- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #8.021
Canım ben 38 beden aldım iyi olduÇalıştığım için mecbur çıkıyorum her gün, hamilelik pantolonu kaç beden almak gerekir diye düşünmüştüm, heralde kendi bedenimi almak gerekiyor.
Çok teşekkür ederim canımMerhaba kızlar vakit buldukça giriyorum kızımdan ve bu bitkinlik halindenbenimde randevum yok ama perşembe gideceğim inşallah sıra bulurum. Sol tarafımda Bi ağrı oluştu bugün durulmayacak gibi değilde böyle sol yumurtalık Bi ağrı hayrolsun @atanamayanogretmen çoook geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm, rabbim acil şifalar versin
Ben ilk gebelikte 34-36 giyiyordum ama 18-20li haftalara gelince hamile pantolonu almıştım ve 40 beden aldımÇalıştığım için mecbur çıkıyorum her gün, hamilelik pantolonu kaç beden almak gerekir diye düşünmüştüm, heralde kendi bedenimi almak gerekiyor.
Evet kesinlikte ben de tayt üstüne ve elbise düşünüyorum, pantolonla rahat etmem gibi geliyor, zaten baya bi bol elbisem var kışlık onları kullanacağım artık.Şimdi düşündüm de son aylarda en rahatı tayt üstüne tunik gömlek ya da elbiseler
Birde pantolonlar siktikca odemde fazlalasiyor en güzeli en rahat ve serbest olanı hem bizim hem bebekler için.Evet kesinlikte ben de tayt üstüne ve elbise düşünüyorum, pantolonla rahat etmem gibi geliyor, zaten baya bi bol elbisem var kışlık onları kullanacağım artık.
Salaş tunik salaş pantolonEvet kesinlikte ben de tayt üstüne ve elbise düşünüyorum, pantolonla rahat etmem gibi geliyor, zaten baya bi bol elbisem var kışlık onları kullanacağım artık.
Eczaneden aldim tek paketten iki adet cikiyo bilekte akupunktur bolgesine takiyosunBileekkkliikkk miiii? İlk defa duydum detay verebilir misin canım?
Canım şöyle benım daha once korku durumum olmustu kaynanam hocaya sordu dua vermıstı hatta yeni evli ıdım hoca demıskı bu kızda subyan var hamıle kalır kalmaz muska yazılıp taşınması gerek yoksa bebegı vefat eder demişYoo hiç duymadım benim ilk bebgmde sorunm olmadı bi kızımvar 6 yasında ama sonra kısmet olmadın troid var pohtılasma yok ama yine de iğne kullanıyorum bir öncekinde kulllanmam rağmen düşük yasadım sen nerden sordurdun ne oluyormus o
Benim alnim yaniyo ara ara atesiim cikiyo ama ayaklarimda donuyo kalin kalin coraplarla dolasiyorum bulanti bilekliginden mi azalacagimi varmis bilmem bulantm yok denecek kdr azaldi cok acikiyorumm ama yememeye calisiyorum aclikta bulanti yapiyo onceki hamileligimde bulantidan tek lokma yiyemezdim bunda hep yemek istiyorum acaip yiyince azaliyo sonra gene basliyo 2 gundur bole ama bugun bileklikten sonra yemek yemesemde bulanmiyoBenim bi de ilk hamilelik cok acemiyim ama bu bulanti beni butun gun hicbirsey yaptirmamaya basladi cnm ne mutfaga girmek istiyo ne is yaomak istiyo birde atesim normalde 36 fln cikar smdi 36.7 lerde o da beni cok bunaltiyo cnm sende d e oluyor mu
İlk defa duydum inş fay dalı olur senin içinCanım şöyle benım daha once korku durumum olmustu kaynanam hocaya sordu dua vermıstı hatta yeni evli ıdım hoca demıskı bu kızda subyan var hamıle kalır kalmaz muska yazılıp taşınması gerek yoksa bebegı vefat eder demiş
Ben pek umursamadım tup bebek yaptırdım ama dediği gibi cocuk vefat etti tabı bende artık korktum hamıle kalır kalmaz hocayı aradım oda hemen muskamı yazıp gonderdı bakalım hayırlısı ınsallah tutunur
Ayrıca kız cocuklarda degılde erkek cocukların dusmesın neden olmuyormus bu manevi hastalık
En az bir mı bende korkuyorum iki günde bir içiyorumKizlar ilk gebeliği olanlar için de şimdiden günde en az bir kere soda icmenizi öneririm. Hem gerekli kalsiyum alımı için( daha az diş kaybedersiniz ) hemde bebek gelişimi için.
