2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben az yürüsem nefes nefese kalıyorum sizde de öyle mi

Bende de oyle hele bir de yokus yukari yuruyorsam bir saga bir sola gide gide yuruyorum ama belki bu durum birazcik hamladigimiz icin de olabilir bayadir spor yapmiyorum cunku

Bende de oyle hele bir de yokus yukari yuruyorsam bir saga bir sola gide gide yuruyorum ama belki bu durum birazcik hamladigimiz icin de olabilir bayadir spor yapmiyorum cunku
hele bide maskeyle o kadar zorlanıyorum ki cok hareketsiz kaldık bence

Kaçıncı haftan oluyor yarın? İnşallah güzel haberlerle gelirsin Ben bulantı bilekliğini bilmiyorum canım. bence yarın doktorunla konuş bulantı ile ilgili

Kızlar günaydııın ben doktora gittiiim. Haftasıyla uyumlu gidiyor bebekim kolları bacakları minik minik olmuş hareket ediyodu çok duygulandırdı bizi 3cm boyuyla hareket ediyodu sıpa ya. Kesesi suyu kalbi çok iyi dedi. Bu arada 57 kiloydum 55 olmuşum malum kusa kusa bi hal olduk hepimiz. Folik asidimi değiştirdi sigortanın karşılamadığı içinde tonla omega demir çinko böyle vitaminlerin olduğu birşey yazdı folik asit yerine artık bunu kullan dedi. Öyle yaniiii

Çok sevindim canım gözün aydın Doktor 2 hafta sonrası için tekrar çağırdı mi

İnşallah duyarsin canım bende ctsi gitmeyi düşünüyorum inslh duyarım ya

Günaydın kizlar dün gece bulantidan limonlu soda içmiştim birazda tuz koydum içine kesilsin bulantım diye sabah bı uyandım ellerim davul gibi şiş. Önceki hamileliğimde de böyle olmuştu aşırı ödem oluyordu hemen eski kiloma dönmüştüm bu defa da böyle olur inşallah. Çünkü bir buçuk kilo almışım dhaha şimdiden.

Pregnom mu verdi. 4 aydır pregnom kullanıyorum dediğiniz gibi bir sürü vitamin var hatta probiyotik te var kabız olmadım bu süreçte hiç

hele bide maskeyle o kadar zorlanıyorum ki cok hareketsiz kaldık bence

Evet kesinlikle oyle, evde bir seyler yapmamiz lazim bizim de esim su 12 hafta bitsin biraz daha sabret diyor. Yavas yavas yuruyelim simdilik, en azindan biraz da olsa hareket olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…