2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İlaç kullanmadan düşmüş olması çok iyi ben 75 lik ilaç kullanıyorum 6.50 den düşmesi lazım doktor 100 lüğe de başlayabilirsin diğer ay demişti

Acaba iyotlu folik asit mi dusurdu bende anlamadim ki qfolat kullanmistim simdi degistirdik ama bir de hic salam, sosis, sucuk yemiyorum, tuz da neredeyse hic kullanmiyorum belki onlarin da etkisi olmustur insallah seninki de duser bir an once

Çok sevindim bir sıkıntı olmamasına Az kalmış randevuya da Benim tsh değerime de haftaya bakılacak 1 ay dolmuş olacak umarım düşmüştür yoksa strese giriyorum
ben 1 hafta önce baktırdım yarın tekrar baktırcam tsh ona göre ilaç ayarlıcam 1 ay çok uzun geldi ben baktrmadan duramam tsh konusunda takıntılıyım

kızlar tsh baktırmadan önce aç karna ve ilaç içmeden baktırıyorunuz dimi sabah erken saatte

Acaba iyotlu folik asit mi dusurdu bende anlamadim ki qfolat kullanmistim simdi degistirdik ama bir de hic salam, sosis, sucuk yemiyorum, tuz da neredeyse hic kullanmiyorum belki onlarin da etkisi olmustur insallah seninki de duser bir an once
bebeğin tuza ihtiyacı yokmu neden tuz kullanmıyosun iyot önemli bebebk için

oblomov21 bana mesaj atmışsın ama bu mesaja cevap verilemez yazıyor altında ondan yazamadım. 9+1deyim ben. Ultrason görüntüm şu şekilde

Eklentiler

• 49BBB0F7-31FF-4D1D-95C0-588810F18A94.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 51
Bu bulantıyla nasıl balediyorsunuz mahvoldum bide tükürme var bende lama gibi kolumun birinde bi poşet öbürü de bi poşet birinde temiz peçete ğerinde kirli varmı ben gibi

Aslında iyotlu tuz tüketmek gerekiyormuş tsh yüksek olduğunda. Yani tiroidler az çalıştığı için vücudun iyot ihtiyacı çok oluyor

Bu bulantıyla nasıl balediyorsunuz mahvoldum bide tükürme var bende lama gibi kolumun birinde bi poşet öbürü de bi poşet birinde temiz peçete ğerinde kirli varmı ben gibi
ilk hamileliğimde bu anlattığından beterdim şuan 6+3üm 2 gündür akşamları bulantı oluyo hafif bugun bulantı bilekliği aldım yemek yemeden önce bulantım vardı yemek yedim geçti tabi bilekliğide yemekten hemen önce taktım yemek mi fayda etti bileklikler mi bilmiyorum ama rahatım şuan ilk hamileliğimden 1 lokma bile yiyemezdim surekli kusardım boş boş sen kaç haftalıksın şuan

ben 1 hafta önce baktırdım yarın tekrar baktırcam tsh ona göre ilaç ayarlıcam 1 ay çok uzun geldi ben baktrmadan duramam tsh konusunda takıntılıyım
Evet ben de dikkat ediyorum ama sürekli değişken olduğu için haftada bir de çok kısa bir süre vücudun ilaca alışması gerekiyor biraz

Canım bişey sorcam bu değerleriniz neyin sonucu ben daha tahlil fln yaptırmadım yarn sağlık ocağına gidicem büyük ihtimal orda mi yapiliyo testler
tsh değeri ilk üç ay için çok onemli bence hemen baktırmalısın çünkü 3 ay bebek annenin tiroitini kullanıyomuş ve 2 üzeri hamilelikte ii değil bebekte zeka geriliğine sebep olabilir düşük yaptırabilir bu değer hatta hamile kalmaya bile engel olabiliyo sabah aç karna veriliyo kan ve ne kadar erken saatte verirsen o kadar doğru sonuç veriyo 3 aydan sonra bebeğin kendi tiroidi geliştiği için kendinden kullanıyo ilk 3 ay çok daha dikkat edilmeli gerekirse ilaç kullanılmalı

Ben bu kadr onemli olduğunu bilmiyordum canım doktor da iki hafta sonra gel demişti yarn aç karnına sağlık ocağına gidersem yapılır herlde çok teşekkür ederim bilgi için

Ben bu kadr onemli olduğunu bilmiyordum canım doktor da iki hafta sonra gel demişti yarn aç karnına sağlık ocağına gidersem yapılır herlde çok teşekkür ederim bilgi için
baktır yarın sabah düşüklüğüde yüksekliğide ii değil inş normaldir benim 3.24 çıkmıştı ilaç kullanıyorum bakalım yarın kaç çıkıcak

Ben burada aa benim hic midem bukanmiyoki falan diyordum di mi iste boyle Allah caroar kizlar uc gundur acaip bir midenbulantisi 7+1 iz bugun tavan yapti bende midesi bulananlar kervanina katilmis durumdayim ama kusma vesaire yok. Sanirim bu bulanti olayindan kacamiyomusuz

baktır yarın sabah düşüklüğüde yüksekliğide ii değil inş normaldir benim 3.24 çıkmıştı ilaç kullanıyorum bakalım yarın kaç çıkıcak
Tamam canım çok sağol yarn gidicem hemn 6+4 şuan geç kalmış sayılmam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…