2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de normal doğumu hiç düşünmeyen bir taraftayım. Doktoruma da ilk muayenede söyledim sezeryan istiyorum diye.

Yenmiyormus kizlar aklinizda olsun sizinde bende yemem bir daha

Ağrı değil ama diğer sebeplerden ben de sezaryen istiyorum hatta hamile kalmadan önce bile fikrim buydu. çevremde doğumsal sıkıntılara bağlı engelli olan bi tanıdığım var, vajinal doğum esnasında oluşmuş. Ondan beridir korkarım vajinal doğumdan. Başıma neler geleceğini bilmemek acayip ürkütüyor. Bir de bende astım var normalde bile nefes kontrolüm çok iyi değil malum doğumda baya sağlam bi nefes gerekiyor

Evet burda bi arkadaş vardı dikiş yakın die htta kürtaj olmuştu. Allahım korusun sizleri bizleri. Birde merak ettiğim bişey var. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum acaba normal doğuma engel mi bu?

Neden yenmiyor? Pişmiş olan karides, kalamar ve ahtapotta herhangi bir problem yok yiyebilirsiniz. Sadece midye önerilmiyor.

Evet bende pismis diye yedim ama buraya yazdiktan sonra baktim ki boyle bir bilgi var neyse bir kereden bir sey olmaz asermisim gibi dusunucem

Eklentiler

• SmartSelect_20201013-210225_Chrome.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 39
A _anna_ bugün kontrolün vardı diye hatırlıyorum Nasıl geçti
Ahh canım unutmamışsın. Bugün gittik, bebişimizi gördük, kıpır kıpırdı, maşallah sağlıklı görünüyor, o kadar rahatladım ki anlatamam. Bulantılarım azalınca biraz içim sıkılmıştı. Şimdi 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi doktor, sanırım o zaman ense kalınlığı falan bakıcak, ikili testi yaptırıcaz. Ama şimdilik iyi.
Senin de perşembeydi di mi? Mutlaka yazzzzz

Ben oglumda kullaniyordum ve doktor bu yüzden sezeryan önerdi. Ben normal dogum istiyordum. Ama riskleri fazlaymis

Evet bende pismis diye yedim ama buraya yazdiktan sonra baktim ki boyle bir bilgi var neyse bir kereden bir sey olmaz asermisim gibi dusunucem
Bu bahsettiği çiğ karides iyi piştiği sürece bakteri kalmayacaktır. Karidesi yemeyi bırakmayı düşünmüyorum hatta yarın yemeye gitcem çok severim

Ben oglumda kullaniyordum ve doktor bu yüzden sezeryan önerdi. Ben normal dogum istiyordum. Ama riskleri fazlaymis
Öyle duymuştum bende evet. Gerçi normal doğuma korkarım ama yinede olabilir belki dedim ona hazırlarım kendimi birde erken doğum riski oluyor mu bu kan sulandırıcılarda?

Selam kızlar nasılsınız 100e yakin sayfa falan birikmiş gene okuyamadım kim ne alemde bulantiyla nasıl baş ediyorsunuz en baştan beri çok bulantim oluyordu ama bugün itibariyle kusmaya da başladım hiçbirşey yiyemiyorum bu arada 8 haftalık olduk biz

Ben bilmedigim donemde yeni gebeyken midye karides ahtapot gommustum. Ama sonrasinda bebegi ogrenince yemedim simdi yazarken bile yutkunuyorum ama uzun sure yok bunlar

Kan sulandirici ve corasprin normal doguma engel degil. Bence simdiden dogum icin kendinizi sartlamayin akisina birakin o an ne sekilde nasil gerekiyorsa oyle olacak diye dusunun.

Kan sulandirici ve corasprin normal doguma engel degil. Bence simdiden dogum icin kendinizi sartlamayin akisina birakin o an ne sekilde nasil gerekiyorsa oyle olacak diye dusunun.
Yani şsrtlamadım açıkçası. arkadaşım ebe bugün konuştuk öyle normal doğum önerince ki tabiki o an ne gerekiyorsa o olcakta. Sormak istedim. Ama sanırım çoğu sezeryan ile sonuçlanıyor kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullananlarda

Evet Perşembe Az kaldı
Çok sevindim iyi geçtiğine

Kızlar şuan baya adet sancısı gibi sancım var.
Bugün kızım çok ağladı , 28 aylık ve birkaç gündür memeden kesmeye çalışıyorum. Bugün ne uyku uyudu ne yemek yedi. Avaz avaz ağladı , o ağladıkça ben ağladım. Günümüz sinir harbi gibi geçti, memeden ayırmak ne zormuş
Gerginlikten sancı oldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…