2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
En az bir mı bende korkuyorum iki günde bir içiyorum
İlerleyen zamanlarda ben günde iki bazen 3 tane içtiğimi de hatırlıyorum. Hem mide yanmalarina iyi geliyordu hem kasılma kramplara. İlerde magnezyum kalsiyum desteği de alicaz ama bebek bendeki herşeyi sömürmüstü. Ama 7bucuk aylık doğduğu halde 3 kiloya ulaşmıştı hamd olsun. Sıkıntı yaşamadık. Şimdi de persentilin üstünde gidiyor boyu şükür. Yani maden suyu ve ceviz başından sonuna kadar gerekli bence.

Dun bu saatlerde bulantim oluyodu suan yok mesela bence bileklikler ise yariyo gibi bakalim sonraki gunler bulantim olcakmi ruya konusuna gelince ben hatirlamiyorum uyandigim an biseler gormusum yorulmusum gibi ama hic bise hatirlamiyorm guzel uyandigim soylenemez

Lastiğin diğer ucunu nereye takıyoruz, orayı anlayamadım

ya bazılarında gerçekten hiç olmuyo senin gene 7+1de başladı benimde 6+3 akşamları hafif oluyo berbat bi his ama bu halime çok sükür artmasın inş. ilk hamileliğim çok fenaydı hatırlarken bile
Eşimin beni aldattığını görüyorum sürekli Allah korusun
ben genelde kendimi doğum yapmış filan görüyorum eşimin beni aldattığını görmedim henüz bi kere görüp küsmüştüm beni rüyamda aldatıyodun diye

Ben de çok severim normalde şimdi de bir iki içiyorum:)

Manevi hastalik mi büyü gibi bir şey mi yani hiç duymadim hastaliğin manevi olmasi

Manevi hastalik mi büyü gibi bir şey mi yani hiç duymadim hastaliğin manevi olmasi
Manevi bir hastalık canım Ümmü sübyan hastalığı dıye gecnıyor genellikle hamıle kadınlarda erkek cocukların dusmesın w neden olmuyormus hoca öyle demıstı yada cocugu tutunma sını engellıyırmus

Yani kanama yaşayıp normal hamılelıgıne dönen oldu mu
Benim oldu 4 haftalikkken baya oldu ped doldurcak kadar visne curugu rengikirmizi da oldu kahverenfide ben yattim sadece tuvalete kalktim 4 gunde gecti kanamam ilac bisey kullanmadim yattim bol su ictim soda ictim duzeldi saglikliysa dusmez korkma sagliksizsada herseyde bir hayir vardir de tevekkul et rahat ol stres yapma

Kızlar doktorum bana sıkıntı yok cinsellikte riskli bi durumun yok demişti eşimin bunu duyması iyi olmadı
Benim doktorum risk olsun olmasın bütün gebelerime yasaklıyorum dedi tabi üç aydan sonra da nasıl olur bilmiyorum korku durumu oluştu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…