2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
haftaya da beni çağırdı cinsiyet için gidicez bakalım neler söylicek o zamana 11+4 filan oluyorum haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum ayyyy heyecan kapladı içimi
Yaa inşallah gösterir minik cinsiyetinii İnsan heyecanlanıyorr benim doktor 14.haftada söylüyormuş sanırım eğer öyleyse çoook var Gerçi ben doktordan hemen öğrenmeyi düşünmüyorum herkesle aynı anda öğrenmeyi düşünüyorum sabredebilirsem

Hayırlı haberler alalım hep beraber inşallah

Canım kalp atış hızı nedir bebeğinin?

Evet kızlar ben dayanamıyorum söyleyeceğim cinsiyeti öğrendim sata göre tam 11 haftalık bugün.. Doktor kesin erkek dedi
Canım sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasip etsin inşaallah Allah. Oğlun hayırlı olsun. Kendimce cinsiyetle ilgili bir araştırma yapıyorum. Hurafe mi bilmiyorum merakediyorum diye tüm arkadaşlarıma soruyorum. Bebeğin 7+ lı haftalarda kalp atım hızı 140 ve altı ise erkek 140 ve üzeri kız oluyormuş. Sen öğrendin diye sana da soruyorum. Allah oğlunu kucağına almayı nasip ettin inşaallah

Canım bi hafta değil bir gün bile fark ediyor istersen 3-4 gün sonra yeniden git
P.tesi gideyim mi diyorsun kimi bekle diyor ama oluşsa şimdiye olmalı olmasa da sorunlu bir bebiş olmazmi diye düşünüyorum sende mi öyle düşünüyorsun

P.tesi gideyim mi diyorsun kimi bekle diyor ama oluşsa şimdiye olmalı olmasa da sorunlu bir bebiş olmazmi diye düşünüyorum sende mi öyle düşünüyorsun
Ya canım kimisinin çok çok geç duyuluyor 8-9. Haftalarda ama yine de bi git pazartesi salı bence doktor yönlendirir zaten sonra baktın duyamadın ki insallah duyarsın cuma yeniden gidersin öyle beklemek zor olduğu için dedim erken git diye

Valla o kadar zor ki bilsem diyorum ona göre hareket edicem bir de halsizlik ağrı falan var hamile gibiyim ama bebek yok galiba sonlanacak mi diye düşünmek çok yıpratıyor

Valla o kadar zor ki bilsem diyorum ona göre hareket edicem bir de halsizlik ağrı falan var hamile gibiyim ama bebek yok galiba sonlanacak mi diye düşünmek çok yıpratıyor

Canim bencede evde kendini persembe gunune kadar strese sokma pazartesi yada sali gidersin zaten yolk sac dedikleri sey gozukecek sanirim ilk. Insallah olusmustur, benimde ilk bos keseydi cuma gitmistim sanirim sali gel yolk sac olusmali demisti saliya kadar oyle gormustuk minicik bir sey. Ama bu sefer vajinal daha net baktirabilirsin de. Icini ferah tut, kotu seyler dusunme

Kızlar karından ultrasonla bebeği ilk ne zaman gördünüz ve kalp atışını ilk hangi haftada duydunuz benim için çok önemli acil cevap verebilir misiniz
Canım ben 6+1 de keseyi gördüm bebek yoktu. 15 gün sonrasına randevu verdi doktorumuz. Şu an 7+4 deyiz. Perşembe günü gidicez inşallah

Erkek bebek belli olanlar belirtileriniz neler yumurtlama gunumu iliski olmustu

Bana hic biri uymuyor, kalbi 150 atiyordu ilk dinledigimde simdi 180. Sag tarafa yerlesmis, yumurtlama gunu iliski oldu. Hic bulanti olmadi, ayaklarim hep usur, bas agrisi olmustu. Goguste kararmada yok. Bence belirtiyle hic alakali degil

Büyük ihtimal öyle yaparım ya da biraz sandım var akşama doğru acile gidersem de bakarlar diye düşünüyorum

Bana hic biri uymuyor, kalbi 150 atiyordu ilk dinledigimde simdi 180. Sag tarafa yerlesmis, yumurtlama gunu iliski oldu. Hic bulanti olmadi, ayaklarim hep usur, bas agrisi olmustu. Goguste kararmada yok. Bence belirtiyle hic alakali degil
Bebek 6 7 haftalarda kesenin saginami yerlesmisti solunami yakin yerlesmisti sola yakin yerlestiyse erkek diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…