- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #9.901
İki güne bi yükseldi 7 haftada kalp atışı duydum şimdi 10 haftalık bugün kontrol var bakalım bebiş nasıl sizinde sağlıklı ilerler inşallahMerhabalar benimde değerin 130 çıktı size yazmak istedim nasıl ilerlerledi daha sonra beta niz
Bu haftalarda rahatsız etmeye başlayacak ben 13. Haftada hamilelik pantolonu ve taytı almıştım çok rahat etmiştim. Tayt inanılmaz rahat oluyor h&m den almıştım ben online sipariş vereCeğim yineben de arada bir gık gık yapıyorum, özellikle akşamları, eşimin dikkatini çekmiş
bugün 11+0 oldum, sanırım artık göbeğim yukarı çıkmaya başladı, pantolonlarımın kemer kısımları bariz sıkıyor.
pentinin hamile taytı çok iyiymiş diyolla fakat 1 aydır stokta yok.
iş yerim beni homeoffice e geçirecek sanırım hamilelik ve koronadan dolayı, eğer öyle olursa çok iyi olacak, evde salaş salaş takılırım.Bu haftalarda rahatsız etmeye başlayacak ben 13. Haftada hamilelik pantolonu ve taytı almıştım çok rahat etmiştim. Tayt inanılmaz rahat oluyor h&m den almıştım ben online sipariş vereCeğim yine
Ay hadi inşallah mis gibi olur evdeiş yerim beni homeoffice e geçirecek sanırım hamilelik ve koronadan dolayı, eğer öyle olursa çok iyi olacak, evde salaş salaş takılırım.
Bu haftalarda rahatsız etmeye başlayacak ben 13. Haftada hamilelik pantolonu ve taytı almıştım çok rahat etmiştim. Tayt inanılmaz rahat oluyor h&m den almıştım ben online sipariş vereCeğim yine
İnşallah kuzum senin de güzel geçicek, dualarım seninle ve buradaki tüm annelerleEvet Perşembe Az kaldı
Çok sevindim iyi geçtiğine
cnm benim 9.hafta ortasında mide bulantım azaldı. Aynı senin gibi bir korku geldi ama bu hafta yani 10.haftamızda kontrole gittik, herşey yolunda dedi doktor. Artık azalıyor demek ki. Bir de her hamilelik bir değil, öncekiyle karşılaştırma bence.Günaydın kızlar bugün tam 9+4 oldum. Birkaç gün öncesine kadar fena şekilde kuyruk sokumum ağruyordu. İlk gebeliğimde de olmuştu ama bu kadar kuvvetli değildi o zaman ağrısı. Ağrım olduğu zaman mide bulantımda oluyordu. Şimdi o ağrı gitti 2 gündür çok rahatım ama bulantım da gittişimdi aldı beni bi korku. Taaa haftaya randevum. Belirtileri azalan var mı bu tarihte. İlk gebeliğimde 18. Haftaya kadar sürmüştü açıkçası bunda da böyle bekliyordum
Bennnn. İnanılmaz bir hazımsızlık ve geğirme var. Evde yaratık gibi geziyorumya kızlar bende kusma olmadı hiç ama sürekli bişey yedikten sonra midem yanıyor gibi oluyor ve açta olsam tok da olsam sürekli gegiriyorum utanıyorum artık her yerde çıkıyor sizde de böyle oluyor mu hiç
Ben de evden calisiyorum zorunlu imza olmadikca da gitmiyorum. Aslinda evden calismak su an bana cok rahat oldu.iş yerim beni homeoffice e geçirecek sanırım hamilelik ve koronadan dolayı, eğer öyle olursa çok iyi olacak, evde salaş salaş takılırım.
Bizimki de 6.haftada gittiğimizde kalp atışını sadece ekranda göstermişti, dinletmedi, zararlı olabiliyor dedi ama sonraki tüm kontrollerde dinletti.Kızlar şimdi hastaneden geldim. Bugün kontrolümüz vardı. 9.haftadayız bugün kalp atışını duymak için heyecanla gittim fakat doktorum şimdilik kalbe yoğunlaşmamız ileride bebekte kalp rahatsızlıklarına neden olabilir diye dinletmedi. Yalnızca kalbinin attığını görebildik. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Trendyolda gördüm ben de o taytı sipariş verecektim, sonra dün bir pentinin önünden geçerken girip baktım, çorap gibi, incecik ve külotlu çorap izi var üzerinde, hiç sevmedim açıkçası. Şimdi yine trendyoldan başka marka iki tane hamile taytı sipariş verdim ama daha gelmedi bilemiyorum nasıl çıkacaklar...ben de arada bir gık gık yapıyorum, özellikle akşamları, eşimin dikkatini çekmiş
bugün 11+0 oldum, sanırım artık göbeğim yukarı çıkmaya başladı, pantolonlarımın kemer kısımları bariz sıkıyor.
pentinin hamile taytı çok iyiymiş diyolla fakat 1 aydır stokta yok.
