2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Asla asli astari olmayan akil disi seyleri burda uluorta paylasmaniz dogru degil.

Benimki de 3, 30 falandı , dr 25 mg yi ikiye böl iç dedi. benim dr gerek görmedi başta ama ilkinde de kullandığımı söyleyince bir ay kullan , takip edelim dedi

Benimki de 3, 30 falandı , dr 25 mg yi ikiye böl iç dedi. benim dr gerek görmedi başta ama ilkinde de kullandığımı söyleyince bir ay kullan , takip edelim dedi
Sagol yazdigin icin bana ornek oldu bulundugum ilde endokrin bolumu yok doktor yok kisaca kadin dogumda bisey demiyo is bana kaliyo onceki hamileligime gore yol cizmeye calisiyorum artik 2 haftada bir kan verip durumu kontrol altinda tutmaya calisicam yarinki tsh sonucum eger normale donerse 2 civarina bende hafta icleri yarim icerim hafta sonlari 1 tam bakalim

Kizlar bana uyku basti bu saate zor duruyorum dusumu aldim bulanti bilekliklerimi cikardim 8 saate 1 cikarin 1 dk bekleyin oyle takin yaziyo ama benim uyurken midem bulanmadigi icin sabah takicam yarin kontrolum var bakalim kalp atisi duyabilcekmiyim herkese ii geceler saglikli bebisler 6+4:))

Duycaksin duycaksin bende 6+5 te duymustum cnm bnm hic telas yapma guzelce uyu iyi geceker olsun

Ben de bileklik almayı düşünüyorum ama benim kokulardan dolayı mide bulantısı. Ona da iyi geliyor mu acaba

Arkadaşlar daha önce yazmıştım.Evlendikten 14 sene sonra doğal gebelik oldu ancak okullar açılıyor.Sınıflarımız 40 kişi ve her hafta 2 öğrenci temaslı çıktı bu durumda ne yapmalıyım rapor yazar mı doktorla konuşsam?Biz uzaktan canlı ders veriyorduk ama okulların açılacağı belirtildi.Çok tedirginim ne yapmalıyım sizce?

Ben kilo verdim bulantı ve iştahsızlıktan ama yinede alt karnımı kotlar sıkıyor. Mom jean giyiyorum şuan ama oda bence bir iki haftaya sıkacak nolacak bilmiyorum

Bende öğretmenim bence rapor almalısın, doktorounla konuş ve müdürünle istersen

Bende öğretmenim bence rapor almalısın, doktorounla konuş ve müdürünle istersen
Hocam zaten 6+4 olduk bu hafta.Yarım saatten fazla ayakta kalsam karın ağrısı başlıyor.Okulumuz çok kalabalık.Her hafta iki vaka var. 24.haftadan itibaren idari izinliyiz ama o zamana kadar rapor nasıl alabilirim?

Bana doktorum asla kalabaliga girmemem gerektigini soyledi. Bence doktorunuza bu gelismeden ve mesleginizden bahsedin. Belki raporu uygun gorup yazabilir.

Aranızdan ayrılıyorum maalesef kızlar. Bugün kürtaj oldum, 9 haftalıktı ve kalp atışı duyulamadı. Nasip değilmiş. Hepinize sağlıklı hamilelik dilerim, evlatlarınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Tanışmasak da iyi dileklerim kalbim hep sizinle. Hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…