2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yaa gözünüz aydın olsun bulantılar da birden geçsin sağlıkla beslen sağlıkla al kucağına inşallah :)

Kızlarrrr ne güzel haberlerle dönmüşsünüz cokkkk sevindim darısı da bize insallah teacher26 kaçıncı haftanda gittin canım sen ayyy o kıpırdanmalarını severim

Kizlar endokrin doktoruna sonuclarimi mail attim, cok iyi dedi ultrasonda kan tahlili de tsh hormonu cok degisken bir hormonmus 4 sn de bir degerler yukselip azalabiliyormus. Senin yapman gereken 4 haftada bir kan testinde tsh a baktirman sadece dedi. Ilac filan baslamadi, belli bir deger araliginda olsun istiyoruz o yuzden ayda bir olcum yapmani oneriyorum dedi. Ben su saglik ocagina bu hafta gidiyim de kayit oluyim belki artik orda yaptiririm kan testimi doktor randevumu da bu cuma aksam ustune aldim yine insallah her sey yolundadir

Çok sevindim bir sıkıntı olmamasına Az kalmış randevuya da Benim tsh değerime de haftaya bakılacak 1 ay dolmuş olacak umarım düşmüştür yoksa strese giriyorum

Kızlarrrr ne güzel haberlerle dönmüşsünüz cokkkk sevindim darısı da bize insallah teacher26 kaçıncı haftanda gittin canım sen ayyy o kıpırdanmalarını severim
Canısı ben 9+1di bugün tamda öyleymii eller kollar kıpırdıypdu sürekli resimde en solda 2 ayağı görünüyor

Eklentiler

• 620CCC93-A42A-4B33-A156-0584F6BFEBB8.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 56
Çok sevindim bir sıkıntı olmamasına Az kalmış randevuya da Benim tsh değerime de haftaya bakılacak 1 ay dolmuş olacak umarım düşmüştür yoksa strese giriyorum

Eveet az kaldi cok tesekkur ederim Bence kesin dusmustur benim 2.98 den iki hafta sonra 1.20 e dusmustu nasil oldu bende anlamadim

Eveet az kaldi cok tesekkur ederim Bence kesin dusmustur benim 2.98 den iki hafta sonra 1.20 e dusmustu nasil oldu bende anlamadim
İlaç kullanmadan düşmüş olması çok iyi ben 75 lik ilaç kullanıyorum 6.50 den düşmesi lazım doktor 100 lüğe de başlayabilirsin diğer ay demişti

Canısı ben 9+1di bugün tamda öyleymii eller kollar kıpırdıypdu sürekli resimde en solda 2 ayağı görünüyor
Yaaa tipe bak küçücük şey nasıl da hareket ediyor maşallah ona ben de perşembe gidicem 9+5 olacak hareket ettiğini görürsem ağlarım heralde çok garip duygular

Benim 15 gunde 4.32 den 2.49 a dustu 25 mglikla. Ciddi etkisi var 2.50 un alti iyidir hic bi sikinti olmadan dogcak bebisler ins
Ya çok iyi düşmüş maşallah inşallah benim de öyle olur. Benim boğazımda bir sıkma hissi oluyor ne zaman öyle bir his olsa tiroit değerim yüksek çıkıyor. Ondan korkuyorum aslında yani o his yine var ve ne zaman stres yapsam oluyor

Tuz mu ödem yapıyor peki ? bana sağlık ocağındaki hemşire eğer ödem oluşma gibi bi durum olursa tuzu komple hayatından çıkarabilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…