2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok teşekkür ederim canım
Ateş ve iştahsızlık var ama genel olarak hareketleri aynı canlılıkta devam ediyor, o yüzden hasta değil sanki diyorum ama bilemedim. Bugün ağzı kokuyor gibi geldi, acaba boğazında mı bir şey var diye endişelendim, en iyisi yarın götürüp göstermek.
Sabah dışarı çıkardım bir saat gezdik, şimdi de bir saattir babasıyla dışarda, keyfi yerinde çok şükür.
Ama dişleri acıyor, elma verdim yiyemedi ağladı yavrum kurban olurum

Çalıştığım için mecbur çıkıyorum her gün, hamilelik pantolonu kaç beden almak gerekir diye düşünmüştüm, heralde kendi bedenimi almak gerekiyor.
Ben ilk gebelikte 34-36 giyiyordum ama 18-20li haftalara gelince hamile pantolonu almıştım ve 40 beden aldım inanır mısın Doğuma yakın o bile sıkmaya başlamıştı, sürekli eşofman giyiyordum. Ama ben doğuma +22 kilo ile gittim
Yürüyen fıçı gibiydim ve böbrek rahatsızlığımdan aşırı ödemim vardı her yerim dehşet şişmişti, tabi 41+0da doğurduğumu da söyleyim

Evet kesinlikte ben de tayt üstüne ve elbise düşünüyorum, pantolonla rahat etmem gibi geliyor, zaten baya bi bol elbisem var kışlık onları kullanacağım artık.
Salaş tunik salaş pantolon kapalıyım evlenmeden önce de tarzım salaştı çok kıyafetim var o yüzden 9ayda bile olur

Canım şöyle benım daha once korku durumum olmustu kaynanam hocaya sordu dua vermıstı hatta yeni evli ıdım hoca demıskı bu kızda subyan var hamıle kalır kalmaz muska yazılıp taşınması gerek yoksa bebegı vefat eder demiş
Ben pek umursamadım tup bebek yaptırdım ama dediği gibi cocuk vefat etti tabı bende artık korktum hamıle kalır kalmaz hocayı aradım oda hemen muskamı yazıp gonderdı bakalım hayırlısı ınsallah tutunur
Ayrıca kız cocuklarda degılde erkek cocukların dusmesın neden olmuyormus bu manevi hastalık

Benim bi de ilk hamilelik cok acemiyim ama bu bulanti beni butun gun hicbirsey yaptirmamaya basladi cnm ne mutfaga girmek istiyo ne is yaomak istiyo birde atesim normalde 36 fln cikar smdi 36.7 lerde o da beni cok bunaltiyo cnm sende d e oluyor mu
Benim alnim yaniyo ara ara atesiim cikiyo ama ayaklarimda donuyo kalin kalin coraplarla dolasiyorum bulanti bilekliginden mi azalacagimi varmis bilmem bulantm yok denecek kdr azaldi cok acikiyorumm ama yememeye calisiyorum aclikta bulanti yapiyo onceki hamileligimde bulantidan tek lokma yiyemezdim bunda hep yemek istiyorum acaip yiyince azaliyo sonra gene basliyo 2 gundur bole ama bugun bileklikten sonra yemek yemesemde bulanmiyo

İlk defa duydum inş fay dalı olur senin için

Olmazsa bende o bilekliklerden ediniyim faydasi oluyo demek ki .bende acikiyorum yiyince geciyo snra yine ayni dediginiz gibi. Ve aynen corapsiz gezemyiorum ayaklar hep usuyo gece uyurken bi an titreme nobeti geliyo . Birde su siralar abuk sabuk ruyalar basladi kabuslar gormeye basladim acaba hormonal mi bilemedim sizde de oluyor mu

Aynı şey bende de oluyor bir haftadır falan sabaha karşı bi titremeyle uyanıyorum ve saçma sapan birsürü rüya görüyorum bazıları film gibi hatta.

Eşimin beni aldattığını görüyorum sürekli Allah korusun

Evet kesinlikte ben de tayt üstüne ve elbise düşünüyorum, pantolonla rahat etmem gibi geliyor, zaten baya bi bol elbisem var kışlık onları kullanacağım artık.

Ben 34 beden pantolonlarimi artik hic kullanmiyorum, 36 bedenleri sikmasalarda toka ile soyle bir sey yapiyorum bunu hamile olmadan once biliyordum uzerime uzun bir seyler giyiyorum belki simdilik pantolon almaktan kurtarir bizi bu arada ben hamile giyimden bir seyler almayi dusunmuyorum, daha bol kesim seyler alip ileride de giymeyi planliyorum bir de esimin dolabindan bir seyler yurutebilirim belki cinsiyet partisi gibi balkonda kucuk bir sey yapmak istiyorum belli olunca ailemizin oldugu sadece, ona 38 beden bir elbise bakiyorum internetten simdi

Eklentiler

• SmartSelect_20201005-183154_Chrome.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 26
  • SmartSelect_20201005-183139_Chrome.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 27
Aynı şey bende de oluyor bir haftadır falan sabaha karşı bi titremeyle uyanıyorum ve saçma sapan birsürü rüya görüyorum bazıları film gibi hatta.
Bircogumuz muzdaribiz bu durumdan demek cnm o tutreme olayi cok fena geliyo bana sirtima dikenler batiyo sanki garip ruyalar falan hep bu hormonlar diyorum

Hem hormonel bence hem de eskisi gibi birliktelik yasanmadigi icin bilincaltinda boyle ruyalar gormeye basliyorsun. Bende gordum cunku
Takmıyorum canım eşime güvenim sonsuz çok şükür ama dediğin gibi birliktelik yaşanmadığı için olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…