2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Geç döllenme olmuştur belki

Aslinda hic erken degil her gun artiyor fiyat ama eger bir sey olursa ben aldigim seylere baka baka aglarim heralde o yuzden biraz endise ediyorum

Erken mi geç mi bilmiyorum ama Allah korusun bir kayıp olursa hatırası can yakar diye çok erken almak iyi değil gibi sanki. Şöyle 7. Ayda filan almak daha iyi sanki.

Aslinda hic erken degil her gun artiyor fiyat ama eger bir sey olursa ben aldigim seylere baka baka aglarim heralde o yuzden biraz endise ediyorum
Benim de tek endişem bu. İlk hamileliğimde annem sevinçten hemen bi tulum örmüştü. Kürtajdan sonra artık normale döndüğümde bile o tulumu hatta ipini bile gördüğümde ağlıyordum. Allah hep güzel şeylerle karşılaştırsın, inşallah aldığımız her şeyi giydiği, kullandığı günleri görelim bebişlerimizin

Büyük
Bende madennsuyu fln iciyorum ama yok yani 3 gun oldu hayatimda hic boyle olmamisti sizim sizim sizliyor gozukiyim bi doktora
Büyük ihtimalle magnezyum eksikliğindendir eğer bir rahatsızlık yoksa şayet. Geçen hafta bende de vardı dizlerimde o ağrı çünkü. Bol bol muz yemek maden suyu filan içmek gerek. Ya da direkt magnezyum takviyesi alabilirsiniz eczaneden. İlerde bu kramplar çok olacak malesef ki çok acılı ağrılı şekilde.

Bende aynı durumdayım canim. Oglumda böyle değildi ama bu gebeligimde ilişki gününden emin olmama rağmen 5-6 gün geri çıktı. Yarın duyacagim kalp atışını bende nasipse 6+2 olacak ulstrasona göre.

Insallah insallah Allah herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin

Erken mi geç mi bilmiyorum ama Allah korusun bir kayıp olursa hatırası can yakar diye çok erken almak iyi değil gibi sanki. Şöyle 7. Ayda filan almak daha iyi sanki.

Cok haklisinn, sadece bebek mobilyasini biraz erken almaliyiz cunku pandemiden dolayi en az 3 ay ileri zamana atiyor mobilya sirketleri. Biz temmuzdan beri bekliyoruz mobilyalari hala eksiklerimiz var cunku oradan biliyorum

Benim adetten 5 gün önce 40 çıkmıştı. Yani hcg değeri bi kıstas değil ama karşılaştırınca geç döllenme gibi görünüyor.

Bende aynı durumdayım canim. Oglumda böyle değildi ama bu gebeligimde ilişki gününden emin olmama rağmen 5-6 gün geri çıktı. Yarın duyacagim kalp atışını bende nasipse 6+2 olacak ulstrasona göre.
Inşallah duyarsın canım sende kalp atışını o zaman rahatlıyor insan güzel haberlerini bekliyorum doğumda hemen hemen aynı olacak sanırım

Benim adetten 5 gün önce 40 çıkmıştı. Yani hcg değeri bi kıstas değil ama karşılaştırınca geç döllenme gibi görünüyor.
Doktor vitamin eksikliği falan mı var diye terddüt etti ama normal çıkmıştı bugün kalp atışlarını duyunxa biraz gerginliğimm geçti sapasağlam doğar inşallah

Cok haklisinn, sadece bebek mobilyasini biraz erken almaliyiz cunku pandemiden dolayi en az 3 ay ileri zamana atiyor mobilya sirketleri. Biz temmuzdan beri bekliyoruz mobilyalari hala eksiklerimiz var cunku oradan biliyorum

Bence de daha cok erken almak icin, kur da zaten aldi basini gitti, bebek 6-7 aylik olana kadar iki kati olmayacak artis..

Bi de o donem daha keyifli olur gibime geliyor bakmasi

İsterseniz telefon numarası vereyim görüşün, bana da doktor verdi numarayı, görüşeceğiniz kişi yönlendirir.

Kızlar ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bulantım kesildi enerjim yükseldi neden sizce?
Hep ilk aylardaki gibi olmayacağız ki çok normal. Ben bir gün çok enerjik oluyorum, bir gün yorgun halsiz, doktora sordum bugün normal dedi. Hamilelik hastalık gibi değil sonuçta, bünyemiz alıştı sayılır artık.

Farkındayım ama hep bi telaş hali var hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…