- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.381
Bir de kimsenin doğum hikayesini dinlemeyin. Beni en çok etkileyen o olduBende normal dogum isteyenlerdenim, hic yasamadigim bir sey icin simdiden telasa kapilmak istemiyorum. Her kadinin vucudu farkli bence belki bazilari bu sureci cook zor atlatmis olabilir ama belki bizim vucudumuz yada aci esigimiz onlardan daha farkliben dogumu inanilmaz bir deneyim olarak goruyorum, hayatimda belki bir yada iki kez yasicagim bir sey onun icin simdiden kaygilanamam. Gunu gelince, sartlar el verirse her sey yolunda giderse dayanabilicegim yere kadar dayanirim Ama sanirim dogumu kolaylastirmak icin surekli hareket halinde olmak gerekli, su riskli donem bitsin her gun 10 bin adim aticam
Bir de kimsenin doğum hikayesini dinlemeyin. Beni en çok etkileyen o oldu
Benim de en panik olduğum şey ateş. hemen ilaç vermemek te iyi Ama 38,2 38.3 gibi görünce veriyorum ben artık çünkü birden yükselince psnik oluyorum. Benim kızımda ateşleniyordu ardından bişey de çıkmıyordu nezle grip gibi bazen oluyor öyle çok geçmiş olsunGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Gece boyu ateş nöbetindeydim
Kızımı akşam 8.30da uyuttum, gece 12de ateşle uyandı ve sabah 5e kadar uyumadı.
Hemen ilaç vermek istemedim bekledim, oyun oynadık evin içinde gezdik keyfi iyi gibiydi ama uyumuyordu, ben de artık ilaç verdim birlikte uyuduk.
Sabah 8de uyandı yine ateşi çıkmış
İnşallah sadece diştendir
Canım sıkıldı ateşlenmesine
Slm canim ben yurt disindayim. Burda boyle caninin istedigi gibi dogum sekli secemezsin... kesinlikle sezaryan dogum yapmazlar... sezaryan dogum sirasinda en zor anda sectikleri yontemdi. Herseyin dogalini secerler. Herkez normal dogum yapiyor burda normal dogum gibi varmi ya. Annenin bir hastaligi felan varsa normal dogumla cikiyor rahimden...Bende normal dogum isteyenlerdenim, hic yasamadigim bir sey icin simdiden telasa kapilmak istemiyorum. Her kadinin vucudu farkli bence belki bazilari bu sureci cook zor atlatmis olabilir ama belki bizim vucudumuz yada aci esigimiz onlardan daha farkliben dogumu inanilmaz bir deneyim olarak goruyorum, hayatimda belki bir yada iki kez yasicagim bir sey onun icin simdiden kaygilanamam. Gunu gelince, sartlar el verirse her sey yolunda giderse dayanabilicegim yere kadar dayanirim Ama sanirim dogumu kolaylastirmak icin surekli hareket halinde olmak gerekli, su riskli donem bitsin her gun 10 bin adim aticam
Ah bende aynı durumdayımmmm, bir de progestana başladım o bulantılarımı daha da beter ettiGece gündüz hiç fark etmiyor mide bulantısı gaz hep benimle... Doğduğunda bu günleri hatırlatıcam bebesabır sabır ya sabır sabır sabır ya sabır içimden hep böyle sayıyorum
Slm canim ben yurt disindayim. Burda boyle caninin istedigi gibi dogum sekli secemezsin... kesinlikle sezaryan dogum yapmazlar... sezaryan dogum sirasinda en zor anda sectikleri yontemdi. Herseyin dogalini secerler. Herkez normal dogum yapiyor burda normal dogum gibi varmi ya. Annenin bir hastaligi felan varsa normal dogumla cikiyor rahimden...
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın tostosu.Benimki yapışıklık değil. Kesi yerinde zamanla potluk oluşabiliyormuş. İstmosel diye geçiyor.
Muayene oldun mu canım ne dedi doktor?Benim mide bulantılarim azaldığı hatta bittiği için eşimin zoruyla doktora geldim. Bir şey olduğunu sanmiyorum ama eşim benden pinpirikli
Her şey yolunda kalbi atıyor şükürMuayene oldun mu canım ne dedi doktor?
Dünkü dolunay maalesef herkesi çok etkiledi, kızınızı da etkilemiş olmalı, uyumamış olması kesin ondandır. geçmiş olsunGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Gece boyu ateş nöbetindeydim
Kızımı akşam 8.30da uyuttum, gece 12de ateşle uyandı ve sabah 5e kadar uyumadı.
Hemen ilaç vermek istemedim bekledim, oyun oynadık evin içinde gezdik keyfi iyi gibiydi ama uyumuyordu, ben de artık ilaç verdim birlikte uyuduk.
Sabah 8de uyandı yine ateşi çıkmış
İnşallah sadece diştendir
Canım sıkıldı ateşlenmesine
Yaa öyle bişey mi varmış benim oğlan da mahvetti beni sabaha kadar bir milyor kere uyandı.Dünkü dolunay maalesef herkesi çok etkiledi, kızınızı da etkilemiş olmalı, uyumamış olması kesin ondandır. geçmiş olsun
Ben de çok huzursuz uyudum ve sabah müthiş bi baş ağrısıyla uyandım, hala ağrıyor, 1,5 lt falan su içtim ama bana mısın demiyor, aksi gibi işlerim de çok yoğun. şu an evde olup dinlenmek için neler vermezdim.
Maşallah1,86 cm bugün benim bebişin boyu. sat a göre 9 hafta 1 gün olsam da, bebiş 8 hafta 3günlükmüş (bu çok büyük ihtimalle döllenme tarihine tekabül ediyor bendeki). kalp atışını da dinledim ve kaydettim sağlam atıyor çok şükür :)
kan tahlili verdim ve 22.hafta ayrıntılı ultrason için randevu yazdılar.
Eki Görüntüle 2699296
Canım geçmiş olsun uzan dinlen devamlı bi iş yapmamaya çalış kendini zorlama geçer insallahMerhaba kızlar bugün dr gititm kanama alanı büyümüş deid düşük riski30 40 dedi pruloton hafta 1 yapıodum 3 günde 1 e çıkardı ve haftaya gel dedi. Kanamam lekem yok ama kasık bel ağrım var. Varmı benzer durum yaşayan. Bebek gelişim iyi 1 hafta önde gibi dedi htta çok korkuyorum
önümüzdeki ay geldiğinde ikili test dediler. 22deki ayrıntılı ultrason için radyoloji sırasyı çok ileri tarihe attığından dolayı şimdiden yazdılarMaşallahikili test için tarih vermediler mi?
Geçmiş olsun. Bu dönemlerde olabiliyormuş. Bende de aynı sorun var. Üstelik bir de kanamam var. İsirahat önemliymiş. Çabuk atlatalım inşaallahMerhaba kızlar bugün dr gititm kanama alanı büyümüş deid düşük riski30 40 dedi pruloton hafta 1 yapıodum 3 günde 1 e çıkardı ve haftaya gel dedi. Kanamam lekem yok ama kasık bel ağrım var. Varmı benzer durum yaşayan. Bebek gelişim iyi 1 hafta önde gibi dedi htta çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?