- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.712
- 198
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #8.001
Kuzu detaylı 21 ya da en geç 22. Haftada yapılıyor diye hatırlıyorum. Erken geldi bana şimdilik. İkili test 12 13. Haftada yapılıyor ve onun sonucuna göre diğer testlerin yapılıp yapılmamasını karar veriliyor benim doktorum 2liyi yaptı diğerlerine gerek görmedi bileKızlar 12.hafta civarı detaylı usg yaptırmayı düşünüyor musunuz? Benim öncesinde düşüklerim olduğundan yaptıralım dedik ama daha doktoruma sormadım. 10 gün sonra 10.hafta kontrolümüz var, o zaman sorucam kendisine. Bir de ilk bebeğim bu, bir sürü testlerden bahsediyor arkadaşlarım, ikili-üçlü test, nipt vs. hangi birini yaptırıcaz kafam karışıyor..
Benim yeni çikmadi ki önceden de 75 mg kullaniyodum.benim 3,24 çıktı ben hafta içi 5 gün 1 tane 25 mg hafta sonlarıda yarım kırıp içiyorum senin doz bana yüksek geldi ama bakayım yarın benimki düşmüş mü nolmuş belki bende artırırım hamilelikten önce 25 mgyi 4e bölüp kullanıyodum
Aynen doktor her ay dozunu artırarak ayarlıyorBenim yeni çikmadi ki önceden de 75 mg kullaniyodum.
Bende dediğiniz gibi şu an pantolonlarima girebiliyorum ama sıkması çok rhahatsiz ediyor. Beli lastikli bol pantolonlarimi giyiyorum şimdilik. Ama 5-6 tane de hamilelik pantolonlarim taytlarim falan var 2019 dan kalma aşağı yukarı bir ay içinde onları giymeye başlayacağım gibi görünüyor. Gerçi kış da geliyor pek cikmayiz artık.Kıyafetlerle ilgili nasıl bir yol izliyorsunuz?
Şimdi ben normalde 34-36 beden arası bişeyim, pantolonlarım sabah normal oluyor ama öğleden sonra darlanmaya başlıyorum. elbise giysem, hava külotlu çorap giymek için sıcak ama çorapsız giymek için de serin. tayt hiç olmaz, darlar.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, hamile pantolonu alsam, saçma geliyor çünkü kaç beden alıcam, aldığım pantolonu ne kadar süre giyebilcem.. kafamda deli sorular
Tatlım korkma ya benim öncekiler 0 bulantıyla geçmiştiinşallah senin de öyle olur
Amiiiin inşallahAa nie öyle oldu ki.❤ Oyş cnm sağlıkla gelsin inşllh
Benimde 3 düşüğüm var lekelenmen varmıCanım benim kesem biraz şekilsiz dedi ama kali atısı duyuldu dusuk tehlikesi var yatıp dinlen haftaya gel dedi carsamba ya randevum var
Pembe sarı arası ara ara lekelenme oluyor canım bide kan sulandırıcı iğne ve progestan fitil kullanıyorum daha inceden tup bebekle hamıle kalıp bir kalp durması. Sonucu kurtaj ım varBenimde 3 düşüğüm var lekelenmen varmı
Benimde H an ile kalmada sorunum yok benimle kalmasında soru n var bende kan sukandırıcı aspirin kullanıyorum leke vs yok progeston vermedi bu sefer r prof. Doktora gidiyorm bakalm inş sonuca ulasırızPembe sarı arası ara ara lekelenme oluyor canım bide kan sulandırıcı iğne ve progestan fitil kullanıyorum daha inceden tup bebekle hamıle kalıp bir kalp durması. Sonucu kurtaj ım var
Çalıştığım için mecbur çıkıyorum her gün, hamilelik pantolonu kaç beden almak gerekir diye düşünmüştüm, heralde kendi bedenimi almak gerekiyor.Bende dediğiniz gibi şu an pantolonlarima girebiliyorum ama sıkması çok rhahatsiz ediyor. Beli lastikli bol pantolonlarimi giyiyorum şimdilik. Ama 5-6 tane de hamilelik pantolonlarim taytlarim falan var 2019 dan kalma aşağı yukarı bir ay içinde onları giymeye başlayacağım gibi görünüyor. Gerçi kış da geliyor pek cikmayiz artık.
Amin ins canım bide inanır mısın bilmiyorum ama manevi olarak hıc kendını sordurdunmu bende mesela subyan diye manevi hastalık cıktı sımdj muska tasıyorumBenimde H an ile kalmada sorunum yok benimle kalmasında soru n var bende kan sukandırıcı aspirin kullanıyorum leke vs yok progeston vermedi bu sefer r prof. Doktora gidiyorm bakalm inş sonuca ulasırız
Aynı durumdayım ben erken başladım sanırımKıyafetlerle ilgili nasıl bir yol izliyorsunuz?
