2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin kizlarr
Folik asiti bende gece yatarken icmeye baslamistim icinde de zerdecal mi zencefil mi bir sey var cok midemi yakiyor, bir suru su icip gece en az bi iki kere tuvalete uyaniyorum. Dun aksam bizde sahile yuruyuse gittik, canim bir top dondurma istedi ama aslinda dondurma kulahi dondurma koyan adamin da eli pecetenin ustunden minicik kulaha degdi, esim tabii gormus bunu ben hizli hizli yedim elimden almasin diye cunku birazcik bu konularda fazla hassas, yok covid olursan napicaz simdi diye diye basimin etini yedi. O an ama hic gozum bir sey gormedi o kadar yemek istedim ki o citir kulahi Ikinci aserme maceramda boylece panikle bitmis oldu, insallah bir sey olmaz

elinden almasın diye hızlı hızlı yemen çok tatlı
yine de dikkat et canım, canını daha pişmiş şeyler aşertmeye çalış

elinden almasın diye hızlı hızlı yemen çok tatlı
yine de dikkat et canım, canını daha pişmiş şeyler aşertmeye çalış

Haha oyle pismis seyleri anneme soyluyorum gidince o bize yapiyor, bu aksam
gidiyoruz yemek derdi yok

Tatlım çok kaygılanma yine de ama haklısın, ilk 3 ay herşey olabiliyor. Biz de annem dışında kimseye söylemedik, o da bana yemek yapıyor o yüzden. Çok erken daha bence, bi 12-14 haftaları görelim sağ salim, sonra nasılsa söylenir.

Günaydın kızlar benim mide bulantım hiç kalmadı diyebileceğim kadar azaldı artık burnuma yemek kokuları geliyor ve düşününce midem bulanmıyor aşermek bu mu? ☺

ne şanslısın, dilini ısır. Ben 9.haftaya girdim, bu hafta çok sert geçiyor ben de, midem feci, sindirim sistemim çok kötü, sürekli şişkinlik, spazm var üst karnımda. Kabızlık bir yandan..Yoruldum biraz, çabuk geçer umarım şu sindirim sorunları.

Kızlar benim hamileliğimin başından beri sarı akıntım var kokusuz enfeksiyon olabilir mi? Hamile kalmadan öncede varmış doktor fitil vermişti sonra hamile kalmıştım cuma günü kontrolüm var bir sorayım mı?

Seninle aramızda bir gün var canım inşallah en kısa zamanda rahatlarsın sen de

Canım benimde aynı koku yok ama sarı akıntı vardı idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı monural tek içimlik şase aldm smdi birz daha iyi gibi doktoruna söyle istersen gerekirse tahlil yaptırır

Canım benimde aynı koku yok ama sarı akıntı vardı idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı monural tek içimlik şase aldm smdi birz daha iyi gibi doktoruna söyle istersen gerekirse tahlil yaptırır
İdrar tahlili yapmıştı canım doktor ama bişey çıkmamıştı cuma günü bir söyleyeyim

Hepinizi alıntılayamadım ama şöyle genel bi cevap vermek isterim.

bence hamileliğiniz konusunda pozitif olun, söylemek istemiyorsanız söylemeyin ama söylemek istiyorsanız da kendinizi kasmayın. allah korusun bir şey olsa insanlara mahçup olacağınızı falan mı düşünüyorsunuz. bir şey olursa o da allahtan sonuçta. ya da nazar olur falan diye mi paylaşmıyorsunuz.

ben çok mutluydum çok heyecanlıydım, keseyi gördükten sonra yavaş yavaş paylaştım çevremdekilerle. zaten insanlar bi değişiklik olduğunu anlıyorlar.

iş yerime söylemek zorundaydım çünkü tek çalışıyorum, izinli olduğum zaman için önlem alınması gerekiyordu ve hemen yanıma birini aldılar. hem de iş arkadaşlarım bana karşı daha dikkatli olsunlar diye söyledim. şimdi el üstünde tutuluyorum her şeyde bi özel muamele var.

herkes negatif düşüncelerden arınsın, pozitif olun ki bebeğinize geçsin.

İdrar tahlili yapmıştı canım doktor ama bişey çıkmamıştı cuma günü bir söyleyeyim
Aynen sen yine söyle her ihtimale karşı bende bugün sağlık ocağına gittim tahliller yapıldı sonuç yrn cikcak inslh herşey yolundadır canım bu arada sen kalp atışını duymuştun sanki vajinal mi karından miydi

Canım benim kanamam yok ama pembe sarı arası lekelenme var Dr dusuk tehlikesi var dedı yatıp dinlenmem tembıhledı progestan fitil verdi ayrıca kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Bende de oldu kshve sarı leke içerde kanama alanım vsr htta büyümüş te baya kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum ve 3 günde pruloton iğne yapıyorum bol bol yat dinlen geçer. İnş. Bebek nie görmedi onu anlamadım. Geç döllenme mi yda kaç haftalık

Canım ben nazardan korkuyorum bide Allah korusun bebisime bişey olursa kimseye laf anlatcak durumda olamam malum her kafadan bi ses bende çalışıyorum daha söylemedim iş yerindekilere ama bel ağrılarım çok inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi

Bebegıde kalp atısı nida gorduk canım bugun 7haftalık oldum tam sanki alıntılar gecer gıbı oldu
Yarın kontrolum var
Benim kesem ın sekli biraz büzüşmüş gibiydi Dr onu begenmedı dusuk tehlikesi var dedj yoksa kanama alanı falan yoktu

İnşallah iyi çıkar sonuçların Karından duydum canım

Ayrıca Biraz gec dollenme sanırım normalde son adet tarihim 12agustos du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…