- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #8.221
Aynı duygukarı yasıyor her lavaboya gttgmde inş birşey yoktur diye kimseylede paylaşmadm burda sizlerle paylaşıyorum içimi rahatlatmak için ama iyi düşünmelim iyi olsunKızlar öyle korkuyorum ki bişi olacak diye ne kendimi tabloya eklettirebildim ne de hamilelik takvimimi açabildim. Sanki kendimi fazla kaptırınca üzülecekmişim gibi geliyor. Anne baba hariç (iş yerimdekiler biliyor riskli bir işte çalışıyorum) kimseye de söyleyemedim. Çok tuhaf bir ruh hali içindeyim.
Sanırım düşük yapıyorum suan bel ve kaşık agrım vardı ve punto srklınde kanamam oldu bıraDan doktora gideceğimBende de oldu kshve sarı leke içerde kanama alanım vsr htta büyümüş te baya kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum ve 3 günde pruloton iğne yapıyorum bol bol yat dinlen geçer. İnş. Bebek nie görmedi onu anlamadım. Geç döllenme mi yda kaç haftalık
Ben de tedirginim bi ruh haline giriyor tekrar çikiyorum Allahimdan hayirlisi artik benim de iş te öğrendi sağlikçiyim çünkü. sağlikli olsun başka bir şey istemiyorumÇok geçmiş olsun canım ikili testi daha erken yapma ihtimalleri yok mu? Ya da 10. haftadan sonra yapılan nifty testi var ama ne kadar sürede çıkıyor hiç bilmiyorum.
canım nifty bir hafta gibi süreçte çıkıyor diye biliyorumÇok geçmiş olsun canım ikili testi daha erken yapma ihtimalleri yok mu? Ya da 10. haftadan sonra yapılan nifty testi var ama ne kadar sürede çıkıyor hiç bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım ikili testi daha erken yapma ihtimalleri yok mu? Ya da 10. haftadan sonra yapılan nifty testi var ama ne kadar sürede çıkıyor hiç bilmiyorum.
Hilalcim çok çok geçmiş olsun, sen içini ferah tutKızlar yine kanamam oldu yine hastaneye yattım iğne yapıldı rahim boyu kısalmış sanki rahim zorlanmış dedi halbuki hiçbişey yapmadım
Herkes bu bebek sağlıksız belki de yapacak bişey yok diyor hala kalbi atıyor dua edin kızlar napacağımı şaşırdım. Rabbimden hayırlısını istiyorum.
Nifty test zaten bebekteki genlere bakmak için değil mi? Sanırım şu an durum sizinle alakalı rahimden kaynaklanan bi kanamaysa eğer o yüzden nifty ya da ikili test bi çözüm olmaz heralde. Bol dinlenme ve dua, umarım düzelir bir an önce.Bilmiyorum Doktora onu Soramadım henüz. Serum takıldı aşırı halsizim
Çok geçmiş olsun canımBilmiyorum Doktora onu Soramadım henüz. Serum takıldı aşırı halsizim
Kızlar yine kanamam oldu yine hastaneye yattım iğne yapıldı rahim boyu kısalmış sanki rahim zorlanmış dedi halbuki hiçbişey yapmadım
Herkes bu bebek sağlıksız belki de yapacak bişey yok diyor hala kalbi atıyor dua edin kızlar napacağımı şaşırdım. Rabbimden hayırlısını istiyorum.
Üf benimde öyle kocaman oldularKızlar, göğüslerim çok çok büyüdü. Sizde durumlar nasıl?
Bebek için sağlıksız diyorlarmış. En azından yaptırırsa içi rahat eder.Nifty test zaten bebekteki genlere bakmak için değil mi? Sanırım şu an durum sizinle alakalı rahimden kaynaklanan bi kanamaysa eğer o yüzden nifty ya da ikili test bi çözüm olmaz heralde. Bol dinlenme ve dua, umarım düzelir bir an önce.
Canım içini ferah tut Rabbim yardımcın olsunKızlar yine kanamam oldu yine hastaneye yattım iğne yapıldı rahim boyu kısalmış sanki rahim zorlanmış dedi halbuki hiçbişey yapmadım
Doktoru bebek iyi demiş sanırım onu diyen çevresindekiler.Bebek için sağlıksız diyorlarmış. En azından yaptırırsa içi rahat eder.
Canım yeni okudum göründün mü doktora önemli bir şey yoktur inşallah?Sanırım düşük yapıyorum suan bel ve kaşık agrım vardı ve punto srklınde kanamam oldu bıraDan doktora gideceğim
Hilalcim çok çok geçmiş olsun, sen içini ferah tut
Çok geçmiş olsun canım
Hayırlısıyla sağlıkla bunu da atlatırsın inşallah
Nasipten öteye yol yok, bebeğinin nasibi siznledir inşallah
geçmiş olsun canım.
herkes dediğin kim, doktorlar mı? sen mümkün oldukça dinlenmene bak ve doktorlar hariç kimsenin dediğine kafanı takma
Canım içini ferah tut Rabbim yardımcın olsun
Kızlar yine kanamam oldu yine hastaneye yattım iğne yapıldı rahim boyu kısalmış sanki rahim zorlanmış dedi halbuki hiçbişey yapmadım
Aynen canım benim de hal kalmıyor ama işte 3 ayı atlatalım da yaparız inşallah ikinci 3 ay balayı gibi diyor doktorum insallah öyledirCanım doğru söylüyorsun, ben de her ne kadar mesleğimi yapmasam da beden eğitimi öğretmeniyim. Yoga, pilates hepsinin eğitimlerini aldım ama şu süreçte yapmaya cesaret edemiyorum. Doktor da 3 aydan sonra yoğunlaş şimdilik sadece yürüyüş yeterli, hiç bişey için acele etmeye gerek yok uzun bir yol bu dediZaten benim bulantılardan yürümeye bile halim kalmıyor da
Canım benim içini ferah tut bebeğin sana sıkı sıkı bağlanmıştır ve sağlıklıdır inşallahKızlar yine kanamam oldu yine hastaneye yattım iğne yapıldı rahim boyu kısalmış sanki rahim zorlanmış dedi halbuki hiçbişey yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?