2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynı duygukarı yasıyor her lavaboya gttgmde inş birşey yoktur diye kimseylede paylaşmadm burda sizlerle paylaşıyorum içimi rahatlatmak için ama iyi düşünmelim iyi olsun

Sanırım düşük yapıyorum suan bel ve kaşık agrım vardı ve punto srklınde kanamam oldu bıraDan doktora gideceğim

Çok geçmiş olsun canım ikili testi daha erken yapma ihtimalleri yok mu? Ya da 10. haftadan sonra yapılan nifty testi var ama ne kadar sürede çıkıyor hiç bilmiyorum.
Ben de tedirginim bi ruh haline giriyor tekrar çikiyorum Allahimdan hayirlisi artik benim de iş te öğrendi sağlikçiyim çünkü. sağlikli olsun başka bir şey istemiyorum

Çok geçmiş olsun canım ikili testi daha erken yapma ihtimalleri yok mu? Ya da 10. haftadan sonra yapılan nifty testi var ama ne kadar sürede çıkıyor hiç bilmiyorum.

Bilmiyorum Doktora onu Soramadım henüz. Serum takıldı aşırı halsizim

Hilalcim çok çok geçmiş olsun, sen içini ferah tut

Bilmiyorum Doktora onu Soramadım henüz. Serum takıldı aşırı halsizim
Nifty test zaten bebekteki genlere bakmak için değil mi? Sanırım şu an durum sizinle alakalı rahimden kaynaklanan bi kanamaysa eğer o yüzden nifty ya da ikili test bi çözüm olmaz heralde. Bol dinlenme ve dua, umarım düzelir bir an önce.

geçmiş olsun canım.
herkes dediğin kim, doktorlar mı? sen mümkün oldukça dinlenmene bak ve doktorlar hariç kimsenin dediğine kafanı takma

Bebek için sağlıksız diyorlarmış. En azından yaptırırsa içi rahat eder.

Kızlar tahlil sonuclarım çıktı idrar yollarnda hafif enfeksiyon varmıs 1 tane ilaç verdi onu tek bikez kullanıcam tsh 1 hafta içinde 3,24 den 1,73 e düştü hafta içi 1 tam hafta sonu bölüp içiyodum 1 haftada bu kadar düştü bana hergün 1 tane 25 mg kullan dedi ama ben onun dediğini yapmıcam cünkü öyle yaparsam dibe iner oda iiyi değil hafta içi yarım haftasonu 1 tam içicem 3 hafta sonra kontrole çağırdı bir daha kalp atısı bakıcakmış yani 9+ 4 olduğumda bi daha gidicem tsh gene baktırırım bakalım nası gecicek koskoca 3 hafta bu arada üşümemi sordum kan değerlerin iyi üşümenin sebebi kansızlık deil hamilelikten pregostoron hormonuyla ilgili olabilir dedi.

Canım içini ferah tut Rabbim yardımcın olsun

Hilalcim çok çok geçmiş olsun, sen içini ferah tut
Çok geçmiş olsun canım
Hayırlısıyla sağlıkla bunu da atlatırsın inşallah
Nasipten öteye yol yok, bebeğinin nasibi siznledir inşallah
geçmiş olsun canım.
herkes dediğin kim, doktorlar mı? sen mümkün oldukça dinlenmene bak ve doktorlar hariç kimsenin dediğine kafanı takma
Canım içini ferah tut Rabbim yardımcın olsun

Kızlar hepinizden Allah razı olsun doktor bebek iyi kalbi atıyor kanama alanı var yine dedi evde durma burada yat evde kanaman arttıkça kafaya takar üzülürsün dedi önlem amaçlı yatırdı yani kısacası bebeğim benimle kalmak isterse kalacak gitmek isterse gidecek rabbimden başka kimse bilemez. Evet etraftakiler duyan arkadaşlarım filan bebek sağlıksızdır belki böyle olması daha iyidir belki üzülme dediler ne düşüneceğimi şaşırdık rabbim kimseye yaşatmasın. Şuan iyi de kötü de bişey diyemiyoruz takip edicez dedi doktor. ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah.

Cok gecmis olsun, insallah bebegin seninle kalacak icini ferah tut. Dualarimiz seninle

Aynen canım benim de hal kalmıyor ama işte 3 ayı atlatalım da yaparız inşallah ikinci 3 ay balayı gibi diyor doktorum insallah öyledir

Kizlar size aklima takilan bir sey sorucam, Allah korusun bebegin kalbi durursa hissedilmiyor mu? Belirtiler tamamen yok olunca biraz endiselendim bende kanama filan mi oluyor yoksa hic belirti olmuyor mu? Doktora gittigimizde mi usg ile anliyoruz sadece

Canım benim içini ferah tut bebeğin sana sıkı sıkı bağlanmıştır ve sağlıklıdır inşallah dualarım seninle inşallah bunu da atlatcaksın güzel şekilde çıkcaksın hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…