2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gece gündüz hiç fark etmiyor mide bulantısı gaz hep benimle... Doğduğunda bu günleri hatırlatıcam bebe sabır sabır ya sabır sabır sabır ya sabır içimden hep böyle sayıyorum

Ankarada yasayanlar hangi doktora gidiyorsunuz daha önce devşirilmiş hiç dönüş yapan olmadı sanırım
Ankaradayım geçen hafta ilk randevum için Tuncay Nas isimli doktorun muayenehanesine gitmiştik. Aslında çok sevdim doktoru çok da memnun kaldım ama eşim diğer doktoru da görmemiz konusunda ısrar etti. Bu hafta da bir arkadaşımızın önerisi ile Medikalparkta Yetkin Karasuya gitcez. Sonra birisinde devam ederiz

Günaydın kızlar bugün randevusu olan var mı? Mide bulantısı ben de sabah değil de genelde akşam oluyor ilginç bir şekilde Koku hassasiyeti zaten sürekli var yalnız yoğun koku aldığım zaman Allahım bebeğimin burnunu sağlıklı eyle,midem bulandığı zaman midesini sağlıklı eyle diye diye dua ediyorum bol bol sabır ve dua ile geçsin bu süreç onlar sağlıklı olsun da geçer her şey

Kızlar bulantı kusmalar tüm hızıyla devam ediyor bende hatta kanlı kustum bu sabah bişey olur mu ki

Bende belirtiler de gitti. Bulantım 2 gündür çok yok. Zaten kalp atışını da duymadım yarın gidicem ama çok korkuyorum ümitsizim

Ben sezeryanle doğum yaptım mecbur kaldık ama oda zor ameliyat sonuçta iğne bile olmaktan korkan ve normal doğum yapan çok arkadaşım oldu cesur olun eğer bir mani olmazsa normal doğum en iyisi 3 ay 2 büklüm gezdim bel kaslarım zayıfladı doğumdan sonra çook zordu

Allah hayırlısını versin bakalım

Ankarada yasayanlar hangi doktora gidiyorsunuz daha önce devşirilmiş hiç dönüş yapan olmadı sanırım
Ben ikl kizimda Batıkent Medikalparkta Pınar Celtemen e gitmiştim. ilgisine, iletişimine ve becerisine hayran kalmıştım. Bunda da onunla devam etmek istedim ama ilk randevu da ocakta ayrılacağını, yeni gebelikleri takip etmeyi tercih etmediğini söyledi. Aynı hastane de başka bir dr tavsiye etti. 2. randevu da ona gitmeyi düşünüyorum.
doğum sigortası yaptırmıştık, ordan devam ederiz inşallah bir sıkıntı olmazsa.

Doğumdan 2 yıl sonra falan kahverengi lekelenmelerim oluşmaya başladı
BEN geçen sene dün doğum yapmıştım bana biçilen asgari süre sonrası tekrar tedaviye başlayacakken tam spontane gebe kalabildim. Benim için mucize gibi bir şey oldu. Böyle yapışıklık gibi sorunlar dpgumdan sonra hemen ortaya çıkmıyor mu? Daha geç de ortaya çıkabiliyormuş demek.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Gece boyu ateş nöbetindeydim
Kızımı akşam 8.30da uyuttum, gece 12de ateşle uyandı ve sabah 5e kadar uyumadı.
Hemen ilaç vermek istemedim bekledim, oyun oynadık evin içinde gezdik keyfi iyi gibiydi ama uyumuyordu, ben de artık ilaç verdim birlikte uyuduk.
Sabah 8de uyandı yine ateşi çıkmış
İnşallah sadece diştendir
Canım sıkıldı ateşlenmesine

Bende belirtiler de gitti. Bulantım 2 gündür çok yok. Zaten kalp atışını da duymadım yarın gidicem ama çok korkuyorum ümitsizim

Gunaydinn
Aramizda 2 gun var ve bende de hic belirti yok. Hatta dun metrobus metro yaparak karsidaki is yerime gittim 9 bin adim yurumusum gogsumdeki dolgunlukta azaldi artik, mide bulantim zaten cok nadir vardi o da dun kayboldu bugunde yok bence normal her sey, hic aklimiza kotu seyler getirmeyelim

Bende normal dogum isteyenlerdenim, hic yasamadigim bir sey icin simdiden telasa kapilmak istemiyorum. Her kadinin vucudu farkli bence belki bazilari bu sureci cook zor atlatmis olabilir ama belki bizim vucudumuz yada aci esigimiz onlardan daha farkli ben dogumu inanilmaz bir deneyim olarak goruyorum, hayatimda belki bir yada iki kez yasicagim bir sey onun icin simdiden kaygilanamam. Gunu gelince, sartlar el verirse her sey yolunda giderse dayanabilicegim yere kadar dayanirim Ama sanirim dogumu kolaylastirmak icin surekli hareket halinde olmak gerekli, su riskli donem bitsin her gun 10 bin adim aticam

Benimki yapışıklık değil. Kesi yerinde zamanla potluk oluşabiliyormuş. İstmosel diye geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…