2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzu detaylı 21 ya da en geç 22. Haftada yapılıyor diye hatırlıyorum. Erken geldi bana şimdilik. İkili test 12 13. Haftada yapılıyor ve onun sonucuna göre diğer testlerin yapılıp yapılmamasını karar veriliyor benim doktorum 2liyi yaptı diğerlerine gerek görmedi bile rabbim sağlıkla kavuştursun sizi, sakin ol

Benim yeni çikmadi ki önceden de 75 mg kullaniyodum.

Merhaba kızlar vakit buldukça giriyorum kızımdan ve bu bitkinlik halinden benimde randevum yok ama perşembe gideceğim inşallah sıra bulurum. Sol tarafımda Bi ağrı oluştu bugün durulmayacak gibi değilde böyle sol yumurtalık Bi ağrı hayrolsun @atanamayanogretmen çoook geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm, rabbim acil şifalar versin

Bende dediğiniz gibi şu an pantolonlarima girebiliyorum ama sıkması çok rhahatsiz ediyor. Beli lastikli bol pantolonlarimi giyiyorum şimdilik. Ama 5-6 tane de hamilelik pantolonlarim taytlarim falan var 2019 dan kalma aşağı yukarı bir ay içinde onları giymeye başlayacağım gibi görünüyor. Gerçi kış da geliyor pek cikmayiz artık.

Pembe sarı arası ara ara lekelenme oluyor canım bide kan sulandırıcı iğne ve progestan fitil kullanıyorum daha inceden tup bebekle hamıle kalıp bir kalp durması. Sonucu kurtaj ım var
Benimde H an ile kalmada sorunum yok benimle kalmasında soru n var bende kan sukandırıcı aspirin kullanıyorum leke vs yok progeston vermedi bu sefer r prof. Doktora gidiyorm bakalm inş sonuca ulasırız

Çalıştığım için mecbur çıkıyorum her gün, hamilelik pantolonu kaç beden almak gerekir diye düşünmüştüm, heralde kendi bedenimi almak gerekiyor.

Benimde H an ile kalmada sorunum yok benimle kalmasında soru n var bende kan sukandırıcı aspirin kullanıyorum leke vs yok progeston vermedi bu sefer r prof. Doktora gidiyorm bakalm inş sonuca ulasırız
Amin ins canım bide inanır mısın bilmiyorum ama manevi olarak hıc kendını sordurdunmu bende mesela subyan diye manevi hastalık cıktı sımdj muska tasıyorum

Aynı durumdayım ben erken başladım sanırım yarın 8 haftalık olcam kortlarım akşam darlıyor. 34 bedenim aslında şimdilik 1 kilo aldım ama karın etrafım hemen genişledi sanırım. Doğuma yakın nasıl olurum hiç bilmiyorum korkuyorum. 36 beden hamile pantolonu aldım çok bol geldi özellikle bacakları. Sanırım bi kaç beden büyük normal kot almam daha mantıklı şimdilik

Amin ins canım bide inanır mısın bilmiyorum ama manevi olarak hıc kendını sordurdunmu bende mesela subyan diye manevi hastalık cıktı sımdj muska tasıyorum
Yoo hiç duymadım benim ilk bebgmde sorunm olmadı bi kızımvar 6 yasında ama sonra kısmet olmadın troid var pohtılasma yok ama yine de iğne kullanıyorum bir öncekinde kulllanmam rağmen düşük yasadım sen nerden sordurdun ne oluyormus o

2.5 un altinda olmasi gerekiyor 2 degil ust sinir canim yanlis bilgi olmasin

Benim bi de ilk hamilelik cok acemiyim ama bu bulanti beni butun gun hicbirsey yaptirmamaya basladi cnm ne mutfaga girmek istiyo ne is yaomak istiyo birde atesim normalde 36 fln cikar smdi 36.7 lerde o da beni cok bunaltiyo cnm sende d e oluyor mu

Bileekkkliikkk miiii? İlk defa duydum detay verebilir misin canım?

Çalıştığım için mecbur çıkıyorum her gün, hamilelik pantolonu kaç beden almak gerekir diye düşünmüştüm, heralde kendi bedenimi almak gerekiyor.
Bence ilk pantolonunu deneyerek al internetten alma vücut proporsiyonuna gore değişiyor ama sonuçta hamileyiz rahatlık daha önemli. Yani mesela göbek kısmı rahat olup bacakların bol olduğuda oluyor ya da bacaklar tam popo biraz bol sanki düştü düşecek gibi:)) kalıpları nasıl ayarliyorlar bilmiyorum :)ben hep kendi bedenime göre aldım. Şimdi hadi neyse de ilerleyen aylarda o göbeğe atlet bile değse rahatsız edicek o yüzden çalışıyorsan seninde 5-6 adet hamilelik pantolonu edinmeni kesinlikle tavsiye ederim.

Şimdi düşündüm de son aylarda en rahatı tayt üstüne tunik gömlek ya da elbiseler

Bugün doktora gittim kanamam var kese var sadece dusuk onleyıcı ıgne ve hap verdi böyle olan atlatan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…