Bel ince bi esnek kumaştan yapılmış kenarındw ayarlama yeri var göbeğine göre ayarlıyorsun bacaklardan falan kilo almadığın sürece şimdi alsan doguma kadar giyersin onu da bi beden büyük alırsan rahat rahat giyersin kilo alsandahamilelik pantolonu alırken kendi bedeninizi alıyorsunuz ama beli yine de bol mu geliyor?
az önce öğle arasında lcw ye gittim, bi tane tayt aldım denemeden bakalım nasıl çıkacak, yazarım burdan.Trendyolda gördüm ben de o taytı sipariş verecektim, sonra dün bir pentinin önünden geçerken girip baktım, çorap gibi, incecik ve külotlu çorap izi var üzerinde, hiç sevmedim açıkçası. Şimdi yine trendyoldan başka marka iki tane hamile taytı sipariş verdim ama daha gelmedi bilemiyorum nasıl çıkacaklar...
Evet evet bedenini almanı öneririm beli karın büyüdükçe esniyor zaten son zamanlarda giyemiyordum bel kısmı sinirimi bozuyordu aşağıya katlıyordum. Benim karnım son zamanlarda aşırı büyük duruyordu ikiz zannederlerdi sorun benimle ilgili yanihamilelik pantolonu alırken kendi bedeninizi alıyorsunuz ama beli yine de bol mu geliyor?
Kızlar bugü
Bende suan 9. Haftanin icjndeyim mide bulantim hafiften azaldi bel agrim var sadece bence bublar degisebilen seyker cok takmamak lazım kafaya sagsakim ordalardir cnn sikma canini. Benmde yarin kontrolum var bakakim neler beni bekliyo. Bulantiya bende cok sasirdim ama bileklikle geziyodum o kdr kotuydu simdi toparladiGünaydın kızlar bugün tam 9+4 oldum. Birkaç gün öncesine kadar fena şekilde kuyruk sokumum ağruyordu. İlk gebeliğimde de olmuştu ama bu kadar kuvvetli değildi o zaman ağrısı. Ağrım olduğu zaman mide bulantımda oluyordu. Şimdi o ağrı gitti 2 gündür çok rahatım ama bulantım da gittişimdi aldı beni bi korku. Taaa haftaya randevum. Belirtileri azalan var mı bu tarihte. İlk gebeliğimde 18. Haftaya kadar sürmüştü açıkçası bunda da böyle bekliyordum
aynen aynen bendeeeeeBennnn. İnanılmaz bir hazımsızlık ve geğirme var. Evde yaratık gibi geziyorum
Bel ince bi esnek kumaştan yapılmış kenarındw ayarlama yeri var göbeğine göre ayarlıyorsun bacaklardan falan kilo almadığın sürece şimdi alsan doguma kadar giyersin onu da bi beden büyük alırsan rahat rahat giyersin kilo alsanda
Evet evet bedenini almanı öneririm beli karın büyüdükçe esniyor zaten son zamanlarda giyemiyordum bel kısmı sinirimi bozuyordu aşağıya katlıyordum. Benim karnım son zamanlarda aşırı büyük duruyordu ikiz zannederlerdi sorun benimle ilgili yani
ya çok basit bişey aldım aslında, penye bişey, iş yerinde giyilir mi pek emin değilim ama bence üstüne oversize parçalarla kullanılabilir. akşam denedikten sonra yazıcam muhakkak.aaaah şimdi anladım :)
ben de diyorum bazı hamilelerin göbeği kocaman ama bacakları normal bedenleri gibi, bu nasıl bir beden oluyor
teşekkürler kızlar.
KirazHanim tayt için senden haber ve memnun kalırsan kod bekleriz, ben de açıkçası LCW veya Penti gibi uygun yerlerden kapatma taraftarıyım bu işi.. Kendim de zaten genelde oversize giydiğim için çok bi kıyafet alasım yok :)
Beğenirsen bizde alalım. İyi tayt bulmak çok zor.az önce öğle arasında lcw ye gittim, bi tane tayt aldım denemeden bakalım nasıl çıkacak, yazarım burdan.
bir de iç çamaşırlarım hep düşük beldi, şimdi biraz daha yukarıda durmasına ihtiyaç duymaya başladım, lcw den bide iç çamaşırı aldım deneyeceğim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?