2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün sabahtan beri karnım ağrıyor hafif. Gaz mıdır nedir anlamadım, uzanmaya çalışıyorum ama tedirgin de oldum.

Kızlar bugün sabahtan beri karnım ağrıyor hafif. Gaz mıdır nedir anlamadım, uzanmaya çalışıyorum ama tedirgin de oldum.
Adet gunun felan olabilirmi? Ben buyuk kizimda cok kotu karin agrisi yasamistim bir hafta felan ama elhamdurullah hic bisey olmamisti... bence normal

Merhabalar kızlar ben bulantılarımdan dolayı kötü oldum baya evde yemek yapamaz oldum eşim de annemgile getirdi beni burda daha iyi oldum annem yapınca yemeği rahat da yiyorum yada hava değişimi mi artık nedir biraz toparladım yani.bulantilarim azaldı şükür. Birde dün rüya gördüm bebekle ilgili hamilelik den kaynaklı baya duygusaldim rüyanın etkisinde kaldım burdada doktora gitmek istemedim küçük yer ayın 23 ünde randevum bekleyecem eve gidince giderim dedim 1ay da bir gel dedi doktor ama ben bebeği görmeden duramıyorum rüyada etkili oldu heralde. Inşallah sağ salim sıkıntısız kucaklarimiza alırız kızlar

Çok normalllllllll doktorum gibi söyledim ha çok normallllll korkmaaaaa diyor bana sürekli bazen kızıyor da her şeye evham yapıyormuşum (regl olacakmış gibi ağrı yaşayacaksın 12.haftaya kadar demişti bana)

Insallah canim ya denize dusen yilana saril. Ne zor gunlerim geciyor. Ucuncu hamileligim. Digerlerindede boyleydim ama bu daha da asiri gibi bilmem ki digerleri nasil gecmis gitmis
Allah yardımcımız olsun Benim ilk bebeğim onun heyecanıyla katlanıyorum ama git gide zorluyor beni

Adet gunun felan olabilirmi? Ben buyuk kizimda cok kotu karin agrisi yasamistim bir hafta felan ama elhamdurullah hic bisey olmamisti... bence normal
Kasık ağrısı olsa öyle diyeceğim de karnım ağrıyor yukarılar yani. İnşallah önemsizdir.

Regl ağrısı gibi değil canım, karnım ağrıyor böyle nasıl diyeyim göbek bölgesi, hafif yanlara doğru. İnşallah önemsizdir.

Ben de yemek yapamıyorum dahası evde pişen yemekleri de yiyemiyorum. Her gün akşam dışarı çıkıp yemek yer olduk. Bakalım nereye kadar böyle gidecek.
Senin gibi ben de kötü bir rüya görmüştüm hala da etkisindeyim Perşembe kontrolum var muhtemelen sonra ayda bir gel der

Bizde hep aparatif idare ettik yemekleri ya dışarı ya kahvaltı baktım olmuyor iki de çocuk var benim.gerçekten zor oluyor. 1 ay beklemek zor oluyor ya rüyada etkiliyor insanı baya.

Gazdır canım kesin çok değişik ağrılar yapabiliyor gaz. Ayaklarını sıcak tut bakalım iyi gelecek mi? Yediklerini de gözden geçir gaz yapıcı bir şeyler yedin mi bir kontrol et

Regl ağrısı gibi değil canım, karnım ağrıyor böyle nasıl diyeyim göbek bölgesi, hafif yanlara doğru. İnşallah önemsizdir.
Canim bende yasiyorum ayni seyleri bugun yatakta sagdan sola donerken gobek deligimin yani bir kasildi anlatamam kramp gibi desen oyle de degil damar cekildi sanki ordan bazen cok agrim oluyor jaftaya bugun gidicem doktora yani hep bi icimde gidip bebegimi gorme hevesi var hep bi korku

Kızlar eşim korona pozitif çıktı bende belirti falan yok hamilelere etki etmiyormuş fazla doğru mu
Canm kesin bilimsel bi calisma var oldugunu pek sanmiyorum bulasmaz vesaire diye .bu surecte annenler falan yakinsa enazindan 14 gun onlarda khal yoksa evde muhakkak odalari ayır tedbirlerini al cok gecms olsun acil sifalar diliyorum

Kızlar eşim korona pozitif çıktı bende belirti falan yok hamilelere etki etmiyormuş fazla doğru mu
Çok geçmiş olsun, Hamilelik korona bulaşması açısından bi olumlu ya da olumsuz bir etkisi yok diye biliyorum. bağışıklık güçlendirici şeylerle beslenin bol bol

Öncelikle çok geçmiş olsun umarım hafif atlatır. Hamilelere de aynı derecede etki ediyor diye biliyorum. Hamile olmak ne avantaj ne dezavantaj. O yüzden eşiniz mümkünse odadan çıkmasın sizde evden dışarıya çıkmayın kimseyle temasta bulunmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…