2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben eşimi yakalayamıyorum pek yoğun çalışıyor gelince de yemek yapıyor sağolsun temizlikte yapıyor ama içine siniyor mu diye bir sor

Ben yemek yapmiyorum ya bir gun anneme gidiyorum kalanlari da eve goturuyorum, sonra kayinvalideme gidiyorum ondan da kalanlari topluyorum kalan gunleri de disaridan yiyerek tamamliyoruz benim esim cok guzel supurge yapiyor ya ben o kadar guclu guclu yapamiyorum

Kızlar merhaba bende Mayıs annesi olacağım hayırlısıyla şuan sat'a göre 8+0 , USG ye göre 7+3. Kalp atışları 1 hafta önce duyuldu ama 10 gün önce bardaktan boşalır gibi kanam yaşadım, coraspin ve oksapar kulanıyordum bunları bıraktık 1 hafta kadar,kalp atışı duyunca oksapar yeniden başladık kan pıh. Var kullanmam gerekiyor.. şimdi 10 gündür lekelenmem var, USG de kanama alanım keseden 2 katı büyük gözüküyor ve düşük riskim çok fazlaymış, evde uzanıp dinleniyorum ve progestan kullanıyorum sadece iğne vermedi tedirginim sadece ilacın yeterli olduğunu düşünmüyorum. Evliliğimin 6. Yılında aşılamayla zar zor gelen miniğimi kaybetmek istemiyorum
İşte bizim durumumuz şimdilik böyle,her hafta kontrole gitmem gerekşyor riskli gebelik kategorisindeyim, pztsi randevum var bakalım bebişim nasıl

Ben evlendiğimden beri küçük evde oturuyorum. Cm lerle uğraşmaktan yoruldum eşim de yardımcı oluyor aslında. Baktım üstesinden gelemezsem düzenli yardımcı almayı düşünüyorum.
Kız ben de ilk evlendim taşıncaz diye 1+1 evde oturduk ev küçük olunca heryer her gün kirleniyor sonra buraya taşındık burası çok büyük geldi temizlik yine devam ayda bir defa düzenli gelen biri olunca çok iyi oluyor abla geliyor bitane sağolsun detay yapıyor en azından benim işim hafifliyor sende öyle yaparsın olmadı canım

Benim eşim de güzel cam siliyor maşallah aynen erkek gücüyle bizimki bir olmuyor ah ah ben her ikisinden de çok çok uzaktayım kendi başımıza kaldık burda

Ay evet ya tüm odalarımı tanıtırım ona canı sağolsun onun

Hahaha ay ayben bende oyleyik ya nedne boyleyiz :))) artik baslamak lazm adim atmayai bi kac aksam cikinca rutin oluyo evde yuryus bandi var o çok sıkıcı insan soyle parkta deniz kenarnda yurumek istiyo onada useniyorum iste usebmemek lazm:)

Ya bende ondan istiyorum hatta adı bile hazır Tatyana koycam adını insallah benim olur bir gün diyorum eşime gösteriyorum bak alanlar var vs diyorum alıcıya hayırlı olsun diyo
Valla benm bi temizlik robotum vardi ama evde kediler pesinden kosturduklari icin artik acmiyorum esimi robot olarak kullaniyorum ama kesinlkle memnun kalirsiniz

Kızlar ben önceden deli gibi acıkıyordum ama şimdi hamile olmadan önceki gibiyim sabah kahvaltı akşam yemeği o kadar sünmüyorum açlıktan yani bi sıkıntı olmasın

Ben de dyson multi bal kullaniyorum ama epey güç sarfediyosun onun kadar iyi temizliyorsa süper
Benimki de animal pro olanı evde kedim de var onun yeri ayrı benim için ama mesela robotu her gün çalıştırıyorum. bir kere denemek için robotun arkasından dyson ile süpürdüm haznesi tertemizdi robot tek bi tüy, toz, saç teli bırakmamış Yani gerçekten gereksiz bi masraf değil aslında.

Kızlar ben önceden deli gibi acıkıyordum ama şimdi hamile olmadan önceki gibiyim sabah kahvaltı akşam yemeği o kadar sünmüyorum açlıktan yani bi sıkıntı olmasın
Bi sıkıntı olacağını sanmam canım belki önceden mide bulantıları açlık hissettiriyordu sana. Artık kalmadı sanırım bulantın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…