Şimdi ben normalde 34-36 beden arası bişeyim, pantolonlarım sabah normal oluyor ama öğleden sonra darlanmaya başlıyorum. elbise giysem, hava külotlu çorap giymek için sıcak ama çorapsız giymek için de serin. tayt hiç olmaz, darlar.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, hamile pantolonu alsam, saçma geliyor çünkü kaç beden alıcam, aldığım pantolonu ne kadar süre giyebilcem.. kafamda deli sorular
Yoo hiç duymadım benim ilk bebgmde sorunm olmadı bi kızımvar 6 yasında ama sonra kısmet olmadın troid var pohtılasma yok ama yine de iğne kullanıyorum bir öncekinde kulllanmam rağmen düşük yasadım sen nerden sordurdun ne oluyormus oAmin ins canım bide inanır mısın bilmiyorum ama manevi olarak hıc kendını sordurdunmu bende mesela subyan diye manevi hastalık cıktı sımdj muska tasıyorum
2.5 un altinda olmasi gerekiyor 2 degil ust sinir canim yanlis bilgi olmasintsh değeri ilk üç ay için çok onemli bence hemen baktırmalısın çünkü 3 ay bebek annenin tiroitini kullanıyomuş ve 2 üzeri hamilelikte ii değil bebekte zeka geriliğine sebep olabilir düşük yaptırabilir bu değer hatta hamile kalmaya bile engel olabiliyo sabah aç karna veriliyo kan ve ne kadar erken saatte verirsen o kadar doğru sonuç veriyo 3 aydan sonra bebeğin kendi tiroidi geliştiği için kendinden kullanıyo ilk 3 ay çok daha dikkat edilmeli gerekirse ilaç kullanılmalı
Benim bi de ilk hamilelik cok acemiyim ama bu bulanti beni butun gun hicbirsey yaptirmamaya basladi cnm ne mutfaga girmek istiyo ne is yaomak istiyo birde atesim normalde 36 fln cikar smdi 36.7 lerde o da beni cok bunaltiyo cnm sende d e oluyor muya bazılarında gerçekten hiç olmuyo senin gene 7+1de başladı benimde 6+3 akşamları hafif oluyo berbat bi his ama bu halime çok sükür artmasın inş. ilk hamileliğim çok fenaydı hatırlarken bile midem bulanıyo
Bileekkkliikkk miiii? İlk defa duydum detay verebilir misin canım?ilk hamileliğimde bu anlattığından beterdim şuan 6+3üm 2 gündür akşamları bulantı oluyo hafif bugun bulantı bilekliği aldım yemek yemeden önce bulantım vardı yemek yedim geçti tabi bilekliğide yemekten hemen önce taktım yemek mi fayda etti bileklikler mi bilmiyorum ama rahatım şuan ilk hamileliğimden 1 lokma bile yiyemezdim surekli kusardım boş boş sen kaç haftalıksın şuan
Bence ilk pantolonunu deneyerek al internetten alma vücut proporsiyonuna gore değişiyor ama sonuçta hamileyiz rahatlık daha önemli. Yani mesela göbek kısmı rahat olup bacakların bol olduğuda oluyor ya da bacaklar tam popo biraz bol sanki düştü düşecek gibi:)) kalıpları nasıl ayarliyorlar bilmiyorum :)ben hep kendi bedenime göre aldım. Şimdi hadi neyse de ilerleyen aylarda o göbeğe atlet bile değse rahatsız edicek o yüzden çalışıyorsan seninde 5-6 adet hamilelik pantolonu edinmeni kesinlikle tavsiye ederim.Çalıştığım için mecbur çıkıyorum her gün, hamilelik pantolonu kaç beden almak gerekir diye düşünmüştüm, heralde kendi bedenimi almak gerekiyor.
Şimdi düşündüm de son aylarda en rahatı tayt üstüne tunik gömlek ya da elbiselerBence ilk pantolonunu deneyerek al internetten alma vücut proporsiyonuna gore değişiyor ama sonuçta hamileyiz rahatlık daha önemli. Yani mesela göbek kısmı rahat olup bacakların bol olduğuda oluyor ya da bacaklar tam popo biraz bol sanki düştü düşecek gibi:)) kalıpları nasıl ayarliyorlar bilmiyorum :)ben hep kendi bedenime göre aldım. Şimdi hadi neyse de ilerleyen aylarda o göbeğe atlet bile değse rahatsız edicek o yüzden çalışıyorsan seninde 5-6 adet hamilelik pantolonu edinmeni kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?