2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Valla bende kilo almisim 6+4 de 62 ydim doktor kilo alma bi daha ki gelene kadar demisti. Bugun de kahvalti yapmadim muz yedim ve bol su ictim sabah 62 ciktim yine. Daha kahvalti yapmadan 62 yani nasil olcak bilmiyorum, odem gibi bir sey var karnimda bebek mi gobek mi gaz mi belli degil boyum 1.74 biraz ordan kurtariyoruz biraz ama yinede dikkat etmeye basladim yine

Benimde hamile olduğum belli oluyor.

Gazdır o gaz şaka bir yana şişkinlik olur sonra azalık karnın çıkar yada benim öyle olmuştu

Aynen canimm burasinin ucuz oldugunu biliyordum ben kisin cok grip olurum hep rapor yazdirmaya buraya geliyordum normalde acibadem e basladik iste bizde cuma oraya gidicem, arasinda daglar kadar fark var fiyat olarak
Evet acıbadem tabi çok daha fazla alıyor ben doğum için sordum 2 yıl önce 18 bin dediler dedim çocuğu siz doğurup veriyorsunuz diye

Evet acıbadem tabi çok daha fazla alıyor ben doğum için sordum 2 yıl önce 18 bin dediler dedim çocuğu siz doğurup veriyorsunuz diye

Haha galiba acibademler arasi da fark oluyor cunku benim gittigim kozyatagi subesi bu sene normal 12 500, epidural normal 13 700 mu oyle biseyler demisti. Sigorta karsilamasa bende hayatta bu kadar para vermezdim ama karsilayacak gibi gozukuyor. Belki iki uc bin fark odeyebiliriz

Aa iyiymiş valla tabi ki bölgeye semte göre değişiklik yapıyorlar zaten ve o kadarı da karşılamak göze gelmez zaten

Bende istanbuldayken anadolu sağlık merkezinde doğum yapmıştım 7 yıl önce normal doğum 12 bindi sezaryen daha da fazlaydı . Ama kuaför hizmeti doğumdan sonra eşinle başbaşa yemek hizmeti bile vardı odaya kuaför geliyordu fön çekiyordu. Yemek zamanı bile önce liste veriyorlardı sen tercihini yapıyordun ona göre geliyordu yemekler

Abdominal gözükmedi vajinal usg ile işte burda deyince nasil bi sevinç bende kalp atişinida duyduk çok şükür Yarın işe başlicam hayirlisi inşallah. Daha doktorumu seçemedim doğum iznine gidiyormuş bu doktor üstelik nöbet tutabilirsin dedi yeni gideceğim daha iş ortamına ücretsiz izin mi alsam aklimda bir taraftan sorular bi yandan sevinç Hayirlisi sağlikli güzel ilerler inşallah. Çalişan sağlikçi olan var mi aramizda acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…