2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kim takip ettiğin eğitmen acaba?
ben de başlamak istiyorum tekrar egzersizlere, çok ara verdim hemen popom düzleşmiş
Erçin köseoğlu. Çok tatlıdır. Uzun zamandır onun videolarını yapıyordum. Acayip etkili. Karın kaslarım çıkmıştı ah ah. Tabi hayal şu an kaslı karın. Bacak ve kalça ağırlıklı çalışmayı düşünüyorum. Bir de pelvik egzersizler doğuma çok yardımcıymış, onları yapacağım.

Ben de ortaokulda öğretmenim, bi kaç haftaya kadar bize de açılır. 40 kişi bir kaç sınıfa daha bölünür, ortalama 10 15 kişilik şeklinde. Dr unla konuş belki rapor verir. İdarene de bildir sınıf ders verilirken yardımcı olabilirler. Branşınız ne

Evet çok şükür herşey yolunda. İlk gittiğim doktor beni öyle korkuttu ki ne gebeliğimi mutlulukla yaşayabildim ne de bunu insanlarla paylaşabildim. İçime stresi ekti resmen hala o duygudan kurtulmaya çalışıyorum.

Evet doktor seçimi çok önemli gerçekten özellikle iletişim kurabilmek aklında soru işareti kalmaması

Bende öğretmenim ve idareye söylemedim. Nasıl olsa program belli diye. Ama bende kara kara düşünüyorum gidip gitmemeyi. Hoş gitmesem de kızım okula gidiyor olacak

not aldım, çok teşekkürler, bakacağım

Hamilelik pilatesini ilk 3 aylık değil de ikinci 3 aylık dönemde öneriyorlar diye duymuştum ilk 3 ay günde 45 dakika yürüyüş yapılması gerekiyormuş ben de pilates yapmak istiyorum ama şu 12 hafta geçtikten sonra sanırım başlıcam şimdilik yürüyüş

Merhaalar kilo aldınız mı ben zten biraz fazla kiloyla başlamıştım 63tum şimdi 65.9 oldum. Halsizlik vs durumları olunca fazla yemek yedim. Hamilelik boyunca fazla kilo almak istemiyorum ne yapmalıyim
9 haftalik oldum 3 kilo verdim bulantilardan yemege hasret kaldim desem yeridir koku olayi bitirdi beni. Lifli gidalar tuketirseniz daha iyi olabilir hem mide ve bagirsak sorunuda fazla olmaz bu surecte. Fazla karbonhidrat almamaya ozen gosterin sadece.

Allahın izniyle hicbir şey olmaz ben daha ailelerimize bile söylemedim ama bekledigim kalp atışını duymak onu duyduğum gibi herkese söylerim takımıda acarım diye düşünüyorum ama onun dışında korkma hiç iyi düşün iyi olsun kalbini ferah tut

Evet ben doğuma kadar plates yapmıştım arada yürüyüş hem kendini iyi hissediyorsun hem bebeğe hem doğuma yardımcı

Marketten alsan diyecem ama o an gördüğünü istiyor canım haklisin ve inşallah bir şey olmaz sonuçta tüm sorumluluk bebişin

Sabahları midesi Yanan veya Mideden gırtlağa gelen yanma hissi olan var mı? Reflüden oluyor sanırım

Marketten alsan diyecem ama o an gördüğünü istiyor canım haklisin ve inşallah bir şey olmaz sonuçta tüm sorumluluk bebişin

Yuruyuse gec saatte cikiyoruz insanlar azalsin diye marketlerde kapaliydi, belki eve soyleyebilirdik ama sabredemedim insallah olmaz

Arkadaşlar roborok s5 4250 gibi bişeye düşmüş bakan arkadaşlar vardı sanırım.

Bende öyleyim ya çok erken başladı ama asla geçmiyor bu sıralar aksine arttı da arttı umarım 12. Haftayı tamamlayınca geçer

Canım doğru söylüyorsun, ben de her ne kadar mesleğimi yapmasam da beden eğitimi öğretmeniyim. Yoga, pilates hepsinin eğitimlerini aldım ama şu süreçte yapmaya cesaret edemiyorum. Doktor da 3 aydan sonra yoğunlaş şimdilik sadece yürüyüş yeterli, hiç bişey için acele etmeye gerek yok uzun bir yol bu dedi Zaten benim bulantılardan yürümeye bile halim kalmıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…