2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Travazol ben de kullandım sıkıntı olmadı.Eğer mantar enfeksiyonu falan varsa çamaşırı sürekli değiştirip Yüksek derecede yıkayıp ütüleyip öyle giymek gerekiyor
Birde bölgeyi seyreltilmiş elma sirkesi ile silmekte durumu ortadan kaldırıyor. Tabi öncelikli şart çamaşırı sık değiştirmek. Bende hamileliğimin başında yaşamıştım bu şekilde ilaç kullanmadan geçirdim

Merhaba hanımlar yaklaşık 2 ay önce idrar yolu enfeksiyon vardı monurol kullandım. Cuma yine tit verdim azalmış ama var yine sarı akıntım oluyor eskisi gibi yoğun olmasada. Dr yine yazmış bu ilacı ee kanama alanı var kullansam gece sorun olmaz demi. Herşeye takar oldum ya.

Kizlar selam
Çok giremiyorum siteye, girdiğim zaman da geçmiş mesajların tamamını okuyamıyorum umarım herkes iyidir
Benim mide bulantılarım tam gaz devam ediyor. Bazen akşama kadar aç duruyorum. Özellikle evde hiçbir şey yemek istemiyorum her gün dışardan yiyorum. Böyle böyle tatlı telaşlar..

Benim de biri birinden daha büyük gibi geliyo aynen sertleşti bi de şu göbeğimdeki çizgi belli oldu bu hafta baya baya seviniyorum buna
Maşaallah. Benim o göbek çizgisi kızımda oluştu ama oğlumda oluşmadı. Cinsiyetle bir ilişkisi var mı bilemem artık.

Canım bende de var sarı akıntı aynı ilacı kullandım ama fayda etmedi nasıl kurtulcaz hiç bilmiyorum

Canım bende de var sarı akıntı aynı ilacı kullandım ama fayda etmedi nasıl kurtulcaz hiç bilmiyorum ☹
1 ay önce kullandım lökosit değerleri düşmüş biraz ama yine yüksek. Birde aniden sancı yanma da yapıyor arada. Tekrar içim en iyisi. Bebeğe zararı olmasında idare edcz artık

Maşaallah. Benim o göbek çizgisi kızımda oluştu ama oğlumda oluşmadı. Cinsiyetle bir ilişkisi var mı bilemem artık.
O çizgi sözde hep varmış erkek çocuklar da düz kız ise cinsiyet eğri olurmuş çizgi sizde hiç olmamış ilk defa duydum bunu

1 ay önce kullandım lökosit değerleri düşmüş biraz ama yine yüksek. Birde aniden sancı yanma da yapıyor arada. Tekrar içim en iyisi. Bebeğe zararı olmasında idare edcz artık
Aynen bebislere bişey olmasın da herşeye razıyım valla bende de sancı ağrı yapiyo kaşıntı da oluyo bazen Allah şifa versin inşallah

Marketlerde blueberry satiliyor tam da sezonu su an. Idrar yollari enfeksiyonuna da birebir. Hic denemesiysen doktoruna danisip yesene. Ben iki haftada bir alip yiyorum.

Bende göremiyorum ama ablam bugün var çizgi dedi benimkine bakıp
Çok ilginç ya bembeyaz benim karnım baktım şimdi gebelerin %70inde oluyormus. 4. Aydan sonra belirginleşiyormuş. Esmer tenlilerde daha yaygınmış.

Marketlerde blueberry satiliyor tam da sezonu su an. Idrar yollari enfeksiyonuna da birebir. Hic denemesiysen doktoruna danisip yesene. Ben iki haftada bir alip yiyorum.
A cuma kontrol sorayım. alıp yiyim. çok teşekkür ederim şu ilacı da gece içim bi

Kızlar nezle oldum yaaaa ne ilac icebilirim yada ne yapmalıyım hemen geçsin sarımsak yutayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…