- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #8.161
Benim bugün 6+5 yrn sonuçlar cikcak cuma yada ctsi giderim doktora inslh duyarim bende canım yaaİnşallah iyi çıkar sonuçların Karından duydum canım
Fistigim cok sagol ya valla aliyim hemen rahatlatir bayagcanım sen burun plasteri denesene, bak bende onunla uyuyabiliyorum ancak. bunun fiyatı hem uygun, hem de breathe right marka kadar baskı yapmıyor buruna.
nazardan neden korkuyorsun? dünyada milyonlarca kadın anne oluyor, sana özel bir durum değil ki..Canım ben nazardan korkuyorum bide Allah korusun bebisime bişey olursa kimseye laf anlatcak durumda olamam ☹ malum her kafadan bi ses bende çalışıyorum daha söylemedim iş yerindekilere ama bel ağrılarım çok inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi❤
İnşallah kuuzumBenim bugün 6+5 yrn sonuçlar cikcak cuma yada ctsi giderim doktora inslh duyarim bende canım yaa
Evet evet, belli aralıklarla kontrol etmek lazım. çünkü normale inse de bir süre sonra tekrar yükselebiliyor.Sagol yazdigin icin bana ornek oldu bulundugum ilde endokrin bolumu yok doktor yok kisaca kadin dogumda bisey demiyo is bana kaliyo onceki hamileligime gore yol cizmeye calisiyorum artik 2 haftada bir kan verip durumu kontrol altinda tutmaya calisicam yarinki tsh sonucum eger normale donerse 2 civarina bende hafta icleri yarim icerim hafta sonlari 1 tam bakalim
Ha kese de değişiklik varsa bilemem onu. İnş sağlıkla bu süreci atlatırsınız.Ayrıca Biraz gec dollenme sanırım normalde son adet tarihim 12agustos du
9+6 yım, 1 kg civarı aldım.Merhaalar kilo aldınız mı ben zten biraz fazla kiloyla başlamıştım 63tum şimdi 65.9 oldum. Halsizlik vs durumları olunca fazla yemek yedim. Hamilelik boyunca fazla kilo almak istemiyorum ne yapmalıyim
Annelere çok erken söyledik. Doktora gittiğimde karnımda sıvı gördü ve ektopik olabilir (uterusum ters olduğu için kese geç göründü) dedi. Sonra moralim çok bozuldu haliyle. Anneler sürekli soru soruyor ama ben cevaplamak istemiyorum. Onlara açıklama yaparken bile öyle çok üzülüyordum ki. Kendimle ve eşimleyken sorun yok ama soru sormaya başladılar mı gözyaşlarımı tutamıyordum. O zaman farkettim Allah korusun bişi olsa acımı aslında kimseyle paylaşmak istemediğimi. Benim korkumun nedeni bu. Bişi olsa soracaklar ve ben açıklamaya hazır değilim, olamıyorumHepinizi alıntılayamadım ama şöyle genel bi cevap vermek isterim.
bence hamileliğiniz konusunda pozitif olun, söylemek istemiyorsanız söylemeyin ama söylemek istiyorsanız da kendinizi kasmayın. allah korusun bir şey olsa insanlara mahçup olacağınızı falan mı düşünüyorsunuz. bir şey olursa o da allahtan sonuçta. ya da nazar olur falan diye mi paylaşmıyorsunuz.
ben çok mutluydum çok heyecanlıydım, keseyi gördükten sonra yavaş yavaş paylaştım çevremdekilerle. zaten insanlar bi değişiklik olduğunu anlıyorlar.
iş yerime söylemek zorundaydım çünkü tek çalışıyorum, izinli olduğum zaman için önlem alınması gerekiyordu ve hemen yanıma birini aldılar. hem de iş arkadaşlarım bana karşı daha dikkatli olsunlar diye söyledim. şimdi el üstünde tutuluyorumher şeyde bi özel muamele var.
herkes negatif düşüncelerden arınsın, pozitif olun ki bebeğinize geçsin.
