2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yani fıtık mı oldunuz ? Bende sezaryen oldum da dikiş yerimde cilt problemine bağlı hafif çıkıntı oluştu onu diğer doğumlarda duzeltiyorlar diye biliyorum. Ama ilk.korunmasiz ilişkide hamile kaldım.

Benim sezaryenim ilk gün kötü geçti yapabilen herkese normal tavsiye ederim sonrasi rahattim ağrilar olsada yatmadim hiç bebeğime bakmak için ayağa kalktim Ama ilk gün sonradan başladi ağrilar uzun sürmedi bi günde taburcu oldum dönerken kalkarken ağrilar vardi yine de normal isterdim ya asla bir değil onun kadar rahat değil sonrasi

Yani fıtık mı oldunuz ? Bende sezaryen oldum da dikiş yerimde cilt problemine bağlı hafif çıkıntı oluştu onu diğer doğumlarda duzeltiyorlar diye biliyorum. Ama ilk.korunmasiz ilişkide hamile kaldım.
Hayır yüzeyde hiç bişey yok. Zamanla sezaryenin kesi yerinde rahim içinde yani Potluk oluşuyormuş. Bitmeyen reglim oluyordu kahverengi akıntılar falan. Bana da aneliyat dediler. Önce böyle denemek istedim eğer olmazsa belki düşünebilirim ameliyatı.

Kızlar ben 8+3 deyim, son 3-4 gündür iştahım açıldı baya, ama yemek yedikten sonra da böyle bir sersemlik, fenalık hissi geliyor. İnsülin direnci falan mı var acaba diyorum, daha erken değil mi ya? Var mı benim gibi olanlar?

beeeen :)
Ya canim hic istemiyor yemek ya da delicesine yiyip sonra bi kosede fenalasiyorum. Hele aksamsa saat 10.30 olmadan uyuyorum

Hmm anladım inşallah gerek kalmaz ameliyata .

Benimd e öyle oldu canim iki üç gün geç döllenme senin de öyledir belki Ben başka dr gidicem çok geç çağirdi bu sevindim senin adina :))

Biz
Benimd e öyle oldu canim iki üç gün geç döllenme senin de öyledir belki Ben başka dr gidicem çok geç çağirdi bu sevindim senin adina :))
Biz tecrübeliyiz sakin olalım dimi :))
Evet bir hafta daha bekleyelim bakalım. Bende şey dedim acaba kız mı oğluma göre daha geç buyuyor demek ki kız ahahah

Biz

Biz tecrübeliyiz sakin olalım dimi :))
Evet bir hafta daha bekleyelim bakalım. Bende şey dedim acaba kız mı oğluma göre daha geç buyuyor demek ki kız ahahah
Aynen öyle olalim inşallah :) Ama insan yine olamiyor ya Allah gönlüne göre versin kızlar nazlı oluyor ondandir :))

Kızlar akşamüstü randevum vardı gittik geldik. Sata göre 6+5 im ultrasonda 6+2 çıktım. Iki kese var. Biri sağlıklı bebeğimin kalbini duyduk cok şükür. diğer kese boş malesef. Doktor ya eriyecek ya da doğuma kadar diğeriyle beraber devam edicek dedi. Bebeğe zararı olmaz dedi. Bir de bende gebelik öncesi şeker sıkıntılıydı biraz pazartesi onun içinde dahiliyeye gideceğim. Çok şükür her şey yolunda. Doktor iki kese oluştuğu için 3 gün geri kalmış olabilir dedi. Bir sorun görünmüyor dedi

Geç döllenmeden olabilir mi? Yumurta geç çatlamıştır belki.

beeeen :)
Ya canim hic istemiyor yemek ya da delicesine yiyip sonra bi kosede fenalasiyorum. Hele aksamsa saat 10.30 olmadan uyuyorum
Aynı ben, tamamen can sıkıntısından yiyorum sonra da çıkarmak istiyorum Ne yediğimden keyif alıyorum ne açlık tokluk hissediyorum. Çok kötü bu ara.

Kızlar 9 haftalık olanların mide bulantısı azalıyordu benim bulantılar gittikçe artıyor artık yemekten hemen sonra yediklerimi kusmaya başladım. Benim artarak devam ediyor. Bulantısı azalanlar ya da tamamen geçenler ne yaptı acaba kendiliğinden mi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…