2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ağrım yok folic asit ve tiroid ilacı kullanıyorum sadece. Akıntıyla birlikte gelen bi leke oldu
Korkma bi şey olmaz bence. Ağrın olur ve kırmızı kanama olursa o zaman gidersin canım inşallah olmaz tabi.

Kızlar prilam kullandığımda beridir günlerdir kusmadım ama midem hep ağrıyor bişey yemediğim an ağzımın tadı iğrençleşiyor kusacakmısım hissi oluyor kafayı yicem delirecek mişim gibi oluyor her gün aynı şeyi yaşamak.. DuA ediyorum rabbim bizlere yardım etsin. Çok zormuş anne olmak kimse hamilelik güzel filan demesin sinirlerim bozuldu ya

Doktor bulantı için ilaç vermedi bana bunlar olacak ve geçecek dedi tuzlu kraker tüket yatmadan önce tarçınlı süt iç dedi bişiler önerdi işte 6 öğün azar azar ye vs. Ama oluyor geçmiyor

Doktor bulantı için ilaç vermedi bana bunlar olacak ve geçecek dedi tuzlu kraker tüket yatmadan önce tarçınlı süt iç dedi bişiler önerdi işte 6 öğün azar azar ye vs. Ama oluyor geçmiyor

Ben ilaç içmeseydim kusa kusa ölürdüm herhalde.. Şimdi bile çubuk kraker filan işe yaramıyor süt konusunda napcam bilmiyorum içerken içim Bi tuhaf oluyor. Allah yardımcımız olsun

O
O kdr zaman snra mucizeniz size gelirken boyle bir doneme gelmesi cok tedirgin edici muhakkak rapor almayi deneyin gerekirse gitmeyin kendinizi riske atmayin 2 ogrebci temasli diyosunuz bu onemli bir risk ayrica maddi durumunuz el vericekse ve daha sbradan is bulma sansiniz yuksekse ve hic birsekilde size izin verneyeceklerse isten ayrilmayi dahi dusunebilirsiniz. Siz ve bebegibiz herseyden onemli hayirli ve saglikli bir hamulelik olsun

Cok uzuldum Rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun bu riskler hepimiz icin var iyi dilekleriniz icin tesekkurederiz sabirlar diliyorum

Slm kizlar 3 gundur kanamam var sizde de oldu mu adet gunum 1 Eylül du 8 ekimde kese gormeye gideceğim doktorla konuştum kırmızı değilse korkacak bir şey yok diyor

İlk hamileliğimde de mide yanmasından doğuma kadar çekmiştim rennie çiğneme tabletle yaşıyordum resmen 6 yıl geçmesine ragmen hala o ilacın kokusu bile burnumda son aylarda bebek buyüyunce kaburgalarima yaptığı baskıyla midemin yangını sırtımdaki kuluncuma vuruyordu iki büklüm kalıyordum o anlarda bu sefer o mide yanmaları neymiş ki dedirten cinsten oluyor yanmalarim yemek yedirmiyor bu seferde mide ağrısı başlıyor daha şimdiden iki büklüm yatıyorum sadece uykumda rahatsız olmuyorum ondada eşim uykunda bile geğiriyorsun dedi bu sabah, iki gecedir o kadar kötüki midem kızımı babası uyutuyor ben iki büklüm yattigim için, belli uyku rutinlerimiz var kızımla yavrum onları arıyor iki gecedir gözü yaşlı gidiyor yatağına gün içinde de fazla ilgilenemiyorum midem ne yerde ne gökte olduğu için en çok ona üzülüyorum

Canım benim kanamam yok ama pembe sarı arası lekelenme var Dr dusuk tehlikesi var dedı yatıp dinlenmem tembıhledı progestan fitil verdi ayrıca kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum benım lekelenmeye sonra kanamaya cevırdı yatıyorum bende ınsallah bısey olmaz

Günaydın kızlar eşimin doğum günü var ayın 15 inde ona pasta yaptırmayı düşünüyorum da size 2 model atacağım bana yardımcı olur mısınız

Senin ucretsiz izin hakkin yok mu 5 yil memurluk yapana 1 yil hak veriliyo 6 aylik ucretsiz izne ayrilabilirsin rapora gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…