2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Oohh ne mutlu gözler aydın olsun bende cuma gidicem darısı bize artık :))

amiiiiin

Gözün aydın canım artık rahatlamışsındır inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız Tekrar ne zaman çağırdı doktor

teşekkür ederiiim, vallahi rahatladım 2 hafta sonra gel bi bakalım dedi, ilk 3 ay bizim için kritik ondan biraz daha sık görüşeceğiz dedi, ben zaten aptala dönmüştüm şoktan, ne dediyse kafa salladım

Benim 15 gunde 4.32 den 2.49 a dustu 25 mglikla. Ciddi etkisi var 2.50 un alti iyidir hic bi sikinti olmadan dogcak bebisler ins
Canım bişey sorcam bu değerleriniz neyin sonucu ben daha tahlil fln yaptırmadım yarn sağlık ocağına gidicem büyük ihtimal orda mi yapiliyo testler

Yaaa tipe bak küçücük şey nasıl da hareket ediyor maşallah ona ben de perşembe gidicem 9+5 olacak hareket ettiğini görürsem ağlarım heralde çok garip duygular
Biz çok duygulandık yaa eli kolu durmuyor 3cm bişeysib sen nasıl hareketli olabiliyosun

Tuz mu ödem yapıyor peki ? bana sağlık ocağındaki hemşire eğer ödem oluşma gibi bi durum olursa tuzu komple hayatından çıkarabilirsin demişti
Normalde hiç tuz yemesem de ödem oluyor ama yiyince nolucak test edeyim dediğimde daha çok oldu tabi. Ama bir de şöyle bir durum var tansiyonum hep düşük tuzu hayatimdan tamamen çıkarsam bu defa da bayilabilirim. Dogumdan sonra henüz taburcu olmadan 4 e düşmüştü tansiyon. Yani ödem olsa da biraz yemem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…