sağlıklı olsunÇok ağır kaldırma tatlım sen yine de. Ne gerek var. 5-6. haftalar yerleşme zamanı tam. Kendini yorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?