İnsallah canımİlk defa duydum inş fay dalı olur senin için
Olmazsa bende o bilekliklerden ediniyim faydasi oluyo demek ki .bende acikiyorum yiyince geciyo snra yine ayni dediginiz gibi. Ve aynen corapsiz gezemyiorum ayaklar hep usuyo gece uyurken bi an titreme nobeti geliyo . Birde su siralar abuk sabuk ruyalar basladi kabuslar gormeye basladim acaba hormonal mi bilemedim sizde de oluyor muBenim alnim yaniyo ara ara atesiim cikiyo ama ayaklarimda donuyo kalin kalin coraplarla dolasiyorum bulanti bilekliginden mi azalacagimi varmis bilmem bulantm yok denecek kdr azaldi cok acikiyorumm ama yememeye calisiyorum aclikta bulanti yapiyo onceki hamileligimde bulantidan tek lokma yiyemezdim bunda hep yemek istiyorum acaip yiyince azaliyo sonra gene basliyo 2 gundur bole ama bugun bileklikten sonra yemek yemesemde bulanmiyo
Aynı şey bende de oluyor bir haftadır falan sabaha karşı bi titremeyle uyanıyorum ve saçma sapan birsürü rüya görüyorum bazıları film gibi hatta.Olmazsa bende o bilekliklerden ediniyim faydasi oluyo demek ki .bende acikiyorum yiyince geciyo snra yine ayni dediginiz gibi. Ve aynen corapsiz gezemyiorum ayaklar hep usuyo gece uyurken bi an titreme nobeti geliyo . Birde su siralar abuk sabuk ruyalar basladi kabuslar gormeye basladim acaba hormonal mi bilemedim sizde de oluyor mu
Eşimin beni aldattığını görüyorum sürekli Allah korusunOlmazsa bende o bilekliklerden ediniyim faydasi oluyo demek ki .bende acikiyorum yiyince geciyo snra yine ayni dediginiz gibi. Ve aynen corapsiz gezemyiorum ayaklar hep usuyo gece uyurken bi an titreme nobeti geliyo . Birde su siralar abuk sabuk ruyalar basladi kabuslar gormeye basladim acaba hormonal mi bilemedim sizde de oluyor mu
Evet kesinlikte ben de tayt üstüne ve elbise düşünüyorum, pantolonla rahat etmem gibi geliyor, zaten baya bi bol elbisem var kışlık onları kullanacağım artık.
Ay allah korusun tamamiyle hormonal bence ya bende dun eve hirsiz girdigini fln gordum nasil uyandigimi bilmiyorum her gece kabuslardayimEşimin beni aldattığını görüyorum sürekli Allah korusun
Bircogumuz muzdaribiz bu durumdan demek cnm o tutreme olayi cok fena geliyo bana sirtima dikenler batiyo sanki garip ruyalar falan hep bu hormonlar diyorumAynı şey bende de oluyor bir haftadır falan sabaha karşı bi titremeyle uyanıyorum ve saçma sapan birsürü rüya görüyorum bazıları film gibi hatta.
Eşimin beni aldattığını görüyorum sürekli Allah korusun
Takmıyorum canım eşime güvenim sonsuz çok şükür ama dediğin gibi birliktelik yaşanmadığı için olabilirHem hormonel bence hem de eskisi gibi birliktelik yasanmadigi icin bilincaltinda boyle ruyalar gormeye basliyorsun. Bende gordum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?