2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar hepinize teeşekkür ederim verdiğiniz cvplar için aynen oturuken durup dururken çok ani 2 saniye süren iğne batması gibi kanamam yok ama bi sorayım dedim normal mi bu haftalarda tmm içim rahatladı

kızlar hepinize teeşekkür ederim verdiğiniz cvplar için aynen oturuken durup dururken çok ani 2 saniye süren iğne batması gibi kanamam yok ama bi sorayım dedim normal mi bu haftalarda tmm içim rahatladı
Benimde ani harekette çok acı verici şekilde ağrı saplanıyor. Rahim kasları gerildiği için diye biliyorum bende. Adet sancısı gibi ağrı olmadıktan sonra sorun yok.

Kızlar günaydın. Size bir şey sormak istiyorum. Yerleşme kanaması sizde yumurtlamadan kaç gün sonra oldu? Ya da adetten kaç gün sonra? Benim yaklaşık 15 gün sonra oldu? Bu kadar geç olması normal mi?

Beni de ekleyebilir misiniz yaş 32 - 3.gebelik.

Anne ve bebekte riskli bir durum yoksa zaten normal ilerliyor ama tabi yasadiginiz durumda ve farkli olasiliklarda sezeryana donuyor mecburen saglikla gelsinlerde hersey gelir gecer.

Kızlar günaydın. Size bir şey sormak istiyorum. Yerleşme kanaması sizde yumurtlamadan kaç gün sonra oldu? Ya da adetten kaç gün sonra? Benim yaklaşık 15 gün sonra oldu? Bu kadar geç olması normal mi?
yanılmıyorsam bende yumurtlamadan 12 gün sonra olmuştu.

Amin canım, yani ona gelmesin bize gelsin diyoruz çoğu zaman, evlat insanın en yumuşak karnı

Ne guzel normal doguma cok ozeniyorum ilki sezeryandi bir turlu sancim gelmedi suni sanciya ragmen yapamadim smdi normal dusunemiyorum sen kim normal dogum kim diyorum gercektn insanin kendini bilmesi onemli direk sezeryn olucak
Kendime benzettim

dene dene bulantı çok zor hamilelikte bulantımı doğum mu bebek doğduktan sonra uykusuzlukmu hangisi zor deseler bulantı derim ilk hamileliğimden biliyorum inş hemen geçer seninde
Ise yariyorsa ben de alayim. Bana zofran bile care olmadi kesinlikle uykusuzlugu bir milyon kez tercih ederim mide bulantisina. Yasayaman bilemez cok kotu

Canim beni eklememissin :) sat 16 agustos yas 31 ilk gebelik kilo 75

Ise yariyorsa ben de alayim. Bana zofran bile care olmadi kesinlikle uykusuzlugu bir milyon kez tercih ederim mide bulantisina. Yasayaman bilemez cok kotu
bende işe yaradı diyorum ama ben şuan 6+6 yım sizn haftanız daha ilerimi bilmiyorum sonraki haftalar bende olur mu bilmiyorum ilk hamileliğimde çok erken başlamıştı ve çok uzuun sürmüştü yataktan çıkamazdım tuvalete yüürüyemezdim su içemezdim bişey yiyemezdim sürekli safra çıkarıyodum sırtım batıyodu nası anlatsam tarifi yok hayatımda hiç böyle olmamıştım o yüzden pskolojimi bozdu o bulantıları ömrümce unutamam halinizi çok ii anlıyorum çok isterim herkeste işe yarasın akupunktur bölgesine koyucaksınız bilekte yeri önemli iki tendon arasına bilekleri acıtıyo ama umrumda deil o bulantılar olmasında hiç önemli deil ilk hamileliğimde kullanmadım bileklik bilmiyorum o zaman kullansaydımda işe yarıcak mıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…