2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok ilginç ya bembeyaz benim karnım baktım şimdi gebelerin %70inde oluyormus. 4. Aydan sonra belirginleşiyormuş. Esmer tenlilerde daha yaygınmış.
Benmde beyaz buğday karışık ben göremedim ablam gördü inanmıyorum ama. Ablamlar da tutmuş ama o ayrı tesadüf belki de

Kızlar pazartesiden itibaren kontrolü olan kimler var ben perşembe 9 da gidicem kısmetse heyecandan duramıyorum büyümüş müdür acaba geçmiyor günler perşembe görüş günü bakalım
Benim de perşembe günü bende çok merak ediyorum. Bir de iki kese var bende. Biri sağlıklı kalbini duyduk. Diğeri boş kese demişti doktor. Bakalım bu hafta neler diyecek bende çok merak ediyorum

Benim de perşembe günü bende çok merak ediyorum. Bir de iki kese var bende. Biri sağlıklı kalbini duyduk. Diğeri boş kese demişti doktor. Bakalım bu hafta neler diyecek bende çok merak ediyorum
Ayyyy rabbim güzel haberler duyursun canım valla gün geçmiyor bundan sonra 2 hafta sonra yine gidicem sonrasında ayda bir dedi Nası zaman geçcek 1 ay bilmiyorum

Ayyyy rabbim güzel haberler duyursun canım valla gün geçmiyor bundan sonra 2 hafta sonra yine gidicem sonrasında ayda bir dedi Nası zaman geçcek 1 ay bilmiyorum
Cinsiyeti 12.haftada mi 16. Haftada mi öğreneceğiz acaba

Aynen canım. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Olabilir canım, ben baya beyaz tenliyim. İlerleyen zamanlarda çıkar belki.
Benim annemde de ablamlarda da ne çizgi ne çatlak oluşmuş genetik yani hiç çizgi olmamış bence biraz genetik bu tarz şeyler bende de yok şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…