2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de normal doğumu hiç düşünmeyen bir taraftayım. Doktoruma da ilk muayenede söyledim sezeryan istiyorum diye.
Günaydın sezerya bir ameliyat nihayetinde mecbur kalmadıkça tavsiye etmem normal her zaman iyidir sezeryanla iyileşme süresi daha uzun oluyor emzirmek zor WC zor herşey zor

Kuzular aslında sezaryen 0 sorunsuz muhteşem geçiyor diye bir gerçekte yok malesef.. Çünkü şöyle doğum başlangıcına hazırlanmayan çocuk sezaryenle birden alındığı zaman oranlama yapılırsa solunum sıkıntısı, strese bağlı başka sıkıntılar vs yenidoğana yatan oranı normal doğuma göre cok daha fazla. Bir doktorumuz şöyle derdi bir evde kapı varken camdan çıkar mısın? Tabii ki mecburi durumlar sonucu sezaryen gerekli olabiliyor ama sadece korkudan dolayı doğumun normal gidişatını kötü düşünmeyin ki artık epiduralli normal doğum aşırı yaygın durumda. Bende normal doğum isteyenlerdenim, şartlar uygun olduğu sürece en sağlıklısı da bu

Günaydın kızlar bugün tam 9+4 oldum. Birkaç gün öncesine kadar fena şekilde kuyruk sokumum ağruyordu. İlk gebeliğimde de olmuştu ama bu kadar kuvvetli değildi o zaman ağrısı. Ağrım olduğu zaman mide bulantımda oluyordu. Şimdi o ağrı gitti 2 gündür çok rahatım ama bulantım da gitti şimdi aldı beni bi korku. Taaa haftaya randevum. Belirtileri azalan var mı bu tarihte. İlk gebeliğimde 18. Haftaya kadar sürmüştü açıkçası bunda da böyle bekliyordum

ay işte cehalet konuşacak şimdi; epiduralli normal doğum tam nasıl oluyor?
epidural'in ağrı kesici olduğunu biliyorum o kadar :)

ay işte cehalet konuşacak şimdi; epiduralli normal doğum tam nasıl oluyor?
epidural'in ağrı kesici olduğunu biliyorum o kadar :)
Açılma 4cm olduğunda epidurali takıyorlar ama tamamen hissiz değilsin sezaryendeki gibi. Ikınma hissini yakalaman için dozu hafif veriliyor. Az sancılı bir doğum oluyor böylece.

Açılma 4cm olduğunda epidurali takıyorlar ama tamamen hissiz değilsin sezaryendeki gibi. Ikınma hissini yakalaman için dozu hafif veriliyor. Az sancılı bir doğum oluyor böylece.

aaa çok güzelmiş? neden herkes bunu yaptırmıyor :)

Gunaydinn
Bende 9+2 yim aslinda ultrasona gore 10+2 bende de belirti yok ama iki gundur sadece sag kasigimda inanilmaz batma vardi ara ara kendini hissettiren. Bu sabah o da kaybolmus goguslerimde ki o sislik hissi de biraz daha azaldi. Heralde bende tum bunlari dusunerek dun gece ruyamda ic camasirimda kan oldugunu doktora gittigimizi gordum baya aglayarak uyandim. Korkmayalim arada belirti hissettiriyo bazen de boyle kayboluyor sanirim

aaa çok güzelmiş? neden herkes bunu yaptırmıyor :)

Aslinda baya yaptiran var bunu 2 bin kadar fiyat farki oluyor bir de normal dogumla arasinda ama bencede cok daha rahat en azindan bir aciklik olana kadar rahat edebiliriz

Bende birkaç gün önce aynısını gördüm. Hatta öyle gerçek gibiydi ki. Kanı görüyorum gece gece telaş yapmayayım Hastaneye gidemeyiz eşime sabah söyleyeyim diyorum rüyamda.

Ben de dün gece çok kötü rüyalar gördüm 4 aylık oluyorum o zamana kadar hiç doktora gitmiyor oluyorum sıra alıyorum ama başka doktora sıra veriyorlar bir türlü kendi doktoruma ulaşamıyorum beni içeri almıyorlar falan çok yoruldum bu gece rüyamda. Ve rahat uyuyamadım hiç

Bende birkaç gün önce aynısını gördüm. Hatta öyle gerçek gibiydi ki. Kanı görüyorum gece gece telaş yapmayayım Hastaneye gidemeyiz eşime sabah söyleyeyim diyorum rüyamda.

Benimki de cok gercekti uyanir uyanmaz hemen kontrol ettim kendimi Ben doktora da gidiyordum ama kendi doktorumda randevu yoktu, baska birine verdiler doktor hic benimle ilgilenmiyordu bebegim dusuyo su progestani vermicek misin artik diye aglayarak bagiriyordum sonra uyanmisim ayy ruyasi bile cok kotuydu. Allah kimseye yasatmasin

Beni de kendi doktoruma vermiyorlardi tum gun bebegi dusunuyoruz kasigim batiyor bir sey mi oldu filan diye boyle ruyalar gormemiz cok normal. Allah herkesin kucagina almak nasip etsin

dün gece birebir aynı rüyayı gördüm desem, kan görüyorum açık renkli damla damla ve panikliyorum. sabah kalktım gerçekten oldu sandım bi süre, 10 dakika falan geçti ayılmam için

dün gece birebir aynı rüyayı gördüm desem, kan görüyorum açık renkli damla damla ve panikliyorum. sabah kalktım gerçekten oldu sandım bi süre, 10 dakika falan geçti ayılmam için
Bende iki gün önce kötü rüya gördüm bebekle ilgili. Aynı dönemde çok kişinin böyle rüyalar görmesi şaşırttı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…