2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tabi o çift günlerini değerlendiriyor insanlar ama çiftten sonra 24_36 saat sonra çatlama oluyormuş. Benim göğüslerim 75'ten 100'e terfi etti bir de. Sol göğsüm daha büyük hatta. Senin nasıl?
Benim de göğüslerim çok büyüdü ve çok hassaslaştı 80 den 90 a çıktım ben de nerdeyse

Tabi o çift günlerini değerlendiriyor insanlar ama çiftten sonra 24_36 saat sonra çatlama oluyormuş. Benim göğüslerim 75'ten 100'e terfi etti bir de. Sol göğsüm daha büyük hatta. Senin nasıl?

Benim 85 di 90 olmustur simdi o kadar dikkat etmedim ikisi de ayni gibi

K

Insalla ama keseyi gördüğümde içinde bebeği de görmüşsündür dimi
Kese ilk görüldüğünde içinde bebek görülmüyor sadede boş bi kese olarak görülüyor. Bir hafta sonra bebek ancak görülebilecek kadar büyümüş oluyor. Yani senin kesen geç döllenme olduğunu gösteriyor zaten çünkü henüz küçük, bebek sağlıksız olduğunda kese baya büyüyor ama bebek büyümüyor veya görülmüyor vs. Benim öyle olmuştu..

Benim gögüs uçlarım acıyor dokununca ama büyüme hiç olmadı zaten kücük ler bakalım nasıl olacak kücükte olsa emzirebilirim inşallah

1 hafta arayla gittim ikisindede bebek yoktu kese übüyümüştüsadece balık bu hafta herşey belli olacak

Benim de göğüslerim çok büyüdü ve çok hassaslaştı 80 den 90 a çıktım ben de nerdeyse
Ay büyüme bende de fena. Zaten küçük sayılmazlardı şimdi hiçbi yere sığdıramıyorum. 5.-6. haftalardaki hassasiyeti yok o zaman yan bile yatamıyorum birbirinin üstüne geliyor diye.

Ay büyüme bende de fena. Zaten küçük sayılmazlardı şimdi hiçbi yere sığdıramıyorum. 5.-6. haftalardaki hassasiyeti yok o zaman yan bile yatamıyorum birbirinin üstüne geliyor diye.
Ben de normale büyük göğüslüyüm, hamileyken aşırı büyümüştü, daha da büyümez herhalde dedim ama doğumdan sonra her biri en az iki kilo vardı bence
Yani diyeceğim şu sen bi de süt girince gör o memişleri
Enginlere sığmam taşarım modunda takılıyorlar

1 hafta arayla gittim ikisindede bebek yoktu kese übüyümüştüsadece balık bu hafta herşey belli olacak
Canım yazdıklarını okudum, inşallah hayırlı haberler alırsın
Belirsizlik içinde kalmak daha yıpratıcı oluyor haklısın.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Doğuma kadar kaç olur Allah bilir değişiyor sanırım ben göğüs hassasiyeti çok yaşamamıştım gebeliğin başında şimdi daha fazla var

Evet kızlar ben dayanamıyorum söyleyeceğim cinsiyeti öğrendim sata göre tam 11 haftalık bugün.. Doktor kesin erkek dedi
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minik adam var mıydı erkek belirtileri? Kese şekli, aşerme vs?

Canım yazdıklarını okudum, inşallah hayırlı haberler alırsın ❣
Belirsizlik içinde kalmak daha yıpratıcı oluyor haklısın.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Teşekkürler canım amin çok sağ ol iyi dileklerine hayırlısıyla ne ise haberdar edicem umarım hepimiz için hayırlı sağlıklı hamilelikler ve bebekler olur

Kızlar ikili test vakitler yaklaşıyor 11-14 haftalar arasında yapıyor ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum yaptırmak için 11+3,4 o civarlarda gidicem ama devlette mi yaptırsam özelde mi kararsız kaldım bulunduğum yer küçük bi ilçe

Muhtemelen keseyi ilk görüşünde çok küçüktür keseyi ikinci görüşünde de 20 mm kadar yoksa bebek zaten görünmüyor. İnşallah bu gidişinde bebişini de kalp atışını da görürsün canım

Amin inşallah canım valla hiç bilmiyorum doktor büyümüş ilkine göre dedi ama olcu vermedi bende gerek duymadım çünkü ne kadar olur falan hiç bilmediğimden

Ben de küçük bir ilçedeyim, benim olduğum ilçeye kadın doğumcu haftada bir geldiği için ben yakın olan diğer ilçeye gidiyorum ama orda da ikili test yapmıyorlar diye duydum daha önce giden birinden
20 Ekim 12+2 de randevum var, eğer test için ildeki hastaneye gönderirse ben özelde yaptırmayı düşünüyorum ama özel doktorta da ilde, bana her türlü yol görünüyor yani.
İlk gebeliğimde hep ile gittim takip için ama şimdi peşimde çocukla zor geliyor o kadar yolu gitmek (80 km)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…