2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bende ilk haftalar araştırmıştım, youtube 'da " Melinda Pedersen" diye bir kanal var hafta hafta 15er dk lık egzersizler var ve kadında hamile haftalara göre videolar çekmiş zamanla karnı büyüyo onunda çok hoş bi göz atın bulantılarım hafiflesin başlıcam bende

Çekinmenizin sebebini anlamadim yolunda gidiyorsa ise.Gidip nöbette tutacağim gerekirse. Sürekli rapor almak sizi de yipratir.

Son düzenleme:
bulantı bileklikklerinden sonra benimde bulantım kesildi çok sükür stres yapma rahat ol hep bulancak deil ya kesilicek illaki
Bulantı bilekliğini sen dedikten sonra araştırdım biraz ama gerek kalmadı çok şükür ileride yine başlarsa bilemem

Kızlar yine kanamam oldu yine hastaneye yattım iğne yapıldı rahim boyu kısalmış sanki rahim zorlanmış dedi halbuki hiçbişey yapmadım
Herkes bu bebek sağlıksız belki de yapacak bişey yok diyor hala kalbi atıyor dua edin kızlar napacağımı şaşırdım. Rabbimden hayırlısını istiyorum.

Canım benim dualarım seninle kimin ne dediğine bakıp stres yapma bebeğini düşün.Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin

Geçmiş olsun canım bunu da atlatırsın inşallah. Rahim boyu kısalması zorlanmayla olan bir şey mi ilk kez duydum

Canım benim dualarım seninle kimin ne dediğine bakıp stres yapma bebeğini düşün.Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin

İnşallah canım stres yapmıyorum kanamalar korkutuyor sadece ben rabbime bıraktım. Allah herşeyin en iyisini bilendir.

Geçmiş olsun canım bunu da atlatırsın inşallah. Rahim boyu kısalması zorlanmayla olan bir şey mi ilk kez duydum

Yine kanama görüldü ultrasonda zaten çok garip yani bilmiyorum artık gerçekten Akışına bıraktım rabbim hayırlısını nasip etsin

Canım ikili test yani detaylı ultrason istemediklerini sende 11_13 haftalarda yapılıyor için rahatlardı hem benimde bu gün 10+4 haftaya Çarşamba yaptıracağim

Canım ikili test yani detaylı ultrason istemediklerini sende 11_13 haftalarda yapılıyor için rahatlardı hem benimde bu gün 10+4 haftaya Çarşamba yaptıracağim
Benimde şuan 10+4 canım ikili için 12. Hafta gelecektim normalde. Ya bilmiyorum ki şuna bebek iyi dedi doktor yine bekleyeceğim yani.. Duanızı eksik etmeyin

Canım sen herkesin dediğine bakma. Doktorun en iyisini bilir. Çok geçmiş olsun. Dua ediyorum senin ve bebeğin için. Umarım bebeğin sağlıklıdır ve seni bırakmaz

Benimde şuan 10+4 canım ikili için 12. Hafta gelecektim normalde. Ya bilmiyorum ki şuna bebek iyi dedi doktor yine bekleyeceğim yani.. Duanızı eksik etmeyin
Çok geçmiş olsun canım ikili testi daha erken yapma ihtimalleri yok mu? Ya da 10. haftadan sonra yapılan nifty testi var ama ne kadar sürede çıkıyor hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…