2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar pazartesiden itibaren kontrolü olan kimler var ben perşembe 9 da gidicem kısmetse heyecandan duramıyorum büyümüş müdür acaba geçmiyor günler perşembe görüş günü bakalım
Bende perşembe gidicem kalp atışını duymaya insallahh

Çok çok üzüldüm allah sana sağlık versin inşallah daha sonra sağlıkla gelir yine bebisin kendine bedenine ruhuna iyi bak herşey yoluna girer

Çok geçmiş olsun. Arkadaşım da kalp atışı duyulmadığı için küretaj olmuştu yapılan genetik testte trizomi 16 olduğu anlaşılmıştı. Genelde sağlıksız bebekler gelişimini tamamlayamıyor. Biliyorum çok zor ama hayırlısı böyleymiş demek ki. Arkadaşımın dünya yakışıklısı bir oğlu var şimdi. Senin de bir sonraki gebeliğin sağlıkla tamamlanacak inşallah.

Benim doktorum risk olsun olmasın bütün gebelerime yasaklıyorum dedi tabi üç aydan sonra da nasıl olur bilmiyorum korku durumu oluştu bende
Cinsellikle oluşan bir bebek için cinsellik nasıl sıkıntı olur hiç anlamıyorum mantıklı değil bence bebek için riskli annenin düşük yapma ihtimali olan bazı durumlar hariç hicbir hamilelikte sıkıntı yoktur. Benim ilk oğlumda erken doğum riskim vardı 34 haftalikti sonra gelmeyince doktor artık bir şey olmaz normal hayatınıza dönün dedi ve ben 40+5te doğum yaptım ve son zaman dahil hiç cinsellikten uzaklasmadim bence doktora riski sormak gerek herkese yasaklıyorum saçma bence

Selam kızlar yarın 6.haftaya giricem kismetse. Ama az önce ince çizgi halinde kahve leke gördüm pecetede. Çok kokrtum sizde böyle oldu mu hiç?

Benim doktorum da herhangi bir problem yaşamadığınız sürece cinsel ilişkiye ara vermenize gerek yok rutininize devam edebilirsiniz dedi. Bana da saçma geldi.

Selam kızlar yarın 6.haftaya giricem kismetse. Ama az önce ince çizgi halinde kahve leke gördüm pecetede. Çok kokrtum sizde böyle oldu mu hiç?
Merhaba. Benim de 6. Ve 7. Haftamda kahverengi sonlara doğru az da olsa kırmızı lekelenmem oldu. Sonra geçti çok şükür. Rahimde kendine yer açıyormuş sanırım.

Merhaba. Benim de 6. Ve 7. Haftamda kahverengi sonlara doğru az da olsa kırmızı lekelenmem oldu. Sonra geçti çok şükür. Rahimde kendine yer açıyormuş sanırım.
Inşallah öyledir canım. Ilk bebeğimde de arada olurdu ama o zaman istediğim zaman hastaneye gidiyodum şimdi kızım uyuyor gidemiyorum da içim içimi yedi

Benim doktorum da herhangi bir problem yaşamadığınız sürece cinsel ilişkiye ara vermenize gerek yok rutininize devam edebilirsiniz dedi. Bana da saçma geldi.
Benim doktorum da öyle dedi. Hatta cinsel ilişki hamilelikte hormonlar açısından kadın için daha iyi bi durum yaratıyormuş. Ama ben yine de korktuğum için 3 ay yaklaşmıyorum

Inşallah öyledir canım. Ilk bebeğimde de arada olurdu ama o zaman istediğim zaman hastaneye gidiyodum şimdi kızım uyuyor gidemiyorum da içim içimi yedi
Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum. Ağrın var mı? Progestan kullanıyor musun?

Kızlar sabah bulantı kusmam bitmediği gibi şimdi gece de başladı. Napsam geçmiyor bazı gün hiç olmuyor bazı gün hiç bitmiyor
Senin yine arttı mı canım bulantıların. Benim de gittikçe artıyor artık bulanmasın diye leblebi çubuk kraker yiyorum onları da çıkarıyorum. Bi koku aldığım an bitiyor

Hocam zaten 6+4 olduk bu hafta.Yarım saatten fazla ayakta kalsam karın ağrısı başlıyor.Okulumuz çok kalabalık.Her hafta iki vaka var. 24.haftadan itibaren idari izinliyiz ama o zamana kadar rapor nasıl alabilirim?
Babam idareci sordum alamaz dedi ya malesef

Senin yine arttı mı canım bulantıların. Benim de gittikçe artıyor artık bulanmasın diye leblebi çubuk kraker yiyorum onları da çıkarıyorum. Bi koku aldığım an bitiyor
Canım aynen bi hafta rahattı yoktu bulantı o zaman da neden yok acaba diyodum şimdi yeniden başladı uyanıyorum bulantı uyucam bulantı leblebi kraker bende işe yaramadı canım maalesef. Kokuya çok hassasım alt katta pişen yemek kokusu burnuma geliyo sanki bunun çözümü yok beklicez bakalım

Benim doktorum da öyle dedi. Hatta cinsel ilişki hamilelikte hormonlar açısından kadın için daha iyi bi durum yaratıyormuş. Ama ben yine de korktuğum için 3 ay yaklaşmıyorum

Banada yasak demisti, ama tam olarak soyle dedi cinsel iliski disinda da anne orgazm oldugunda rahim kasiliyor. Rahimin kasilmasini istemiyoruz su surecte demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…