- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #9.461
Büyük ihtimalle belli olur canım çok çok nadir sakladıkları da oluyor ama. Kasıma da çok varmış yahuSelam kızlar nasılsınız?Ben sonraki muayenem taa kasım ayında. O zamana cinsiyet belli olur mu acaba? Hamileliğin en zevkli kısımları sanırım isim arama ve alışveriş cinsiyet öğrenmeden şu an hiçbirini yapamıyorum.
Kızlar birde karbonat testi var cinsiyet belirlemede ne kadar doğru bilmiyorum ama yabancı sayfalarda gördüm idrarına karbonat döküyorsun köpürürse erkek köpürmezse kız oluyormuş youtubeden bakarsanızO da pek tutmuyor canım ,ben de ona tutunmaya çalışıyorum amabenim kızımda halim çok fenaydı, bi arkadaşım da kız doğurdu ama o çok rahat geçirmişti. Bunda kızıma nazaran daha iyiyim diye erkek mi acaba diyorum ama hiç belli olmuyor
Ah canım geçmiş olsun. Hamilelikte diş problemleri çok yaşanıyor. Kendi doktoruna mesaj atıp Bilgi al istersen. Benim doktorum izin veriyor ilk 3 ay.beeeeeen bu cumartesi sabahtan gidiyorum.
bu arada dayanamayıp diş doktoruna gititm öğle aramda, meğersem 3 tane çürük varmış ağzımda. gel dolgu yapalım bir şey olmaz dedi güvenemedim
Son gittiğimde her şey yolundaydı, 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. Hiç sormuyor bile yaptırmak istiyor musun diye. Çok emrivaki geldi bu doktoru da değiştireceğim gibi.Büyük ihtimalle belli olur canım çok çok nadir sakladıkları da oluyor ama. Kasıma da çok varmış yahu
Doktorlar ikili testi yapılması gereken birşey olarak gördükleri için sormamaları açıkcası bana garip gelmiyorSon gittiğimde her şey yolundaydı, 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. Hiç sormuyor bile yaptırmak istiyor musun diye. Çok emrivaki geldi bu doktoru da değiştireceğim gibi.
Çoğu doktor sormuyordur benceSon gittiğimde her şey yolundaydı, 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. Hiç sormuyor bile yaptırmak istiyor musun diye. Çok emrivaki geldi bu doktoru da değiştireceğim gibi.
doktorundan konuşabilirsin bence önce. gebeliğin ileriki sürecinde daha da canını sıkabilir bu konu.beeeeeen bu cumartesi sabahtan gidiyorum.
bu arada dayanamayıp diş doktoruna gititm öğle aramda, meğersem 3 tane çürük varmış ağzımda. gel dolgu yapalım bir şey olmaz dedi güvenemedim
beeeeeen bu cumartesi sabahtan gidiyorum.
Ah canım geçmiş olsun. Hamilelikte diş problemleri çok yaşanıyor. Kendi doktoruna mesaj atıp Bilgi al istersen. Benim doktorum izin veriyor ilk 3 ay.
doktorundan konuşabilirsin bence önce. gebeliğin ileriki sürecinde daha da canını sıkabilir bu konu.
Cok gecmis olsun, benimde mayis ayinda arkadaki dislerimden birinin dolgusu dusmustu tofita yerken. Haziran ayinda disciler acilinca bile gitmemistim agri yapmadigindan hala gitmedimagri yok bir de zaten hepsi komple dustu o disin dolguyla beraber, ilk basta kucuk bir dis parcasi vardi cok rahatsiz ediyordu dilimi hep oraya goturuyordum. Ama simdi agri yok, rahatsiz eden durumu yok o yuzden dogum sonrasini beklicem insallah agrimaz benimde
duzeltiyorum kese boyle olunca erkek oluyoKızlar Tahminlerinizi alayım 7 haftalık usg resmi ☺
Ay inşallah görürüz hayırlı haberlerle dönerizBende cumartesi sabaha aldım eşim de gelebilsin diye artık eller kollar parmaklar net görülür
Hafta sonuna doğru gidiyoruz o zaman 3 ümüz de, hem biraz daha büyümüş olurbeeeeeen bu cumartesi sabahtan gidiyorum.
Çürük çok derin değil ve dayanabilirseniz uyuşturmadan dolgu yaptırabilirsiniz içinize sinmezse ,ben normal zamanda da sadece dolgu olacaksa uyuşturmadan dolgu yaptırıyorum iğneden korkum yok ama sonraki o uyuşukluk hissini sevmiyorum geçmiş olsun bu aradabeeeeeen bu cumartesi sabahtan gidiyorum.
Canım muhtemelen belli olmuş olurSelam kızlar nasılsınız?Ben sonraki muayenem taa kasım ayında. O zamana cinsiyet belli olur mu acaba? Hamileliğin en zevkli kısımları sanırım isim arama ve alışveriş cinsiyet öğrenmeden şu an hiçbirini yapamıyorum.
Ben ben benBu hafta kimler doktora gidiyooor? ben cuma günü sabah gidicem inşallah. Bu zamana kadarki kontrollerden hiçbir şey anlamadım hep bir sorunum çıktı gittim kısacık muayene oldum geldimbebişi net görürüm heralde artık yani inşallah
Son gittiğimde her şey yolundaydı, 3 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi. Hiç sormuyor bile yaptırmak istiyor musun diye. Çok emrivaki geldi bu doktoru da değiştireceğim gibi.
Bu hafta kimler doktora gidiyooor? ben cuma günü sabah gidicem inşallah. Bu zamana kadarki kontrollerden hiçbir şey anlamadım hep bir sorunum çıktı gittim kısacık muayene oldum geldimbebişi net görürüm heralde artık yani inşallah
Yaa hadi bakalım inşallah gösterir. En son ben öğreneceğim sanırım cinsiyeti.Ben ben benikili için ve de cinsiyet için gidicem canım kısmet olursa perşembe ya da cuma gitmeyi düşünüyorum eşimin çalışma durumuna göre
Hahahahah göstermezse benim de kontrol bir ay sonraYaa hadi bakalım inşallah gösterir. En son ben öğreneceğim sanırım cinsiyeti.
Çürük çok derin değil ve dayanabilirseniz uyuşturmadan dolgu yaptırabilirsiniz içinize sinmezse ,ben normal zamanda da sadece dolgu olacaksa uyuşturmadan dolgu yaptırıyorum iğneden korkum yok ama sonraki o uyuşukluk hissini sevmiyorum geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?