2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bebek 6 7 haftalarda kesenin saginami yerlesmisti solunami yakin yerlesmisti sola yakin yerlestiyse erkek diyolar

Onu bilmiyorum cuma gunu sordum ilk kez sagina yerlesmis dedi 9+4 du cuma gunu iki haftaya belki belli olur bizimde

Bana hic biri uymuyor, kalbi 150 atiyordu ilk dinledigimde simdi 180. Sag tarafa yerlesmis, yumurtlama gunu iliski oldu. Hic bulanti olmadi, ayaklarim hep usur, bas agrisi olmustu. Goguste kararmada yok. Bence belirtiyle hic alakali degil
Canım 7+2 de 150 atıyordu beninde. 140 ve üzeri kız oluyormuş genellikle. Senin yumurtlama günümü ilişki çatlama günümü? Ben de çok merak ediyorum.

Canım 7+2 de 150 atıyordu beninde. 140 ve üzeri kız oluyormuş genellikle. Senin yumurtlama günümü ilişki çatlama günümü? Ben de çok merak ediyorum.

Benim sat 10 agustos, planli gebelik oldugu icin adetin 9. Gunu gitmistim bir yumurtan buyumus erken yumurtlamissin degerlendir demisti. Ovulasyon testi yap catlamazsa, igneyle catlatiriz demisti. Eve gidince aksam ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti ve o zaman denedik 19 u catlamisti. 29 nda da ogrendim zaten

Tekrar hayırlı olsun canım. Çift çizgiden sonra silikleşince çatlama oluyormuş canım.

Canım Allah razı olsun inşallah yavrum benimle kalsın hep. soruna gelirsem ben hiç kalp atışı sayısını sormadım hep düşük olacak mı korkusuyla kalp atışı var demeleri bile bana yetiyordu o yüzden bilmiyorum canım.
Saglikla gelsin insallah yasama azmi olan bir cocuk bence iciniz rahat olsun hersey duzelir yoluna girer.

Ya evet yaşama azmi olsun baba tutunun artık paşam diyorum Allah razı olsun
Erkek bebek belli olanlar belirtileriniz neler yumurtlama gunumu iliski olmustu
Canım benim belli oldu ben yumurtlama takibi yapmamıştım ama şunu kesin söyleyebilirim adetten sonraki ilk günler içinde ilişki olmuştu ve ozaman döllenme oldugunda erkek oluyor muhtele en bende öyle oldu yani

Benim de kese çok geç göründü mesela. Keseyi gördüklerinde ne yolk salk ne de bebek vardı içinde. 1 hafta sonra direkt bebeği gördük kalp atışıyla beraber.
Bakalım iki hafta da kese gördük bebek yok ama kesede büyüme vardı inşallah bu hafta bebeği görürüz yoksa oluşmayacak artık demek oluyor hakkımda hayırlısını versin rabbim

Aa oyle mi ben cift olunca pik oluyor o zaman deniyorsun diye biliyorum sadece
Tabi o çift günlerini değerlendiriyor insanlar ama çiftten sonra 24_36 saat sonra çatlama oluyormuş. Benim göğüslerim 75'ten 100'e terfi etti bir de. Sol göğsüm daha büyük hatta. Senin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…