2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bir de kimsenin doğum hikayesini dinlemeyin. Beni en çok etkileyen o oldu

Benim de en panik olduğum şey ateş. hemen ilaç vermemek te iyi Ama 38,2 38.3 gibi görünce veriyorum ben artık çünkü birden yükselince psnik oluyorum. Benim kızımda ateşleniyordu ardından bişey de çıkmıyordu nezle grip gibi bazen oluyor öyle çok geçmiş olsun

Slm canim ben yurt disindayim. Burda boyle caninin istedigi gibi dogum sekli secemezsin... kesinlikle sezaryan dogum yapmazlar... sezaryan dogum sirasinda en zor anda sectikleri yontemdi. Herseyin dogalini secerler. Herkez normal dogum yapiyor burda normal dogum gibi varmi ya. Annenin bir hastaligi felan varsa normal dogumla cikiyor rahimden...

Benim mide bulantılarim azaldığı hatta bittiği için eşimin zoruyla doktora geldim. Bir şey olduğunu sanmiyorum ama eşim benden pinpirikli

Aa bilmiyordum bunu, herkesin kendi karari ama bencede annenin psikolojik yada fiziksel bir rahatsizligi yok ise ilk secenegin normal olmasi banada mantikli geliyo, cok fazla sehir efsanesi var normal dogumla alakali bakalim benim nasil olacak boyle gaz verip, cati muayenesi zamani korkup yok ya sezeryan candir filan diyormusum

1,86 cm bugün benim bebişin boyu. sat a göre 9 hafta 1 gün olsam da, bebiş 8 hafta 3günlükmüş (bu çok büyük ihtimalle döllenme tarihine tekabül ediyor bendeki). kalp atışını da dinledim ve kaydettim sağlam atıyor çok şükür :)
kan tahlili verdim ve 22.hafta ayrıntılı ultrason için randevu yazdılar.

Dünkü dolunay maalesef herkesi çok etkiledi, kızınızı da etkilemiş olmalı, uyumamış olması kesin ondandır. geçmiş olsun

Ben de çok huzursuz uyudum ve sabah müthiş bi baş ağrısıyla uyandım, hala ağrıyor, 1,5 lt falan su içtim ama bana mısın demiyor, aksi gibi işlerim de çok yoğun. şu an evde olup dinlenmek için neler vermezdim.

Yaa öyle bişey mi varmış benim oğlan da mahvetti beni sabaha kadar bir milyor kere uyandı.

Maşallah ikili test için tarih vermediler mi?

Merhaba kızlar bugün dr gititm kanama alanı büyümüş deid düşük riski 30 40 dedi pruloton hafta 1 yapıodum 3 günde 1 e çıkardı ve haftaya gel dedi. Kanamam lekem yok ama kasık bel ağrım var. Varmı benzer durum yaşayan. Bebek gelişim iyi 1 hafta önde gibi dedi htta çok korkuyorum

Canım geçmiş olsun uzan dinlen devamlı bi iş yapmamaya çalış kendini zorlama geçer insallah

Cinsiyeti doktordan hemen öğrenmeyi düşünüyor musunuz yoksa sürpriz yapıp herkesle beraber mi öğrenmeyi düşünüyorsunuz

Kızlar 2li tarama ne zaman yaptırcaksınız doktorlarınızla knustunuz mu

Geçmiş olsun. Bu dönemlerde olabiliyormuş. Bende de aynı sorun var. Üstelik bir de kanamam var. İsirahat önemliymiş. Çabuk atlatalım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…