2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende öyleyim canım inanılmaz hassas ve ara ara kanıyorlar

biraz takip edip geçmezse diş doktoruna gidin mutlaka. (ama şunu şunu yapmamız lazım derse hemen onaylamayın, kadın doğum doktorunuz hayır diyebilir..)

geçmiş olsun

Insallah gerek kalmaz agrinda olmaz bende gitmedim ya pandemi surecinde sadece bir kere temmuzda kuafore gitmistim onun disinda markete bile nerdeyse hic gitmiyorum, disarda kahve iciceksek yemek yiceksek bile yemek gelene kadar maskeyle bekliyoruz filan oyle bir tipiz benim koku da yapmadi gorunur curukte yok bildigin bir dis eksik bu surecin bitmesini bekliyorum. Ilerde muhtemelen porselen gibi bir sey yapilmasi gerekecek cook uzun isler

Bende de fırçalarken ve sabah uyandığımda ağzımda kan tadı oluyor hafif kaynamış oluyo

Kızlar ilk kez rüyamda bebek gördüm daha doğrusu bebeği görmedim cinsiyeti söylüyorlardı bana kontrolüm iki hafta sonra inşallah öğrenirim ve rüyamdaki gibi çıkacak mı çok merak ettim

Selam kizlar yazamiyorum bi kac zamandir umarim herkes iyidir soyke bir mesajlara baktim KeriminHilali tebrikler canim cinsiyeti ogrenmissin cok sevindim oglusun oluyormus

Dayim vefat etti o yuzden pek kendimde degilim. Hamile oldugumdan beri uc vefat haberi aldim yani cok yipratici bir donem oldu benim icin hicbiseye konsantre olamiyorum.
Allah hepimize ve sevdiklerimize en basta saglik versin kizlar

Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah aynı zamana denk gelmesi senin için çok kötü olmuş Allah sabır versin kuzum bebisini düşün kendini üzmemeye çalış

başın sağolsun canım
allah size uzun ömürler ve sabır versin...

Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah aynı zamana denk gelmesi senin için çok kötü olmuş Allah sabır versin kuzum bebisini düşün kendini üzmemeye çalış ☹
Cok sagol cnm hepimiz sagolalim iste kendimi uzmemeye calisiyorum ama o kdr zor ki bugunde sacmasapan kramplar yasiyorim stresten herhalde biraz dinlenmeye calisiyorum simdi ins kisa surede toparlicam cok tesekkurederim mesajn icn

Idrar her turlu kopurur cunku idrarda urik asit var:)

Kizlar sea band aldim bulantilar icin ay insallah gecer ya bugun cok fena bulaniyor..

Benim gögüs uçlarım acıyor dokununca ama büyüme hiç olmadı zaten kücük ler bakalım nasıl olacak kücükte olsa emzirebilirim inşallah
Sen hiç dert etme canım benim ablamda ilk bebeğinde neredeyse yok denecek kadar küçüktü göğüsleri. Rabbim her şeyin çaresini veriyor. Hiç aç bırakır mı o minik melekleri

Canım başınız sağolsun böyle üstüste üzüntüler yaşamak çok yoruyor insanı bebeğini düşünmelisin ayakta durmalısın

Kızlar ikili tarama testini kontrole gittiğiniz dr mu yapacak benim dr yapmıyormuş şimdiye kadar kaç dr aradıysam randevu vermiyor kontrol olduğum dr da ikili tarama testini yaptır öyle randevu verelim diyor ne yapacağım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…