Bir çocuğun nasibi varsa Allahın izniyle doğar nazar,ağırlık kaldırma,iş yapma vs hiç biri engel olmaz bence ama seni anlıyorum Allah korusun yolunda gitmeyen bir şey olursa ve insanlar bilip bilmeden soru sorup bunaltabilirler ben bu yüzden çok kişiyle paylaşmadımCanım ben nazardan korkuyorum bide Allah korusun bebisime bişey olursa kimseye laf anlatcak durumda olamam ☹ malum her kafadan bi ses bende çalışıyorum daha söylemedim iş yerindekilere ama bel ağrılarım çok inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi❤
haklısınız, bakın bu farklı bir durum, sizin bir sıkıntınız varmış ondan uygun görmemişsiniz ama hiçbir sorun yokken sorun olacak diye düşünüp söylememek ne bileyim.. şimdi nasılsınız, her şey yolunda mı?Annelere çok erken söyledik. Doktora gittiğimde karnımda sıvı gördü ve ektopik olabilir (uterusum ters olduğu için kese geç göründü) dedi. Sonra moralim çok bozuldu haliyle. Anneler sürekli soru soruyor ama ben cevaplamak istemiyorum. Onlara açıklama yaparken bile öyle çok üzülüyordum ki. Kendimle ve eşimleyken sorun yok ama soru sormaya başladılar mı gözyaşlarımı tutamıyordum. O zaman farkettim Allah korusun bişi olsa acımı aslında kimseyle paylaşmak istemediğimi. Benim korkumun nedeni bu. Bişi olsa soracaklar ve ben açıklamaya hazır değilim, olamıyorum
Merhaalar kilo aldınız mı ben zten biraz fazla kiloyla başlamıştım 63tum şimdi 65.9 oldum. Halsizlik vs durumları olunca fazla yemek yedim. Hamilelik boyunca fazla kilo almak istemiyorum ne yapmalıyim
Evet nazar falan o kısma takılmıyorum aslında hiç. Çok şükür gayet iyiyiz artık bugün 8 haftalık oldu bebeğimhaklısınız, bakın bu farklı bir durum, sizin bir sıkıntınız varmış ondan uygun görmemişsiniz ama hiçbir sorun yokken sorun olacak diye düşünüp söylememek ne bileyim.. şimdi nasılsınız, her şey yolunda mı?
Haklısın canım hepimizin ayrı sebepleri var sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebislerimizi sonra bugünlere döner ne korktuk ya hepsi geçti bitti deriz inşallahBir çocuğun nasibi varsa Allahın izniyle doğar nazar,ağırlık kaldırma,iş yapma vs hiç biri engel olmaz bence ama seni anlıyorum Allah korusun yolunda gitmeyen bir şey olursa ve insanlar bilip bilmeden soru sorup bunaltabilirler ben bu yüzden çok kişiyle paylaşmadım
Bence akışına bırak canım sağlıklı ise bebek zamanında gelecektirKızlar öyle korkuyorum ki bişi olacak diye ne kendimi tabloya eklettirebildim ne de hamilelik takvimimi açabildim. Sanki kendimi fazla kaptırınca üzülecekmişim gibi geliyor. Anne baba hariç (iş yerimdekiler biliyor riskli bir işte çalışıyorum) kimseye de söyleyemedim. Çok tuhaf bir ruh hali içindeyim.
Aslında mide bulantısı da aşermeye giriyormuş annem öyle söyledi internete baktım cidden öyleymişGünaydın kızlar benim mide bulantım hiç kalmadı diyebileceğim kadar azaldı artık burnuma yemek kokuları geliyor ve düşününce midem bulanmıyor aşermek bu mu? ☺
kim takip ettiğin eğitmen acaba?Günaydın kızlar. Artık sağlıklı beslenmeye ce egzersizlerime geri dönüyorum sonunda. Son 2 aydır çok saldım, psikolojim de bozuldu bence hasta gibi hissediyordum kendimi. Ama hasta değilim ki yaa sadece hamileyim. Dün koca bir tabak salata yedim öğün olarak. Karnım iniverdi hemen. Karbonhidrat protein tüketmekten davul gibi olmuşum farkında değilim. Eski halime dönmem lazım.Bol bol yeşillik ve yoğurt tüketin kızlar, hazımsızlık falan kalmıyor.
Pilatesime de tekrar başlıyorum inşallah. Takip ettiğim eğitmen de hamileymiş nasıl sevindim anlatamam.hamilelere uygun egzersiz videoları koymaya başladı, onları yapacağım inşallah. Sağlıkla ilerlesin de fazla kilo almamak ve vücut şeklimi bozmamak için her şeyi yapmaya hazırım.
Benim hiç böyle bir düşüncem olmadı aslında, tamamen utanıyorum.allah korusun bir şey olsa insanlara mahçup olacağınızı falan mı düşünüyorsunuz.
Eğitmenin ismini paylaşabilir misiniz ben de yavaştan sporlarıma başladımGünaydın kızlar. Artık sağlıklı beslenmeye ce egzersizlerime geri dönüyorum sonunda. Son 2 aydır çok saldım, psikolojim de bozuldu bence hasta gibi hissediyordum kendimi. Ama hasta değilim ki yaa sadece hamileyim. Dün koca bir tabak salata yedim öğün olarak. Karnım iniverdi hemen. Karbonhidrat protein tüketmekten davul gibi olmuşum farkında değilim. Eski halime dönmem lazım.Bol bol yeşillik ve yoğurt tüketin kızlar, hazımsızlık falan kalmıyor.
Pilatesime de tekrar başlıyorum inşallah. Takip ettiğim eğitmen de hamileymiş nasıl sevindim anlatamam.hamilelere uygun egzersiz videoları koymaya başladı, onları yapacağım inşallah. Sağlıkla ilerlesin de fazla kilo almamak ve vücut şeklimi bozmamak için her şeyi yapmaya hazırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?