2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok üzüldüm geçmiş olsun çocuklar hasta olunca anneler çaresiz kalıyor gerçekten. Dudak içine soğuk kompres yapın isterseniz çok acıyor ise.
Çok geçmiş olsun, dişten olabilir. Allah yardımcın olsun.

Teşekkür ederim kızlar
Ateşi hala ara ara yükseliyor, diştendir dedim ama içim rahat etmeyecek, yarın doktora götürmeyi düşünüyorum, çok ağlayacak ama
Dönemsel huysuzluk mu ateşten mi dişten mi anlamadım, sürekli kucakta olmak istiyor, hiçbir şey yemez oldu, memem sürekli ağzında yapışık yaşıyoruz hayırlısı bakalım.
Çocuklar hiç hasta olmasalar keşke

ya bazılarında gerçekten hiç olmuyo senin gene 7+1de başladı benimde 6+3 akşamları hafif oluyo berbat bi his ama bu halime çok sükür artmasın inş. ilk hamileliğim çok fenaydı hatırlarken bile midem bulanıyo

Kızlar ben de 20 Ekim Salı gününe randevu aldım, 12+2de gitmiş olcam.
İlk kontrole 9+2de gitmiştim, kısmetse bu da ikinci kontrol olacak ve ikili test yapılacak sanırım.
Bugün 10+1 olduk miniğimle
Güncel kilom hala 53
Bulantılar hafifledi ama hala kusmalar devam ediyor.
Çok acıkırsam kesinlikle daha fena oluyorum.
Hem emziriyorum hem hamileyim hem de kendim de acıkıyorum, üç kişilik yemeye devam

Kızlar selam midesi bulanmayan şanslı ben level atlayıp direkt çıkarmaya başlayarak aranıza katıldım oysa benim ne güzel minnoş minnoş geçerdi gebeliklerim.

Kızlar selam midesi bulanmayan şanslı ben level atlayıp direkt çıkarmaya başlayarak aranıza katıldım oysa benim ne güzel minnoş minnoş geçerdi gebeliklerim.
senin kaç haftalık mide bulantın nası ben bulantı bilekliğine başladım bakalım olucakmı daha

senin kaç haftalık mide bulantın nası ben bulantı bilekliğine başladım bakalım olucakmı daha
8+4 şuan ama birdenbire başladı. Sabahları iyiyim öğleden sonra halim berbat 3 gün oldu başlayalı kısa sürer bence

Aslında iyotlu tuz tüketmek gerekiyormuş tsh yüksek olduğunda. Yani tiroidler az çalıştığı için vücudun iyot ihtiyacı çok oluyor

Ben daha almadim o iyotlu tuzlardan ama alicam insallah artmaz degerlerimizde boyle devam ederiz

bebeğin tuza ihtiyacı yokmu neden tuz kullanmıyosun iyot önemli bebebk için

Yani normal hayatimda da tuz kullanmazdim cok fazla, salatalara asla atamam mesela. Bu bence damak tadiyla alakali yada babam tansiyon hastasi oldugu icin bu sekilde yetistirildigimizle, ogrenilmislikle alakali bilmiyorum. Kan degerlerim gayet iyi bence cok fazla da gerek yokmus

8+4 şuan ama birdenbire başladı. Sabahları iyiyim öğleden sonra halim berbat 3 gün oldu başlayalı kısa sürer bence

Suan korktum bende bugun 8. Haftadayim ve hic bir belirti yok, bakalim benim baslayacak mi

kızlar ben açım çok acım masadan kalkar kalmaz acıkıyorum nolcak böyle yemek istemiyorum

Kıyafetlerle ilgili nasıl bir yol izliyorsunuz?
Şimdi ben normalde 34-36 beden arası bişeyim, pantolonlarım sabah normal oluyor ama öğleden sonra darlanmaya başlıyorum. elbise giysem, hava külotlu çorap giymek için sıcak ama çorapsız giymek için de serin. tayt hiç olmaz, darlar.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, hamile pantolonu alsam, saçma geliyor çünkü kaç beden alıcam, aldığım pantolonu ne kadar süre giyebilcem.. kafamda deli sorular

Benim 4 çikti daha önceden kullaniyodum 75 mg. 2 gün sadece 100 dedi bence az 4 gün 100 aldım öyle devam edeyim diyorum cidden önemli takıyor insan bu konuya.

Benim 4 çikti daha önceden kullaniyodum 75 mg. 2 gün sadece 100 dedi bence az 4 gün 100 aldım öyle devam edeyim diyorum cidden önemli takıyor insan bu konuya.
benim 3,24 çıktı ben hafta içi 5 gün 1 tane 25 mg hafta sonlarıda yarım kırıp içiyorum senin doz bana yüksek geldi ama bakayım yarın benimki düşmüş mü nolmuş belki bende artırırım hamilelikten önce 25 mgyi 4e bölüp kullanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…