2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ne guzel normal doguma cok ozeniyorum ilki sezeryandi bir turlu sancim gelmedi suni sanciya ragmen yapamadim smdi normal dusunemiyorum sen kim normal dogum kim diyorum gercektn insanin kendini bilmesi onemli direk sezeryn olucak
Normal beni çok korkutuyor aslında en sağlıklısı hem bebek hem anne için bakalım doktoruma çok güvendim çıkarken hatta normal doğururum ya dedim ama bu düşüncem 3 dk sürdü

Ne guzel normal doguma cok ozeniyorum ilki sezeryandi bir turlu sancim gelmedi suni sanciya ragmen yapamadim smdi normal dusunemiyorum sen kim normal dogum kim diyorum gercektn insanin kendini bilmesi onemli direk sezeryn olucak
22 saat agri sonrasi suni sanci ile oldu Allahtan doktorum anlayisli idi bebekte bir ters bir durum olmadikca beklerim ben dedi cunku cok istiyordum normal olmasini kesim falan atilmadi zaten az bir yirtik oldu 3 dikislik olana kadar illaki zorlaniyorsun ama bittimi hicbirsey olmamis gibi rahatliyorsun hic yatmadim zaten dogum sonrasi hep ayaktaydim.

Normal beni çok korkutuyor aslında en sağlıklısı hem bebek hem anne için bakalım doktoruma çok güvendim çıkarken hatta normal doğururum ya dedim ama bu düşüncem 3 dk sürdü
Bende güvensizlikten sezaryen doğum yaptım çok evhamlıyım. Dr seninle normal başlasak bile sezaryen olur dedi stresten. Birdenbire sezaryendense planlı olsun dedi. 39 da planlı sezaryen yaptım. Hiç sıkıntım olmadı sonrasında ama şu istmosel olayından sonra pişmanlıklarım olmadı değil.

Sezeryandan sonra dikiş atılan kısımda bi hissizlik oluyormuş diyorlar, doğru mu acaba?

ben de normal doğum taraftarıyım ama mecbur kalınırsa tabii ki sezeryan. korkuyorum da normal doğumdan, çok kesi atılırsa falan diye.

Evet hemde 6 ay kadar Belki daha da fazla uyuşukluk hissediyorsun. Dokunduğunda bi hissizlik oluyor. Ama sana bir sıkıntısı olmuyor.

Önemli olan her zaman anne ve bebek sağlığı hep böyle söyledim ben normal doğum istedim çok şükür ki öylede oldu isteyen herkese istediği gibi doğum olur inşallah

benim 16 saat sürdü sonra bebek stres oldu kakasını yaptı acil sezeryana alındım midesi yıkandı o yüzden artık riske atmak istemiyorum ya bişey olsaydı bebege pişman oldum hemen sezeryan yapmadım diye ama denemedim demiyorum denedim olmadı bu sefer gördüm denesemde olmuyo

kızlar 6 + 6 yım solumda bebeğin olduğu tarafta kasık batmam var böyle olduğunda 4 haftalıkken kanamam olmuştu şimdi kanamam yok ama skntıya girdim inş bişey olmuyodu normal mı bu haftada sizde oldumu böle ani iğne batması gibi

Evet canim bende de gece saga sola donerken oluyor. Hatta dun gece cok ani dondum diger tarafa, hemen bir batma oldu ama cok kisa suruyor benim ki 5 10 saniye kadar 4 haftalikken bende de yerlesme kanamasi olmustu 3 gun leke seklinde kahverengi gelmisti onun disinda hic olmadi

Gunaydin kizlarr

Benim bugun karsiya gecme gunum, metro ve metrobusun tum merdivenlerini yuruyerek ciktim hareket olsun diye metronun icinde de cift maske yapmistim baya nefes nefese kaldim, yarin ben evdeyim spora basliyorum artik boyle olmayacak pantolonlarim da dar geliyor suan gecen gun fotografini attigim gibi kancali tokayla genisletip giydim bugun

Kanama olmadı ama hepimizde ağrı batma gibi şeyler oluyor o yüzden normaldir ama yine de her insan farklı rahatsız hissedersen doktora sor için rahat etsin

Ben de yine dün gece çiğ köfte dürüm yedim . Gece çok acıkıyorum ve canım inanılmaz karbonhidrat istiyor bazen kendime engel olsam da çoğu zaman yiyorum ne yalan söyliyim. Ama hep eşimin yüzünden bence. Yemek yemeyi çok seven bir insan zaten beni de kendine ortak belledi artık sürekli bunu yer misin, şunu getireyim mi deyip duruyor. Sanırım sonlara doğru yuvarlancam

Canım bende çok araştırdım bu konuyu hatta geçen akşam bende mesaj attım gruba yasayan var mı diye. Ama şundan dolayı oluyormuş büyük ihtimal., bebek artık büyümeye başladığı için yabi rahim genişlediği için ufak batma ağrı tarzı şeyler normalmiş. Bende panik yapıyorum kanamam olmuştu çünkü ama agrım olmamıştı. Şükür geçti hemen. Bende simdi 7+4 te yim. Inşallah bir sorun yaşamayız insanı tedirgin ediyor. Ama senin agrın çok artarsa ya da sıklasirsa doktoruna bi soule bakalım

gün olarak aynıyız, benim de aynı şekilde ufak bi sancı gibi bi batmam var.
eğilip kalkarsam, yatarken dönersem daha çok, normal dümdüz durursam yine var ama daha az

eğer kafana takılıyorsa bi doktoruna sor ama bir problem olmaması lazım

Sezaryen de korkulacak bir şey değil 1-2 gün yattığın yerden doğrulmak sıkıntı olabiliyor. Eve geldiğimin ertesi günü misafir ağırlamıştım. Hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum hep. Ben sezaryene ağlaya ağlaya girdim çok korkuyordum. Ama hiç öyle korkulacak bişey değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…