2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bana yuruyusten baska bir sey iyi gelmiyor bu konuda yurumeyince gunlercee bekliyorum
Bir düşük bir dış gebelik hikayem olunca eşim yürüyüşe bile izin vermiyoru. Ilk 12 hafta bitse bende başlayacağım yürüyüşe

Benim de yok annemde de olmamış hiç çizgi ama çatlak var karnında. Yani genetiğimde varsa kaçınılmaz son
Benim annemde hiç çatlak yok maşallah ama ben kilo alıp verirken bile oluşuyor benim için de kaçınılmaz son

Günaydın kızlar ben kendimi bildim bileli zar zor 53 kilo olmuştum şuan 50 ye düştüm bulantılarla beraber .. Kilo alamayan biriyim ne kadar kilo alacağımı çok merak ediyorum.

Günaydın iyi haftalar.

şöyle bir göz attım da temizlik robotlarından bahsedilmiş. ben de 1,5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.
sayesinde eve temizlikçi almıyorum, sadece mutfak dolapları ve camlar için temizlikçi geliyor.
çünkü yerleri milim kaçırmadan süpürdüğü ve yere vakumlandığı için asla toz bırakmıyor, dolayısıyla ev çok geç tozlanıyor ve silmesi de kolay oluyor. bendeki model; Xiaomi Vacuum Cleaner.

Günaydın kızlar ben kendimi bildim bileli zar zor 53 kilo olmuştum şuan 50 ye düştüm bulantılarla beraber .. Kilo alamayan biriyim ne kadar kilo alacağımı çok merak ediyorum.
Ahh keşke ben de kilo alamasam
51.8 le başlamıştım, geçen hafta 53 tüm, bugün tartıldım 52.6 olmuşum. şuanlık memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…