2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Basin sagolsun mekani cennet olsun. Zaten zor bir durum insan bu haliyle cok daha farkli etkileniyor olmali.

Ben ilk hamileliğimde doktor perinatologa yönlendirmişti. Bu seferki 2 li testi yapalım dedi. Sanırım kendi yapacak

2 kızım var ikisinde de kendi doktorum yapmıştı. prosedürler değiştimi bilmiyorum. son doğumum 2018.

Kizlar bugun ayaha kalkarken takildim kablllara duscek gibi oldum dusmedm aradan 2 saat sonra akintinin icinde kirmizi hafif kan vardi akintiya bulasmis normal midir yarn doktorada gitcem acaba bise olmusmudur diye baktrcam

Kizlar bugun ayaha kalkarken takildim kablllara duscek gibi oldum dusmedm aradan 2 saat sonra akintinin icinde kirmizi hafif kan vardi akintiya bulasmis normal midir yarn doktorada gitcem acaba bise olmusmudur diye baktrcam

Yarini bekleme istersen belki hic bir sey yoktur ama icin rahat etmesi icin bugun gitsen daha iyi olur bence

Yokki ozeller 5de kapandi devlete gitsem bakarlarmi doktor yok ki devlette

Ozellerin acil servisinde bakarlar ki en azindan usg de kanama alani mi var bir sey mi var aklindakileri sorarsin. Sonucta biz her an tehlike gecirebiliriz illa doktorun muayene saatini beklemeye gerek yok bence acil servis de ilgilenebilirler

Bir çözüm bulursan beni haberdar eder misin canım ya . Bende bulantıdan çok çekiyorum
Insallah canim ya denize dusen yilana saril. Ne zor gunlerim geciyor. Ucuncu hamileligim. Digerlerindede boyleydim ama bu daha da asiri gibi bilmem ki digerleri nasil gecmis gitmis

Ozellerin acil servisinde bakarlar ki en azindan usg de kanama alani mi var bir sey mi var aklindakileri sorarsin. Sonucta biz her an tehlike gecirebiliriz illa doktorun muayene saatini beklemeye gerek yok bence acil servis de ilgilenebilirler
Ozelin acilinde kadin dogum uzmani yok ki kim bakcak bana arayip sorsam mi baska doktorlar anlar mi acil doktoru

2 kızım var ikisinde de kendi doktorum yapmıştı. prosedürler değiştimi bilmiyorum. son doğumum 2018.
Ben yurtdışındayım iki hamileliğimde böyle testler yapılmadı 16-17 sene önceydi ama bunda dr kendisi yapmıyormuş başka dr yönlendirdi o çok doluyum diye almadı en az 5 dr aradık hiç biri kabul etmedi işin kötüsü benim doktoruma bu testi yaptırmadan tekrar randevu vermiyor

Ozelin acilinde kadin dogum uzmani yok ki kim bakcak bana arayip sorsam mi baska doktorlar anlar mi acil doktoru

Bir ara istersen ilgilenen biri mutlaka vardir belki ebe hemsiresi. Istersen doktoruna mesaj at onun yonlendirmesiyle hareket edersin

Amin teşekkür ederim yeşil elmayı deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…