2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Beni de kendi doktoruma vermiyorlardi tum gun bebegi dusunuyoruz kasigim batiyor bir sey mi oldu filan diye boyle ruyalar gormemiz cok normal. Allah herkesin kucagina almak nasip etsin
dün gece birebir aynı rüyayı gördüm desem, kan görüyorum açık renkli damla damla ve panikliyorum. sabah kalktım gerçekten oldu sandım bi süre, 10 dakika falan geçti ayılmam için
Hepimiz benzer rüyalar görmüşüz gebeliğimi öğrendiğimden beri ilk kez dün gece çok huzursuz uyudum sürekli uyandım.Kendimizi çok dinlediğimiz ve düşündüğümüz için oluyor demekki. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

kizlar banda bisey soyleyn sn sn adet tarhm 7 eylul 12 ekmde doktora gittm degerm 1685 çıkti ama kese görnmedi normelmi

Kızlar sabah duşa girdim cıktım dışarı çıkacaktım hazırlanıyordum ki bir de ne göreyim sol kasığımın üzeri hafif bir şişlikkk sağ tarafıma baktım yok bastırdım biraz sağ taraf içe göçüyo resmen ama sol hafif bastırınca değişik bi hissiyat oldu bebişim orda bi yerdeeee

Benim de solda canım, en başından beri o taraf daha şiş. Elime de sert geliyor.

kizlar banda bisey soyleyn sn sn adet tarhm 7 eylul 12 ekmde doktora gittm degerm 1685 çıkti ama kese görnmedi normelmi
normal olabilir karından bakıldıysa özellikle normalde 2000 ve üstünde karından küçükte olsa gözüküyor beni ilk muayeneye doktorum 2000 den sonra gel o zman keseyi de görürüz demişti

aaa çok güzelmiş? neden herkes bunu yaptırmıyor :)
Şartlar müsaitse yani kemik yapın normal doğuma uygunsa, min 4 cm açılman varsa bebek yola geldiyse veriyorlar sırttan epidurali o bütün büyük sancıları hissetmeden normal doğuruyorsun hatta "prenses doğum" diye geçiyor Ekstra bir ücreti oluyor ama bildiğim kadarıyla fazla bir farkı yok

Ruyalar o kadar gercekci oluyor ki gecen cok sinir oldugum birini ruyamda isiriyordum bi uyandim yastigi isiriyorum. Gecen yine elimle keci besliyorum ot veriyorum onun salyalari o elimde islakligi o kadar netti ki bi de dislerinde braket filan var benim ruyalar korku turunden komedi turune atladi imdb 9.3

ya kızlar bende kusma olmadı hiç ama sürekli bişey yedikten sonra midem yanıyor gibi oluyor ve açta olsam tok da olsam sürekli gegiriyorum utanıyorum artık her yerde çıkıyor sizde de böyle oluyor mu hiç
Hormonlar reflü yapabiliyormuş diye okumuştum. Progesteron özellikle. Öf bütün dengemiz bozuldu. Ananlık zor.

gercektenmi cok tesekkr ederm canm ya insallah cuma gozukur bende rahatlarm
mesela ben değerimi gördükten sonra biraz daha sabrettim bi 10 gün falan daha bekledim gittiğimde 6+4 olmuştu o zaman hem keseyi hem bebeği ve en güzeli kalp atışını da duymuştuk sende eğer dayanabilirsen biraz daha bekleyip gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…