2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Oyyy maşallah ne guzel erkenden görmüşsün inşallah benimde hayırlı haber gelir perşembe randevu verdi yoksa sonlandirilacak

Insallah gec dollenmedir canim senin benim erken dollenmeydi 2 hafta 6 gunken ogrenmistim. Bir de gitmeden bol bol su ic ben o kadar cok su iciyorum ki karnimdan gorsun diye eve tuvalete zor yetisiyorum. Insallah gorursun persembe gunu

Zaten perşembe randevum var inşallah bebeği görsek büyük ihtimal kalp atışı için bekleriz yani doktoruma güvenim çok ilk hamilelik doğum ve sonrası o kadar memnun kaldım ki bakalım ne olacak

Inşallah hicbir sorun yaşamaz mutlu bir hamilelik geçirirsin canım ve sağ ol bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama belirsizlik çok yoruyor

Canım bi hafta değil bir gün bile fark ediyor istersen 3-4 gün sonra yeniden git

Sağ 18 agustos yani 7+4 şuan ama geç döllenme dedi de bu kadar geç olur mu bilemedim ilk çocuğumu 6+1 de görüp kalp atışı duymuştum ama vajinal ultrasonla
Ben keseyi 6 haftalıkken gördüm kalp atışını da 6 haftanın sonlarında vajinal duydum bence normal yani geç döllenme olmuş olabilir

Maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğluşunu
İnşallah canım ben çok tehlike atlattım hala tedirginim düşük riskim yüksek ama bugün medipol de duygu hanım öyle güzel konuştu ki resmen bana moral motivasyon verdi Allah razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin 1 haftadır her gün ağlıyordum korkularla herkes nazar değdirdin erken söyledin dedi içim acıdı ne bileyim hep mutsuzum bu hafta.. 1 hafta sonra ilk defa bugün sevinçten gözümden yaş geldi elhamdülillah rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah yavrumu.

Canım çok kötü şeyler yaşadın ama çok şükür elhamdülillah sonu hayır oldu bak bebisin sana tutundu kendini belli bile etti dua etmekten başka çaremiz yok rabbim kazasız belasız bebislerimize kavuştursun inşallah sende dua et bizim için benim kesem aşağıda diye çok korkuyorum verende Allah alanda. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim gibi yapma 1 haftadır her gün mutsuz ve ağladım. Ne bileyim korkular öyle büyüdü ki hala risk var bende de ama umut doluyum bilmiyorum doktor duygu hanım sayesinde içimi rahatlattğı kesin.. Tabi ama herşeyi rabbim bilir verende o o alanda o inşallah rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize

Amin canım aminnnnnn

Evet kızlar ben dayanamıyorum söyleyeceğim cinsiyeti öğrendim sata göre tam 11 haftalık bugün.. Doktor kesin erkek dedi
heyyyooooooo ilk öğrenen sensin canımmmm Hadi sağlıcakla gelsin oğluşunnn insalllahhhh çektiğin sıkıntılı günlerin bir daha hiç uğramasınnnn cooook sevindimmmm

heyyyooooooo ilk öğrenen sensin canımmmm Hadi sağlıcakla gelsin oğluşunnn insalllahhhh çektiğin sıkıntılı günlerin bir daha hiç uğramasınnnn cooook sevindimmmm

Yaaaa kuzum m İnşallah uğramasın rabbim korusun evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…