2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sende hayirlisiyla tekrar hamile kalip saglikla kucagina alirsin ins herseyin hayirlisi olsun

bulantı bilekliği nasıl bişey ilk duydum

Sende hayirlisiyla tekrar hamile kalip saglikla kucagina alirsin ins herseyin hayirlisi olsun
çok üzüldüm inşallah en kısa sürede tekrar olur

Gunaydin guzel anneler. fk99 tatlim ilk attigini sevdim ben digeri cok klasik bilindik gekdi bana.
Sabah uyanir uyanmaz bukantiyla cebellesiyorimuk ya aglicam kizlar Allah heoimize.guc verdin bi de bi oksuruyorum rahim o kdr kasiliyoki of yani aciyo resmen. Su gece bakgan ve burun tikanikliklarindan nefret ediyorum agresif kalktim bugun cok. Sizler nasilsiiniz

canım sen burun plasteri denesene, bak bende onunla uyuyabiliyorum ancak. bunun fiyatı hem uygun, hem de breathe right marka kadar baskı yapmıyor buruna.

aynı durumdayım o burun akıntısının hamilelik nezlesi diye birşey varmış ondan dedi dr su gibi akıyor burnum ve hep tıkalı mide bulantısın bu kadar yoğun olması hamilelik nezleside tetiklşyoır dedi

Yaa of ben bi de alerjik astimim lanet ettim artik gun icinde hicbisi yapasim olmuyor Allah calisan anne adaylarina kolaylik versin

Kızlar öyle korkuyorum ki bişi olacak diye ne kendimi tabloya eklettirebildim ne de hamilelik takvimimi açabildim. Sanki kendimi fazla kaptırınca üzülecekmişim gibi geliyor. Anne baba hariç (iş yerimdekiler biliyor riskli bir işte çalışıyorum) kimseye de söyleyemedim. Çok tuhaf bir ruh hali içindeyim.

benzer hislerim var ama biraz biraz rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.
bebeğe bir şey olacaksa takvim açmakla olmayacak öyle düşün. eğer mutlu olacaksan aç - hiç için istemiyorsa boşver..

ben anne babama bile söylemedim, sadece eşim biliyor - 12 haftadan önce söylememek çok absurd bir hareket değil, canını sıkma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…