2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu haftalarda rahatsız etmeye başlayacak ben 13. Haftada hamilelik pantolonu ve taytı almıştım çok rahat etmiştim. Tayt inanılmaz rahat oluyor h&m den almıştım ben online sipariş vereCeğim yine

Bu haftalarda rahatsız etmeye başlayacak ben 13. Haftada hamilelik pantolonu ve taytı almıştım çok rahat etmiştim. Tayt inanılmaz rahat oluyor h&m den almıştım ben online sipariş vereCeğim yine
iş yerim beni homeoffice e geçirecek sanırım hamilelik ve koronadan dolayı, eğer öyle olursa çok iyi olacak, evde salaş salaş takılırım.

hamilelik pantolonu alırken kendi bedeninizi alıyorsunuz ama beli yine de bol mu geliyor?

cnm benim 9.hafta ortasında mide bulantım azaldı. Aynı senin gibi bir korku geldi ama bu hafta yani 10.haftamızda kontrole gittik, herşey yolunda dedi doktor. Artık azalıyor demek ki. Bir de her hamilelik bir değil, öncekiyle karşılaştırma bence.

ya kızlar bende kusma olmadı hiç ama sürekli bişey yedikten sonra midem yanıyor gibi oluyor ve açta olsam tok da olsam sürekli gegiriyorum utanıyorum artık her yerde çıkıyor sizde de böyle oluyor mu hiç
Bennnn. İnanılmaz bir hazımsızlık ve geğirme var. Evde yaratık gibi geziyorum

Bizimki de 6.haftada gittiğimizde kalp atışını sadece ekranda göstermişti, dinletmedi, zararlı olabiliyor dedi ama sonraki tüm kontrollerde dinletti.

Trendyolda gördüm ben de o taytı sipariş verecektim, sonra dün bir pentinin önünden geçerken girip baktım, çorap gibi, incecik ve külotlu çorap izi var üzerinde, hiç sevmedim açıkçası. Şimdi yine trendyoldan başka marka iki tane hamile taytı sipariş verdim ama daha gelmedi bilemiyorum nasıl çıkacaklar...

hamilelik pantolonu alırken kendi bedeninizi alıyorsunuz ama beli yine de bol mu geliyor?
Bel ince bi esnek kumaştan yapılmış kenarındw ayarlama yeri var göbeğine göre ayarlıyorsun bacaklardan falan kilo almadığın sürece şimdi alsan doguma kadar giyersin onu da bi beden büyük alırsan rahat rahat giyersin kilo alsanda

az önce öğle arasında lcw ye gittim, bi tane tayt aldım denemeden bakalım nasıl çıkacak, yazarım burdan.

bir de iç çamaşırlarım hep düşük beldi, şimdi biraz daha yukarıda durmasına ihtiyaç duymaya başladım, lcw den bide iç çamaşırı aldım deneyeceğim bakalım.

Evet evet bedenini almanı öneririm beli karın büyüdükçe esniyor zaten son zamanlarda giyemiyordum bel kısmı sinirimi bozuyordu aşağıya katlıyordum. Benim karnım son zamanlarda aşırı büyük duruyordu ikiz zannederlerdi sorun benimle ilgili yani

Bende suan 9. Haftanin icjndeyim mide bulantim hafiften azaldi bel agrim var sadece bence bublar degisebilen seyker cok takmamak lazım kafaya sagsakim ordalardir cnn sikma canini. Benmde yarin kontrolum var bakakim neler beni bekliyo. Bulantiya bende cok sasirdim ama bileklikle geziyodum o kdr kotuydu simdi toparladi

aaaah şimdi anladım :)
ben de diyorum bazı hamilelerin göbeği kocaman ama bacakları normal bedenleri gibi, bu nasıl bir beden oluyor

teşekkürler kızlar.

KirazHanim tayt için senden haber ve memnun kalırsan kod bekleriz, ben de açıkçası LCW veya Penti gibi uygun yerlerden kapatma taraftarıyım bu işi.. Kendim de zaten genelde oversize giydiğim için çok bi kıyafet alasım yok :)

ya çok basit bişey aldım aslında, penye bişey, iş yerinde giyilir mi pek emin değilim ama bence üstüne oversize parçalarla kullanılabilir. akşam denedikten sonra yazıcam muhakkak.

Beğenirsen bizde alalım. İyi tayt bulmak çok zor.

Valla kızlar ben 12.haftaya girdim sayılır benim mide bulantım yok prilam kullanıyorum ama mide yanması ve gaz şikayetlerim oluyor buna da çare yok sanırsam hafif hafif alıştım artık galiba gegirsem rahatlıyorum en azından akşam kimyon çayı denedim o da rahatlattı gibi.. Çekicez 9 ay mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…